1080p 5-6 yıl götürecek sistem önerisi (bütçe max 45k)
Bütçenin tamamını kullanmak zorunlu değil 1080p için üzmeyecek sorun çıkarmayacak bir sistem arıyorum. Taksitli satan yerler bir adım önde. Şimdiden tavsiyeler için teşekkür edeirm
arkadaşlar bütçe 50k fakat ufak miktar esnetebilirim. öncelik 4070'li kaliteli bir laptop olması. olmazsa 4060'a düşebilirim
40k sistem tavsiyesi
merhaba 2 yıllık laptopumun şanssız bir şekilde bozulmasından dolayı mecburen masaüstü pc arayışına girdim, monitör ve çevre birimleri var sadece kasa alacağım. piyasadan hiç haberim yok, biraz bekleyip yeni nesili al derseniz onu da beklerim.
i5 11400 ve rtx 3060 kombinasyonlu laptopum vardı çok memnundum şimdi işlemci ve ekran kartlarını bilmiyorum ama 4070 iyi olur diye düşündüm
bütçe f/p olması şartıyla büyütülebilir
tek şartım parçaların kaliteli olması ve bana bu yaşadığım tarzda problemler yaratmaması, sorunsuz kullanım
şimdiden teşekkür ederim
edit: monitörüm 1080p 144hz
500 bin tl yeni sürücü arabası
Merhaba arkadaşlar kız kardeşim için 500 bin tl bütçeyle bir araba almak istiyoruz
Kriterler
-Otomatik vites olması
-Arıza çıkarmaması bakımı kolay olması
aklımda 2012-2014 i20'ler var, sizin önerileriniz nelerdir?
dükkanı da inceler misiniz? hiç yorum yok güvenemedim almasam mı?
Nedir arkadaşlar? İşyeri için alınacak
Araç yükseltme bütçe 800-900 bin
Şu an 2013 polo 1.6tdi dsg comfortline mevcut. Satıp üstüne ekleyerek 800 bin - 1 milyon arası bir bütçeyle mantıklı bir yükseltme olarak ne önerebilirsiniz?
Arabadan çok memnunum sadece parayı bir yere bağlamak için düşünüyorum
Sony WF-1000XM4 alınır mı?
Anker dot3i ile araştırmaya başladım Sony WF-1000XM4'e kadar geldim. Beni uzun götürecek kaliteli bir kulakiçi arıyorum hem bilgisayara bağlayarak hem telefonla, müzik ve iş görüşmeleri için kullanacağım. Almaya değer mi 3400 liraya? Yurtdışı fiyatı 200 dolar bizde 4500-5000 olmamasına şaşırdım. Bu parayı vermeye değer mi?
Kronik sorunu olmayan 15.6 inç gaming laptop tavsiyelerinizi bekliyorum
Yatırım amaçlı araç yükseltme bütçe 800 bin
Herkese selam elimde 2013 dizel otomatik polo var, bunu satıp üstüne kredi koyup 700-800 civarına yatırımlık araç almayı düşünüyorum önerileriniz ne olur? 2018 civarı s60 buldum sarı sitede, bu amaç için uygun bir araç mı? Yürütmesi pahalı olmayan sorunsuz bir şey arıyorum
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.653
İkinci El Bölümü Mesajları: 61
Konularının görüntülenme sayısı: 37.184 (Bu ay: 374)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 439 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic