Şimdi Ara

Volkswagen'den Türkiye açıklaması: “İnsanlar öldürüldüğü müddetçe, bir harp meydanının yanına temel atmayacağız.” (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
1
Favori
29.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 22 Kasım 2019; 11:47:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Evet dostum, katılıyorum. İnsancılık oyunu ile kimilerinin gazını alma peşindeler. Keşke fabrika kursak mı, kırmasak mı nazını yapan bizim firmalarımız olsa.

• Madem öyle o sözde harp meydanındaki ülkelere araba da satmayın, bakalım o zaman ne oluyor...

İki yüzlü ceolar.

• onlar şovmen dostum portakal keser, cocacola döker kefen giyerler. bundan ilerisi olmaz. para ve gösteriş onlar için herşeydir. daha öncede almanya ile gerilim oldu devlet dahil merdeces ten audiden vazgeçtimi :))

• ww defolsun gitsin çokda tın... ama kadeş şu anki hükümetde sağ olmasın bi zahmet uyanın artık biraz insanlar eğitim, ulaşım yemek gibi temel ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geldi.

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Kendimizde hata yok, demiyorum. Dünya kadar hata yapıldı, yapılıyor. Ancak Batı'nın da özellikle yöneticileri ve devlet görevlileri art niyetli. Bunu yıllardır yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 22 Kasım 2019; 12:1:1 >
  • fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam yaptıkları gaz almak zaten. Adamların avcuna bakıyoruz resmen, normalde çok utanç verici bir durum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer Almanyanın İtalyanın Fransanın Japonyanın Korenin onlarca yıldır ürettiği otomobil denen makineyi hala daha üretemiyorsak gelen giden böyle rest çeker lafını söyler gıdıkımızı da çıkaramayız. Ekonomik olarak batık durumdayız. Sanayi ve teknolojide çok gerideyiz. Dışarıya mahkum yaşıyoruz. Adamlara bilmem kaç tane araç satış garantisi vererek zor ikna etmişlerdi zaten.

Ayrıca bizim millette artık birlik beraberlik falan yok kimse masal anlatmasın... Şimdi gidin bayiye yıl sonuna kadar araba yok sıraya girin derler. Başlarım volkswagene yaaa gider peugout alırım toyota alırım hyundai alırım benim ülkemi böyle aşağılayacak iftira atacak adama kuruş kazandırmam demiyoruz. İlla o passata binip gece müzik dinlerken instagrama atacaz...
  • çıksana lan ozaman türkiyeden niye harp meydanında araç satıyorsun şerefsiz almayın bunlardan araba maraba binmeyin elin arabasına kardeşim defalarca söyledik
  • ya şu açıklamayı fransaya yapsalar bak yemin ediyorum 300 yıl vw 'ni fransaya sokmazlar
  • Fransızlar zaten eskiden beri almanları sevmez, hele 2. Dünya savaşı sonrası hiç sevmez.
    Halkı milliyetçidir, kendi markalarını tercih eder.
    Hükümet de gidip alman şirketine, "bak size avanta ve alım garantisi verecez, noolur fabrika açın" diye yalvarmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler biz halk olarak tepki koymadıkça devlet yapmadı devlette zaten tepkisiz tarzında yorumlar var yani her konuda devleti yalnız bırak bireysel tepkisizlikle sonuçlandır ondan sonra aradan sıyrıl bir noktada devlette halkı gözlemler halk nasıl olsa tınlamıyor diye o mekanızmada çoğunluğa göre hareket eder.bizim burda çok büyük bir tepki koymamız gerekiyor ben arabınızı yakın demiyorum yeni kasa almayı ver binme abi alma aldırma yazılı dahi olsa tepki ver kardeşim elin arabasına telefonuna bu kadarda bağlama kendini yarın benzer bir açıklamada apple'dan gelse aynı tepkiyi göster sen herşeyi devletten bekleme barış pınarı gibi haklı bir dava bile ekonomik baskı ile rafa kalkmak üzere harekat maraket yalan oldu duvarın diğer tarafı ne olacak yarın öbürsü gün çocuklarımız birilerinin taşeron ordusuylamı savaşacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 22 Kasım 2019; 12:40:18 >
  • sırf şu saçmalık yüzünden bile almam şu markayı ama burda laf geçirenlerin çoğu 500 lira daha ucuza bulacak yok şöyle dicek böyle dicek yine alacak o arabaları.
  • Adamlarda haklı ben olsam bende açmam bu hükümet olduğu sürece hiç bir yabancı yatırımcı gelmez bu ülkeye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hükümet sadece hükümete karşı tepki değil milletin genel tepki yetilerini köreltti o yüzden hiç bir tepki gösteremez kimse.
  • Bunlara iyi bir emisyon cezası kitlemek lazım.

Amaaaa nerede o g*t....

• boş yapmayın ordan, düzenbaz karaktersizler sizi..
  • 2014 yılına göre Vw Passat'ın en çok satıldığı Avrupa ülkesi ülkemiz olmuş. Bu yıllar itibariyle üç aşağı beş yukarı aynıdır.

Ucuz iş gücü, teşvikler, vergi indirimleri, sürekli artan talep... Açmasınlar fabrikayı kendileri kaybederler.

Ülke olarak güçlü bir ekonomimiz olsa bu durumda olmazdık. Bu sahtekar firmaya karşı hükümetin eli önünde bağlı. Yatırım için ses çıkartmıyorlar.
  • Dünyanın en duyarlı milletiyiz ya, şimdi bu açıklamadan sonra VW satışları dibi görür.
  • Biz insan değil TERORİST öldürüyoruz.İnsan öldürenler bizler değil o hainler.Binlerce insanı evlerinden,yurtlarından ettiler,yağmalamadıkları ev kalmadı.Ayrıca bunu söyleyen kuruluşun da almanya gibi kara bir geçmişe sahip olan bir ülkede olması komedi.İnsan öldürmeyi sizler çok iyi bilirsiniz!

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.