Şimdi Ara

Üniversiteli kardeşime bilgisayar hediye alacağım hangi marka ve model uygun olur? Lütfen yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, üniversiteye yeni başlayan kardeşim için taşınabilir bilgisayar almak istiyorum. Kardesim İngilizce öğretmenliği okuyor. Her hafta mutlaka sunum hazırlaması gerekiyor. Bir üniversite öğrencisine yakışır, çok sıradan olmayan, özellikleri sönük kalmayan, 2000-3000 TL arasında, uzun ömürlü, kaliteli bişey olsun istiyorum.
    Yeni nesil bilgisayarlara epey uzak kaldım. Ne tür özellikler aramalıyım? Hangi marka ve modeller ihtiyacı karşılar?Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svgsevg -- 4 Aralık 2017; 17:43:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3000 tl bütçeyle iyi laptoplar alabilirsin sunum vs olcağı için 256 gb ssd kullanan laptoplara bakmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenpeace16 -- 4 Aralık 2017; 20:37:30 >
  • greenpeace16 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için Teşekkürler. Önerebileceğiniz marka-model var mı?

• Bütçeyi biraz artırma şansın varsa en azından kasası sağlam ve i5-7300HQ işlemciye sahip PL62'y öneririm. Uzun vadede seni üzmez.

http://www.hepsiburada.com/msi-pl62-7rc-022xtr-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-mx150-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000006OJOL?magaza=Webdensin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.