Bildirim
Yarın Anneanneme Hediye Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bence 20-30 lirayı direkt ona ver.Benimki baya bi sevinir.Seninkini bilemem. -
"anneanneme" diye yazılır, kesme işaretine gerek yok -
quote:
Orijinalden alıntı: imperial93
"anneanneme" diye yazılır, kesme işaretine gerek yok
Tamam. Arkadaşlar bi yardım edin ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Pollos
quote:
Orijinalden alıntı: imperial93
"anneanneme" diye yazılır, kesme işaretine gerek yok
Tamam. Arkadaşlar bi yardım edin ya
hiç mi tanımıyorsun anneanneni? mesela benim anneannem bulmaca çözmeyi çok sever ve çok çözer, o yüzden hediye alacak olsam güzel bir kalem alırdım ona -
Ben gul agacindan yapilmis tesbih aldim cokta hosuna gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünya turuna çıkın
quote:
Orijinalden alıntı: chocolate90
Dünya turuna çıkın
Abi şöyle saçma sapan cevaplar verip sabrımımızımı zorlamaya çalışıyosunuz anlamadım ya -
quote:
Arkadaşlar anneannem 80 yaşında evden dışarı çıkmıyor canı çok sıkılıyor tabi. Yarına ona bir hediye alıp sevindirmek istiyorum. 20-30 liram var suanda hediye konusunda yardım ederseniz sevinirim.
Dostum benimki de hemen hemen aynı, güzel bir şey bulursan bana da söyler misin. Konunu görünce fark ettim babaanneme hiçbir şey almamışım bugüne kadar -
Anneannen başını örtüyor ise eşarp alabilirsin. -
80 yaşindaki insana ne alinabilirki baston hirka terlik vs.
quote:
Orijinalden alıntı: W
quote:
Arkadaşlar anneannem 80 yaşında evden dışarı çıkmıyor canı çok sıkılıyor tabi. Yarına ona bir hediye alıp sevindirmek istiyorum. 20-30 liram var suanda hediye konusunda yardım ederseniz sevinirim.
Dostum benimki de hemen hemen aynı, güzel bir şey bulursan bana da söyler misin. Konunu görünce fark ettim babaanneme hiçbir şey almamışım bugüne kadar
tabi söylerim ama inşallah güzel bir şey bulabiliriz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X