Şimdi Ara

günde 8 saat ders calisarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günde 8 saat ders calisarak 1 yil boyunca temeli az olan biri mf den en fazla kac siralama yapabilir ? Lutfen calisamazsin ayaklarina yatmayin :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En fazla 200 bin e girebilirsin 100 bine girmen imkansiz 1 yilda ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ormancı38

En fazla 200 bin e girebilirsin 100 bine girmen imkansiz 1 yilda ..

Yok artikk !! O kadarda deil

• sen bizden motivasyon istiyorsun . ama o iş sende biter. bende senin gibi 10 tane konu açtım .
    amaa anladım ki . yapacağım diyorsan . yaparsın . bendede temel sıfır .
    hedef ilk 10 bin . lise hayatımdada sınıfta kalmış biri olarak . her yıl yaza kalarak geçen biri olarak söylüyorum bunları.
    şimdi kitabı aç ve çalışmaya başla . eğer şimdi başlamazsan hiç başlamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: btlufk

Günde 8 saat ders calisarak 1 yil boyunca temeli az olan biri mf den en fazla kac siralama yapabilir ? Lutfen calisamazsin ayaklarina yatmayin :))

Benim de temelim kötü ama 1 yılda 8 saat çalışir isen rahat yaparsin yani ben en kötü 100k diyorum ki senden 70k ya bile girersin zorlarsan 50 40k dahi gelir milletin yok 200 e zor girersin dedigine bakma bende daha calismaya başlamadım ama öyle zor değil amaç ne 8 saat ne de 12 saat verimli olarak 3 saat çalışsan dahi yeter

• Yok dostum motivasyon degil gercekleri duymak istiyorum .basaran varmi bunu istiyorum

• btlufk kullanıcısına yanıt
    temelim az derken ne demek istiyosun mesela eksi ile eksinin çapımının artı olduğunumu bilmiyosun d duruma göre 100K ya da girebilirsin 10K YADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atg40 -- 9 Temmuz 2014; 20:07:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50 bin olur.Ama temeli olmayan birinin bir sene boyunca düzenli olarak 8 saat çalışacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: atg40

temelim az derken ne demek istiyosun mesela eksi ile eksinin çapımının artı olduğunumu bilmiyosun d duruma göre 100K ya da girebilirsin 10K YADA

Yok ya o kadarda degil.. uslu sayilar koklu sayilar ebob ekok carpablari ayirma bunlari az cok yapiyorum .sadece fenden temelim yok

• atg40 A kullanıcısına yanıt
    Bu durumda tahminin nedir .?kac siralama olabilir

Mezun değilsen günde 8 saat ÇA-LI-ŞA-MAZ-SIN.
  • İlk 10 bin girersin. Çünkü günlük 8 saat diyorsun ki bu da dinlenecek vakit kalmıyor sayılır.( Okul varken)
  • Gereksiz Adam G kullanıcısına yanıt
    Mezunum arkadaslar..okul yok

• günde 8 saat çalışmak çok zor. Ama belli bir tempo tutturursan baya iyi şeyler yaparsın. Fen temelim yok demişsin. Ösym fen kısmını kolay soruyo türkiye ortalaması çok düşük. Düzenli çalışırsan fene +25 yaparsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimcinı

günde 8 saat çalışmak çok zor. Ama belli bir tempo tutturursan baya iyi şeyler yaparsın. Fen temelim yok demişsin. Ösym fen kısmını kolay soruyo türkiye ortalaması çok düşük. Düzenli çalışırsan fene +25 yaparsın.

Tsk ederim ygs fen halledilebilir ama lys ? O cok canimi sıkıyo

• Saat sınırı koyarak bakmayın şu olaya, sen direk 8 saat çalışarak başlarsan 2 gün sonra takatin kalmaz. Aç konu anlatımlıyı, hangi konuların eksikse çalış sırayla. Aç teknofemden videosunu izle, otur soru çöz. Günlük 8 saat sınırı yerine günlük 1-2 konu bitirme gibi hedefler koy. Yazın çalışmadım ben ama yıl içinde öyle yaptım hep.
    ygs yi hemen bitir. Lys fen biraz ayrıntılıdır. Ama oda çok zor degildir. Çalışırsan yaparsın. Ama lys feni çok geçe bırakma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    Evet . Ama sorumlulugum oldugu icin iyi derece yapmam gerektigi icin boyle hesaplar icerisine giriyorum;))

Böyle çalışarak da iyi derece yapılır gayet, tabi iyi dereceden kastın ilk 100 değilse.
  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    Ilk 40 bin desem :))

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.