Şimdi Ara

Volkswagen'den Türkiye açıklaması: “İnsanlar öldürüldüğü müddetçe, bir harp meydanının yanına temel atmayacağız.” (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
1
Favori
29.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Götürüsünü gördük be hocam lütfen :)

O açığı kapatabilir hocam bazen resti doğru yere çekmek lazım. Bu ülkede vw yeri en tepede satışta serviste ve en enayi yerine koyan firma da bunlar ülkemizi. Bu yüzden reste daha olumlu cevap verip Türkiye gibi bir pazari kaybetmemek isteyecektir.

Ama şunu açık ve net diyorum bu ülke dışında başka ülkeye yapsalar adamlar bu firmayı ülkesine almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 21 Kasım 2019; 21:56:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronus75

Bu mesaj silindi.
    Bundan sonra Alman otomobili almayan çarpılır, açıklamalarına şapka çıkarıyorum, güneş doğuyor güneş

-Bir taraftan Volkswagen’ın siyasi bakımdan tarafsız, salt ekonomik değerlendirmeler ışığında karar alması beklentisi dile getirilirken, diğer taraftan Türkiye kararının ---ahlaki açıdan--- gözden geçirilmesi beklentisi gündeme getiriliyor...
    -İnsanlar öldürüldüğü müddetçe, bir harp meydanının yanına temel atmayacağız...

Okullarda Kaltakçıoğlu soyadıyla hamaset yapan yazarların şiirleri okutulurken, forum kullanıcıları bile emisyonu yüksek ve çağa ayak uyduramayan araçları kötü yöntemler aracılığıyla taciz, tecavüzle satan İtalyan Fiat'ın (PSA Grubuna geçti zaten) Türk karakterli olduğunu yazarken (Kaltakçıoğulları emisyonsuz gezmez) Volkswagen buraya fabrika kuramaz. Bir de marka değerini baltalamak için VW karşıtı ne davalar açtılar, Y U H diyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yallah çingen bulgara artık parçalarınızı yürütürler.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    ciddi ciddi 192 tane embesil yazını ve düşüncelerini beğenmiş türkiye batmaya mahkum bir ülke. yarın ağlamayın şekere zam geldi diye kiralar fazla diye çünkü siz hak ediyorsunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oMeR24 -- 21 Kasım 2019; 22:6:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkadem B kullanıcısına yanıt
    Devletler böyle keyfi davranmaz.
  • Gidin ozaman Almanyada kurun kardeşim. Ticaret mi yapıyosun siyaset mi yapıyosun?

• Bu açıklamayı yapan sonuçta CEO . Bir geçerliliği yok. Yönetim Kurulu kararı ne ise o uygulanır.
  • Malvolorne kullanıcısına yanıt
    Bunu ögrendigim iyi oldu. Teşekkürler.

• Emisyon hileli şanzımanı bozuk çakma premiyum markaya talep azalmıyor ki işte... Getirsinler ekstra vergi VW araçlara.

• Cb olsam o lafı yedirirdim fabrika kurulmuyor vw grubu araclarinda satisini yasakliyorum yallah bulgara diye trump tarzi bi tweet basardim😂

• tarihin en eli kanlı ülkeleri almanya fransa abd gibi ülkeler burada desteksiz duyar kasıyor, ve en kötüsü dünya bunları yiyor, beyin.dll bulunamaz bunlarda

• bırakın çingen bulgarda kursunlar fabrikalarını. 3 güne ne var ne yok soyup götürürler.

• Ne değişir ki 2 gün sonra bu da unutulur, unutulmazsa VW üç beş indirim yapar millet kapışır yine

• Emisyon skandalına imza atan kirlenmiş bir marka için ne komik ifadeler öyle.

• Bu seviyesiz açıklamayı; milyonlarca insanın ölümüne sebep olan Hitlerin çocuklarından biri mi söylüyor?
    Gene zalim Hitlerin emri ile kurulan woswosun bir yetkilisi sıfatı ile mi yapıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 21 Kasım 2019; 22:57:4 >
  • Hitler'in göz bebeği olan Volkswagen söylüyor bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nietzsche55 -- 21 Kasım 2019; 22:57:59 >
  • Bu adamın bu açıklamasından sonra Türkiye'de 1 tane bile sıfır VW satmaması lazım ya.

Türkiye'de bu bilinci görsem ne isterim daha.
  • Savaş olan yerde araç üretmem diye kesin söylüyorsun ama satmam da diyemiyorsun.Yani kısaca artistlik yapıyorsun Alman kardeş.
    VW sıkı bir dersi haketti bence,bu saatten sonra VW ve o gruptan araç alan kendini sorgulasın.
  • Bir otomobil markasındaki cürete bakar mısınız? Size mi kaldı bu ülkenin sınır güvenliği ile ilgili alacağı tedbirler? Bence de ek vergi gelsin. Ülkeler arası krizler olabilir de bir markanın ülke iç siyasetine bu denli müdahil olmasına ben ilk defa şahit oluyorum. Buna bu dediklerini yalatmayacak otoriteye de yazıklar olsun.

• Ayrımcılık yapamıyoruz ya Avrupaya, diyeceksin "Benim milletim milli servetim değerlidir, Bütün firmalar dünya üzerinde en uzun garantiyi nerede veriyorsunuz bakacağız, benim ülkemde de en az o kadar garanti vereceksiniz. Mecburi, yoksa satmayın araba bize. Amerikada 10 yıl mı, bize de 10 yıl garantili sat bakalım şu Dsg ni. Yallah goodbye"

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.