Şimdi Ara

Volkswagen'den Türkiye açıklaması: “İnsanlar öldürüldüğü müddetçe, bir harp meydanının yanına temel atmayacağız.” (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
1
Favori
29.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oMeR24

ciddi ciddi 192 tane embesil yazını ve düşüncelerini beğenmiş türkiye batmaya mahkum bir ülke. yarın ağlamayın şekere zam geldi diye kiralar fazla diye çünkü siz hak ediyorsunu..
    Bizim yabancı firmalar için ucuz fiyata çalışacak işçilerimizi kiralamaya değil ülke geleceği için ülkeyi kazandıran yerli firmalarda, üretimde çalışacak nitelikli işçilerimize ihtiyacımız var. Ayrıca devletin o fabrika açılması için verdiği tavizler göz önüne alındığında saçmalık olduğu açık bir şekilde ortada iken yaptığınız şu yorum ancak cahilliğiniz, dar kafalılığınız ve konu üzerindeki yetersizliğinizle açıklanabilir. Bize gereken milli üretimdir. Tabii siz ve sizin gibiler bu kafayla yol almaya devam ettikçe bu ülke kolay kolay bataktan çıkmaz.

• Bu açıklamadan sonra ek vergi gelmeli. Resmen ayar veriyorlar ABD bunları öpüyor sesleri çıkmıyor, Türkiye o kadar teşvik veriyor hala cahil cahil açıklama yapıyorlar.

• Bu adi heriflerden araba alacak adam kendine "Türküm" "Atatürkçüyüm" falan demesin. Bak hele sen... Türkiye teröristlerini öldürüyor diye fabrika açmayacaklarmış. Defolup gidin ulan... Devrim arabalarını yapan milletiz biz. Kötü komşu insanı ev sahibi yapar. Keşke bir süre dişimizi sıkıp yerli bir otomobil markasını olgunlaştırsak ve sadece o satılsa ülkede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

Bu mesaj silindi.
    Şimdi zekana hakaret edeceğim, ban yemek istemiyorum. O fabrikaların kapanması özelleştirilmesi satılması zaten başlı başıma saçmalık, ama bunlar oldu diye milli üretim bitti diyerek tamamen dışa bağımlı hale mi gelelim yani? Onun yerine devletin yerli firmalara vermesi lazım bu tavizleri. Onlara vermeyecekse hiç vermesin. Malum ne vergi alabiliyor bu tür büyük şirketlerden ne başka bir şey. Bir de üzerine kefil oluyor. Saçmalığı görmek bu kadar zor olmamalı? Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahaneye bak resmen palavra...
  • İnsan dediği pkklilar.Hem Turkiyeden para kazanacaksin hem teröristin yaninda olacaksin..Devlet bu işten vazgeçsin.vw geldigi gibi geri gönderilsin.

• Bunu resmi olarak deklare edip yayimladiktan sonra atsada anlamo yok.Zaten su anki yonetimin bi sekilde suclayan bir firmaya amiane tabir ile "eyvallah"dememesi gerek.

Bu isin sonu yok.Gelen gecen posta koyuyor hukumete,dolayisi ile ne yazikki devlete.Tam olarak samar oglanina dondu ulke sayelerinde.

Vw ye de kisa sonra birseyler "ARZ EDİP" af dilerler biz ettik siz etmeyin diye.Ulkede ne san,ne seref,nede haysiyet kaldi.General mazlum denen sahsi trump yanina koyacakti ulkeyi temsil edenin,az kalmisti.

İsin ilginc tarafi vw ulkede acik ara yine 1. Satisi yapmis bu ay.Halkimiz onurlandirmis markayi ayni conti.gibi.

Bir sey uydururlar yine ,bize "katil,katliam,olum demediler,tatil dediler" der kelamin sahibi.

Boyle bir acz gormedim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 22 Kasım 2019; 0:52:16 >
  • Haber asparagas değil ise !

Ya demeci veren Ceo işinden koltuğundan edilmesi için gerekli lobi yapılmalı ve özür diletilmeli ! , olmuyor ise marka'ya yaptırım/kısıtlama yapılmalı.

Hadsizlik.

• Harp meydanına yakınlık bahane! AKP hükümeti söz verdiği teşvikleri para olmadıgı için saglayamıyor. açık ve net! bu sebeple adamlar vazgeçti. 2. sebep ise fabrika yerinin izmir yerine manisaya zorlanması. her nekadar izmir ile manisa arası çok bir şey fark etmesede. bu adamlar bir yatırım yaparken lojistik hesaplamalarını yapıyorlar. sanayisi bitmiş . tüm sanayisini ve çalışanlarını izmir torbalı itob a kaptırmış bir manisa var. akp hükümetinin de manisa zorlamaları bundan dı zaten . yani hem bitmiş manisa sanayisi canlanacak hemde 5 milyonluk izmirin etinden sütünden faydalanacaksın. hatta öyleki vestel fabrikaların da çalışanların %70 i izmir de otuyor bunu biliyormuydunuz? aynı durum hatta daha fazlası vw fabrikası için de olacaktı. Ne güzel lan ! yatırımı manisaya yapıyorsun . yanındaki büyükşehrin etinden sütünden faydalanıp. gene bütün girdiyi akp şehrine yapıyorsun .

Böyle bakınca ülkeye yatırım gelmedigine üzülüyorum. Bir yandan da malum ,bu tip yani manisa gibi şehirlere ektiginizi biçiyorsunuz diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

Bu mesaj silindi.
    Şu kafadan kurtulamayacaksın belli ki. Acıyorum sadece. Blok.
  • Bu olaydan sonra Ww satışları en azından yarılanmazsa yazıklar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: bkadem

Ben yetkili olsam vw araçlarına fazladan vergi koyardım.
    En güzel yorum bu bence.
    Şimdi bu alman bozuntularına diyeceksinki
    •Hacı ülkemde araçlarını satmak istiyormusun?
    -Evet
    •Bu saatten sonra %50 daha fazla vergi kesicem.
    - Ama, lama, cık, cuk biz müslüman kardeştik hani? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 22 Kasım 2019; 2:55:33 >
  • Kendileri kaybeder ucuz işçilik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avrupa imajımız ortada biz terörist diyoruzda sadece biz diyoruz, dünyanın büyük çoğunluğu için pyd kahramanlaştırıldı. VW firmasını yönetenler aptal değil. Buraya yatırım yaparsan Almanyanın AB nin yaptırımını görürsün denilince arkalarına bakmadan kaçtılar.

Vag grubuna ek vergi gelsin diyenler var böyle bir şeyin haberi çıksa ucuza alıp pahalıya satarız diye tüm doğuş bayilerini yağmalar ahali bizde boykot bilinci yok ne yapsanız boş ülkede bayabi çakal var. Asıl cevap indirim yapsa bile almamak olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    İşine gelmediklerinden halı altına süpürürler bu konuyu

• Bi daha nah VW alırım... Allahsız kitapsıza bak teröriste insan diyor...

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Defolup gitsinler deme lüksünü dandik renoya binerek mi buluyorsun.Ülkenin durumunu anlatmaya gerek var mi sence. Sahtekar alman diyorsun da giydigin dona kadar onlar uretiyor neredeyse bir daha dusun bence.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.