Display port, HDMI bulunamadı hatası
|
One plus 8 güncelleme sorunu
|
Turkcell pasaj ürün değişimi
|
altın mı döviz mi bozdurmalıyım?
Merhaba, araba alacağım için nakit lazım elimde bir miktar altın ve döviz var ihtiyacım kadarını bozduracağım ancak hangisinden vazgeçmem gerek. İleriye dönük olarak hangisini elimde tutarsam daha karlı olur sizce?
ATX kasa önerisi
2k civarında kasa arıyorum.
şu iki kasa çok hoşuma gitti sade rgb yok ancak büyük ekran kartı konusunda endişelerim var. ön kısımla arasında 1-2 cm kalıyor. bu durum sıkıntı olur mu ısı açısından? yoksa başka bir kasa mı bakmalıyım?
şimdiden teşekkürler.
bir değerlendirme yapar mısınız?
Sistem toplamayı düşünüyorum. Amacım 2k çözünürlükte oyun oynamak ama düşündüklerim uymazsa mecburen full hd devam ederim. Bütçem maks 26-29k civarında. Ekran kartını temiz bulursam ikinci el de alabilirim. Çok da anlamıyorum bu işlerden o sebeple okudukça kafam karışıyor. Aklımda deli sorular
- Ryzen 5 5600 veya i5 12400f arasında kaldım ileriye dönük olması açısından hangisini tercih etmeliyim? Bu işlemciler 2k için sıkıntı oluşturur mu üst seviye işlemcilere mi yönelmem gerekir?
- i5 12400f yeterli olursa 2k çözünürlükte oyun oynatacak bir ekran kartıyla, ram seçiminde 3200mhz yeterli midir?
- Ekran kartında AMD biraz daha uygun görünüyor sanki, AMD cpu - AMD gpu eşleştirmesi mi daha mantıklı olur performans açısından?
- Monitörlerde markaların ciddi farkları var mı yoksa fiyat olarak uygun olan yeterli midir?
Şimdiden teşekkürler.
merhabalar, eylül ayında taahhütüm bitecek şuan ttnet 35mbps paketim var, bu aralar başka bir iss tercih etsem mi diye düşünüyorum. Şehir olarak varsa kullanan yardımcı olursa fikir verirse sevinirim. Ya da genel olarak görüş de paylaşan arkadaşlar olursa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi son 1 aydır bu hatayı alıyorum. ne bir şey yazıp aratabiliyorum, ne sitelere girebiliyorum kafayı yiyeceğim. arama motorunu değiştirdim başlarda normalleşti sonradan tekrar aynı şey olmaya başladı. netten baktım çözümlere onlar da işe yaramıyor. ne yapmam lazım?
mi 10 mu oneplus 8 mi?
|
poco f2 mi oneplus 8 mi?
|
Madness is like gravity, all it takes a little push.. |
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 650
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 8.653 (Bu ay: 176)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 184 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic