Şimdi Ara

Volkswagen'den Türkiye açıklaması: “İnsanlar öldürüldüğü müddetçe, bir harp meydanının yanına temel atmayacağız.” (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
1
Favori
29.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekonomik olarak dışa bağımlı hale gelirsek (ki bu hale kimin getirdiği malum) olacağı bu. pkk'lılara kapıları açan emperyalistlerin kaprislerini daha çok duyarız. sen uçak fabrikasını kapat, devrim otomobil projesine bilerek engel ol, marshall yardımlarını kabul et, Atatürk'ün zor şartlarda kurduğu yüzlerce fabrikayı sat, sonra yerli milli kolpalığı yap. bu kaprislere, bu aşağılanmalara müstehakız.
  • Bütün Avrupa'yı katliamdan geçiren Hitler artıklarına bak sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

kaliteli yaz ve yağmur lastiği bakanlar conti ve micheline yerine.Finlandiya ve rusya fabrikalarinda yapilan nokian wetproof lastiği şiddetle tavsiye ederim.weather degil wet.
    Bir lastikten ne olacak demeyin.Bu domuzlara ne kadar az giderse kardir.
    Nokian kaygan zeminlerde en kaliteli olan firmalardan biridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japon,Kore araçları aslında bizim ülkeye daha uygun Amerikalılar bile pahalı ve masraflı olduğu için Alman tercih etmiyor bizdeki ortam "ayranı yok içmeye atla gider sıçmaya" durumu..

• AzuLA kullanıcısına yanıt
    Suriyede Ypg li teröristler öldürülünce siviller öldürülüyor diye medyada galeyana gelen insanları da savunacak değiliz. Bu denilen ve yapılan yaptırımlar sadece bana yapılmıyor. Pkk Ypgli teröristler sadece bana düşman değil, siz bu topraklarda yaşıyorsanız size de düşman. Bu olayı aklınızdan çıkarmayın. Siyasiler döner, Başımızdaki adamlar neler dediler de 180 derece döndüler, Bu hususta mı dönmeyecekler. Ama bu ülkenin bir vatandaşı olarak sen gidip de böyle bir açıklama yapan adamın markasını kullanmaya devam edersen bunun ucu sana da dokunur. Harekat zamanında mühimmat vermeyen, Altay tankına yurtdışı operasyonunda kullanılmaması şartıyla motor anlaşması yaparım diyen, pkk ya ypg ye profesyonel askeri eğitim veren ülkeyi ve yaptıklarını da savunacak değilim.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Cehalet kötü birşey. Yaratacağı istihdamı düşünmeniz gerekiyor. Yada çıkıp birilerinin ülkede fabrika kurması gerekli defolsunlar demekle aş bulunmuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F7CE7F94C

Ne alakası var kardeşim. Donald Trump, Cumhurbaşkanına bile hakaret etti o zaman Amerikan ürünlerini kullanan hain mi olacak?
    Örneğe bak

Amerikan ürünleri Donald Trump ın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: AzuLA

Yarin kararlarindan donduler veya baska bir ortaklik oldu bu lafini unutma ben unutturmayacagim bu kadar kolay degil insanlari Turk degil veya vatan haini diye damgalamak
    VW nin "insanların öldürülmesi" iftirasını 5 dk ya unutursun ama?

• VW nin yüzde kaçı Katarlıların ?

• Şu Batı'ya gittikçe daha da sinir oluyorum. Hem katliamın, soykırımın en büyüklerini yapıyorlar hem de terörle mücadele ettiğimiz halde bize katil suçlaması yapıp teröristleri koruyorlar. Sen 40 yılda on binlerce belki yüz binlerce -sayıyı hatırlamıyorum- asker ve vatandaşını toprağa verdin mi? Kadınların, arkalarından yıllardır gözyaşı döküyor mu? P*K, I*İD gibi pislikler, başka ülkelerden destek alıp senin üstüne geliyor mu? Bir de kendilerine çağdaş, medeni derler. Sadece paraları çok. Ha bir de kalpleri kirli ve ikiyüzlüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 22 Kasım 2019; 11:35:7 >
  • Zaten hala bu i..nelerden DSG şanzımana rağmen araba almak ahmaklıktı. Bu laf üzerine hala bizim inanımız bu Y.vsaklardan araba alırsa yazıklar olsun. Ey halkım titreyin ve kendinize gelin. Elin adamı size her sürü hakaret ediyor hala gidip o ib..enin arabasını mı almayı düşünüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broon

Cehalet kötü birşey. Yaratacağı istihdamı düşünmeniz gerekiyor. Yada çıkıp birilerinin ülkede fabrika kurması gerekli defolsunlar demekle aş bulunmuyor.
    İyi de kabul etmeyen alıntadığın arkadaş gibi insanlar mı? Biz mi kabul etmedik, onlar istedi de biz mi defolsunlar dedik? Bir dünya teşvik verildi. Daha ne yapalım? Yaratacağı istihdamı düşünüyoruz, düşündük, e sonra?

