< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 9 Şubat 2025; 21:2:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Değerli arkadaşlar bu 3 cihaz arasından hangisini almak daha mantıklı?
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yukari-cok.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
@HesaplıBilgi hocam siz bu işten anlıyor gibisiniz param hazır bütçem bu kadar bir laptop almayı düşünüyorum birçok seçenek eledim buralara geldim. IPS panel, uzun giden şarj ve vallorant gibi oyunları 60 70 fpste düşük ayarlarda kafa dağıtmalık girince oynatsıın diye düşündüm bu seçenekler kaldı. Bir de casper nirvana x600 ryzen 7 5700u var o da aynı hemen hemen özellik bakımından.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Swift'te ram artmaz, tümleşik.
1334u olanlarda İntel gpu zayıf.
Casper'de ram artar, ips, vega8 gpu var. Ethernet yok, oyun oynarken kablolu bağlantı kullanıyorsanız.
Alternatif olarak;
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
R7 dururken r5 almak saçma olmaz mı?
Bir de bahsettiğiniz x600 modeli hangisidir? Ben şundan bahsediyorum.
Hocam varsa önerileriniz bekliyorum 2 haftadır araştırıyorum kafayı yiyeceğim. Hpye mesafeliyim 5 aylık bir teknik servis sıkıntısı yaşadım onun dışındaki markalara bakıyorum. IPS ekran olsun, 70 80 fps valorant cs oynatsın bir de beni üni bitene kadar götürsün yeter.
-
Amd işlemcili Casper x600 ve x700 lerde ethernet yok.
Ethernetle işiniz yoksa 5700u lu Casper alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ürünü alıyorum hocam baktım da 22-23k civarına kadar da öyle fiyat farkının hakkını veren pc yok en iyi seçenek bu gibi.
-
Onubn yerine bir de bu var; daha düşük
www.n11.com
Casper Nirvana X700.5700-BV00X-G-F R7-5700U 16 GB 500 GB NVME SSD 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/caspernirvana-x7005700-bv00x-g-f-r7-5700u-16-gb-500-gb-nvme-ssd-156-dos-dizustu-bilgisayar-45204813
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X