Şimdi Ara

Volkswagen'den Türkiye açıklaması: “İnsanlar öldürüldüğü müddetçe, bir harp meydanının yanına temel atmayacağız.” (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
1
Favori
29.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almayız almayın diyenlere inanmayın yine gidip koşa koşa gidip alırlar.vw sen ilk önce arızalı dsg li aracların sorununu cöz kac yıl oldu hala problemli dsg li arac satıyorsun.
  • Bir babayiğit çıksa, siz fabrikanın temelini atmadan biz de sizden araç almıyoruz dese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WuLKaS kullanıcısına yanıt
    Ypg ne alaka anlamadım, teröristleri niye malzeme ettiniz ki şimdi

• Adamın dediği lafa bakın ;
    “İnsanlar öldürüldüğü müddetçe, bir harp meydanının yanına temel atmayacağız.”

Türkiye ile kim mücadele veriyor ? kimin için bu lafı söylüyor, farkında değilmisiniz ?
    Ypg den pkk dan başka kimi kastediyor olabilir sizce?
  • Asıl üzücü olan şey yetkililerin şu cümlelere sessiz kalmaları .
    Demek ki durum bunları defedecek kadar bile iyi değil.

• Şüphe yok

• Yanlış birşey göremedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 22 Kasım 2019; 14:13:4 >
  • Türkiyede ülkede satılan araçlarda egsoz yazılımı hilesi davası açsın bakalım neler oluyor? Herşeyi sopa ile yapmaya alıştı herkes. Markalar siyasete girmemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jocker35

Yanlış birşey göremedim ben
    Sen bilmiyorsun bence. Askerlerimizin kafasına torba geçirildiğinde ne yapıldı? Yardım taşıyan vatandaşlarımız gemide saldırıya uğradığında ne yapıldı, 2 kuruşa kapatmadılar mı o davayı? Daha tonla örnek sayarım şuraya. Bunlara tepki verilmedi, Wv'ye mi verilecek? Komedi show mu izliyoruz şurada

• Avrupa tarihi sömürgecilik tarihidir.Bunun için adamlar ''Sömürge bakanlıkları'' dahi kurmuşlardır.Avrupalıların hem Amerikan kıtasındaki yerlilere,hem Afrikadaki yerlilere hem de Avustralya kıtasındaki yerlilere nasıl büyük katliamlar yaptıklarını biliyoruz.Dahası bağımsız olan ülkeleri işgal edip buraları sömürdüklerini de biliyoruz.Hindistanda bilinçli kıtlık politikası güdüp milyonlarca Hintliyi açlıktan öldürenleri,Çinlileri afyon uyuşturucusuna bağlayıp uyuşturucu ticaretinden nasıl para kazandıklarını biliyoruz.

ve bu Avrupalılar utanmadan çıkıp ''İnsanlar öldürüldükçe bir harp meydanının yanına temel atmayacağız'' diyebiliyorlar.Hangi insanlar?Amerikan yerlileri,Afrikalı yerliler,Avustralyalı yerliler dahası sömürdükleri ülkelerdeki insanlar ''insan'' değil miydi?

Amerika ve İngiltere tamamen asılsız delillerle ve iftiralarla Irak'ı işgal ederken ve burada milyonlarca Iraklıyı vahşice öldürürken,kadınlara tecavüz ederken,çocukları öksüz ve yetim bırakırken bu sözüm ona hümanist Avrupalılar neredeydi?

Avrupa'nın bu kadar şımarmasının tek nedeni Türkiye'nin kendilerine birşey yapamayacağını bilmelerinden geliyor.Eğer Türkiye sadece sınır kapılarını açıp Avrupanın anlayacağı dilde konuşsa bu Avrupalılar bu kadar pervasızca konuşabilir mi?En azından beş milyon sığınmacı yüzünden adamlar iç sorunlara gömülür başlarını bir süre kaldıramaz hale gelirler fakat biz bunu bile yapmıyoruz.Avrupanın sınır jandarmalığını büyük bir gururlar (!) yerine getiriyoruz!

• Fabrika kurmamak icin bahaneleri buysa kurmasınlar. Evet şimdi wolkswagen fiyatlarına 2. El de biraz daha zam yapabiliriz. Tok kapı sesi önemli. Bide artık Halk arasında Türkiye de satılmıcak söylentisi çıkartılırsa peynir ekmek gibi satar. Düşen araç satışlarıni wolkswagen te başına kapatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC8BE145A

Bizim yabancı firmalar için ucuz fiyata çalışacak işçilerimizi kiralamaya değil ülke geleceği için ülkeyi kazandıran yerli firmalarda, üretimde çalışacak nitelikli işçilerimize ihtiyacımız var. Ayrıca devletin o fabrika açılması için verdiği tavizler göz önüne alındığında saçmalık olduğu açık bir şekilde ortada iken yaptığınız şu yorum ancak cahilliğiniz, dar kafalılığınız ve konu üzerindeki yetersizliğinizle açıklanabilir. Bize gereken milli üretimdir. Tabii siz ve sizin gibiler bu kafayla yol almaya devam ettikçe bu ülke kolay kolay bataktan çıkmaz.

Alıntıları Göster
    çocuksun sen ya haberleri izlemiyorasun yada ileri derecede zekasız birisin. son 15 yılda satılan fabrikalara bak bakim ulan bir ülkenin iletişim ağı yabancılara satılırmı? turktelekom ptt ye bak bakim kimlerin elimde sen çocuksun belliki yada at gözlüğün var yerli ve milli diyince afedersin g*t üm ile güldüm euheuheueh

• Zaten siyasi olarak bir hamle yapılsın beklentimiz yok.
    Kabaca terörist destekçisi bir firmanın yanında T.C vatandaşı olarak bulunulmamalidir

• Çok iyi bir karar almışlar,şimdi iktidarının devamı uğruna ordusuna üretim yapan fabrikayı bile peşkeş çekecek kadar alçalmış olanlar düşünsün gerisini,kafa yormaya gerek yok,işsizliğimiz biraz daha devam edecek ama Onur galip gelecek.Öyle umuyoruz,hayırlısı artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Böyle diyorsun da yarın hükümet ile anlaşıp gelirlerse ülken terörist destekçisi bir firmanın yanında yer almış olacak. Konuşulan lafları tartıp da söylemek lazım
  • Hala vergi artırmaktan bahsedenler var. Vergi artırmak komünist kalıntısı maliye anlayışıdır ve Türkiye'yi bugün kü çıkmaza sokan bu hasta zihniyettir.
    Yapılması gereken rakipler için vergi indirimidir. Makul olan da Japon ve Kore araçlarına indirim yapılmasıdır.
    Tabi yukarda yazdıklarımı anlayacak maliye Türkiye'de yok. Herifler Toyotayı kaçırdılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha fazla taviz almak için söylemiştir. Yoksa düşük vergi ödemek için amerikada hile yapan adam ortadoğudaki başkasınamı acır.

• Hükümet anlaşırsa terör destekçisi olmamış mi oluyorlar bunlar ?
    Bana ne hükümetten
    Laflar orada duruyor .Ben Türksem bu laflar kanima dokunur
    Siz hükümetin anlaşmasını bekleyin o zaman ne diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 22 Kasım 2019; 15:18:1 >
  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Benim kimseyi beklediğim yok. Zaten WV gibi ahlaksız, fakir arabası üreten dandik araba firmaları ile işim olmaz. Sadece herkes haddini bilmeli bence

• amerika ile problem olduğunda iphone lar yakılmıştı.Passat cc leri yakarmı gencolar:)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.