Şimdi Ara

Beyaz bir sistem dizmek istiyorum da yardımcı olabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın. Ben beyaz bir sistem dizmek istiyorum da pek fazla bilgim yok acaba bana yeterli mi yetersiz mi bilgi verebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.

Beyaz bir sistem dizmek istiyorum da yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• https://mini.donanimhaber.com/sistem-tavsiyeleri--f475

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederimm

• Amacın beyaz sistem toplamaksa ilk olarak kasanı ve soğutma danları sıvı soğutucu vs seç çünkü en çok gördüğün kısımlar onlar sonra beyaz gpu sonra ram diye devam edeceksin yani seçmen gereken parçalar tamamen kozmetik anakartın beyaz olmasına kasma bence sonraki adımda bakacağın şey o psu kablosu alırsın beyaz oldu bitti

Anakart ve psuyu beyaz bulmak zor onları modifiye edebilirsin işte platelerini söküp boyayabilirsin vs zaten biraz kontrast iyi oluyor siyata olabilir bir şekilde yedirebilirsin yani demek istediğim tutupta direkt anakart ve psu beyazına odaklanma bulması zor ve gereksiz pahalı olur dediğim gibi önce diğer bileşenlere odaklan.

Bembeyaz bir sistem toplamak ise oldukça zordur.Biraz farklı renkleri ve kontrast olmasını düşünebilirsin.

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkür ederimm

• Kasa için Corsair 4000D Airflow önerebilirim. Dünyanın en çok satan kasası. Kasa beyaz olduktan sonra içindeki parçalar siyah olunca sırıtmıyor.

• konuyu sistem tavsiyeleri bölümüne açman gerekiyordu. ne amaçla kullanacaksın? oyun için alacaksan 7900x gereksiz olur. 7800x3d veya 9700 alman daha isabetli olur. 88bin verip 4060ti almak da nereden baksan talihsizce. klasik kullanıcıysan süper bir anakart almana gerek yok. beyaz temalı b650 gaming x ya da b650m project zero da olabilir. fiyatlar cok yakın olmadığı sürece hele hele standart bir sistem anakartına 12k lira vermek olmaz. aynı paraya beyaz temalı x870 pro var msi. ssd de samsung yerine kingston kc3000, kioxia exceria pro, crucial t500, wd sn850x de iyi. td500v2 eski yüzlü oldu daha modern ve güzel kasalar var. soğutucu da inanılmaz pahalı, beyaz temalı güzel soğutular yarı fiyatına var. ram de 6000 cl30 modeller bakılabilir, corsair xpg gskill.

kısacası anakart, soğutucu, ssdye yazılan abartı harcamalar yerine ekran kartını 4070super yapmak daha mantıklı. işlemci de kullanım senaryosuna göre düşürülebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce nasıl bir sistem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.