• Türkiyenin mevcuttaki araç sayıları bence yeterli veya asya araç pazarını dahada geniş bir yelpazeyle ülkeye entegre edebiliriz binmeyin avrupa arabaya kardeşim markalar değişir elbet hiç birisi sonsuza kadar değil lakin bizim kendi arabamız olsa idi şu açıklamadan bir saat sonra vw 'nin tr den çıkarılması gerekiyordu. EYYY BÜYÜK REİS NERDESİN

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    hocam bu adamların başka bir yerde açma oranı çok düşük. Bakmayın zora koşuyorlar gibi gözüküyor ama öyle bir fabrikayı almanya da kurmak 3 4 kat pahalıya gelir

• Ülkeyi bu küstah adamlara boyun eğmeyecek hale getirmek için daha çok çalışmalıyız. yerli ürünleri ve markaları tercih etmeliyiz. Yoksa daha nice yıllar adamlar bizi karşılarında böyle eğilip bükülmek zorunda bırakır.
  • Adolf Hitler'in isteğiyle kurulmamışım gibi çek panpa
  • Burda üreten diğeraraçlara teşvik verilmeli,araba alırken diğer seçenekler değerlendirilmeli.Gelecek de naz yapıyor arkadaş,bilmiyor ki fazla naz aşık usandırır

• Ulkemizin daha iyi gelir elde etmesi, arac fiyatlarinin dusmesi ve is gucu aciginin kapanabilmesi icin, Rusyanin yaptigi gibi fabrika kurmuyorsan satista yapamazsin diyeceksin, Hic taviz vermeden kur fabrikani sat arabani.

• Bu saatten sonra bu ülke vatandaşıyım diyenin Volkswagen, Skoda, Seat markalı araç almaması gerekir. Hükümet bu grubun araçlarına ek ÖTV koysun. Fabrika kurmak için naz yaptığın ülkede araç da satma madem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Şu Batı'ya gittikçe daha da sinir oluyorum. Hem katliamın, soykırımın en büyüklerini yapıyorlar hem de terörle mücadele ettiğimiz halde bize katil suçlaması yapıp teröristleri koruyorlar. Sen 40 yılda on binlerce belki yüz binlerce -sayıyı hatırlamıyorum- asker ve vatandaşını toprağa verdin mi? Kadınların, arkalarından yıllardır gözyaşı döküyor mu? P*K, I*İD gibi pislikler, başka ülkelerden destek alıp senin üstüne geliyor mu? Bir de kendilerine çağdaş, medeni derler. Sadece paraları çok. Ha bir de kalpleri kirli ve ikiyüzlüler.
    Tüm Batı insanını aynı kefeye koymamak gerek. Evet kendileri çağdaş ve medeni ancak sadece paraları çok değil, akılları, bilgileri de çok. Aklını kullanan zengin ve güçlü olur, zengin ve güçlü olan patron olur. Sözümüzün geçmesi için kınamaları, ağlamaları, yakınmaları bir kenara bırakıp şu cehaletin hakim olduğu ülkeyi eğitmek, güçlendirmek gerek. Sıradan vatandaşların bile bin bir çeşit ülke standartlarını yükseltmek adına neler yapılabileceğine dair birçok fikri varken hükümetin bu konuda inanılmaz beceriksiz olması, sadece dine yapışmış anlayışa sahip olmaları çok kötü.

Bu arada bazen CnnTurk teki Cem Seymen in programına denk geliyorum. Tarım ve eğitim hakkında ve dolayısıyla ekonomi hakkında oldukça basit ancak oldukça mantıklı düşünceleri var. Belediye başkanıyım, Passata mı bineceğim kafasındaki politikacılarımızın(!) bir kulağından girip diğerinden çıkması ülkeden soğutuyor insanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 22 Kasım 2019; 11:53:41 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.