Şimdi Ara

Yatırım amaçlı araç yükseltme bütçe 800 bin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam elimde 2013 dizel otomatik polo var, bunu satıp üstüne kredi koyup 700-800 civarına yatırımlık araç almayı düşünüyorum önerileriniz ne olur? 2018 civarı s60 buldum sarı sitede, bu amaç için uygun bir araç mı? Yürütmesi pahalı olmayan sorunsuz bir şey arıyorum

• yatırımlık araba alacaksanız en mantıklı seçim yeni kasa otomatik vitesli turbo motorlu B-SUV'lardan birini almak

• ateca geliyor bazen onlina yatırımlık düşünülebilir 0 daha mantıklı geliyor yatırım için

• Donald Draper kullanıcısına yanıt

Marka model örnek verebilir misiniz aşina değilim pek

• Sıfır araç çok değer kaybetmez mi hocam?

• imperial93 kullanıcısına yanıt

bayiiden 0 araba çeken al satçılar en az yüzde 2-3 karla satıyor garaja çekip öyle diyim hocam

• Aynı şeyi ben yaptım. Aralık başı yani 1 ay önce 2014 Clio dCi aracımı sattım üstüne kredi altın ne varsa denklestirip 790 bine qashqai 1.3 skypack aldım. Sadece 1 ay sonra bugün emsal araçlar 900 bin civarı
  • Peki ateca dışında tavsiyeniz var mı?

• Amaç yatırım ise corolla dream otomatik sıfır. Fiatlar ve Toyotalar altın gibi alınıp satılıyor.
  • Amaç yatırım ise kesinlikle ileriye dönük olarak B ya da C suv otomatik araç almanızı şiddetle öneririm. Son 2 yılın istatistiklerine bakınız. Artarak devam eden şekilde suv satılıyor. 2022 yılı sonucunda 100 araçtan 40 ı suv /crossover satıldı.
  • yürütmesi ucuz araba ve volvo,haykırdım
    corolla al,daha yatırımlik ucuz yürütmeli araba bulaman
  • Funnerman33 F kullanıcısına yanıt

Marka model?

• 2019 qashqai 1.3 skypack

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.