Şimdi Ara

Günde 9 saat ders çalışmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıyorum artik tabi oncesinde hep 4 5 saat idi artik tempoyu arttiralim. Hayırlısı olsun bakalım hakkımızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 15 Temmuz 2019; 0:40:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Verim aliyorsan devam et sene ortalarında biraz daha artar o eğer böyle telefonla oyalanacak tipten degilsen şahsen telefon kullanmadım ders calısmaktan baska yapacak bir seyim yoktu 10-11 saati buluyordu

• karsitkütlecekimi kullanıcısına yanıt
    Konulari cok yavas ilerletiyorum o buyuk sikinti hocam hala temel kavramlardayim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anaa ulan 3 saat çalışsam şükrediyorum(ki kitap başında o kadar uzun duramadım hiç) herif 9 saat diyor ya lan. Neyse hocam yolun açık olsun ne diyeyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Yavaş yavaş oturur o hocam kolay gelsin sana başarılar

• Hocam günde 9 saat çalışırken gün içinde ders çalışmak dışında neler yapacaksın? Nasıl bir programın var?
  • Programi paylasirim hocam sabah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önemli olan süreklilik. Şimdiden 9 saatle başlamak anlamsız. Tatilini yap kafanı dinle max 3 saat yeterli olur bu günlerde. 9 saate aralıkta çıkarsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyine yüklenme 5 saat ders çalış birden 9 saat çalışırsan 100k bile yapamazsın önemli olan çok çalışmak değil önemli olan çalıştığını anlayabilmek bunu da beyne sürekli yüklenerek yapamazsın diğer 12 saat çalışan insanlar geçmişte temeli olup düzenli çalışan insanlar ama birden 9 saat calısmak beyni cok fena yapar
  • ben geçen yaz 11 biyo kitabı bitirecem diye oturdum (yayın denizi) sabah 9-10 gibi başladım akşam 11 gibi zor bitti arada max 1,5 saat ara vermişimdir. İlk defa beynimin yandığını hissetmiştim :D onun dışında ort 8-9 saat çalışırdım konu eksiğim fazlaydı (problemler 0dı onu halletim) ve pek de bir şey olmazdı. Ama bu dediğim kütüphane ortamı evde max 5 saattir.
  • ders çalışmak bir işe yaramıyor, tecrübe ile sabit.

ayı gibi çalıştım da ne oldu 10k geliyo

hedef 1k ydı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.