Bildirim
günde 8 saat ders calisarak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
En fazla 200 bin e girebilirsin 100 bine girmen imkansiz 1 yilda ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ormancı38
En fazla 200 bin e girebilirsin 100 bine girmen imkansiz 1 yilda ..
Yok artikk !! O kadarda deil
sen bizden motivasyon istiyorsun . ama o iş sende biter. bende senin gibi 10 tane konu açtım .
amaa anladım ki . yapacağım diyorsan . yaparsın . bendede temel sıfır .
hedef ilk 10 bin . lise hayatımdada sınıfta kalmış biri olarak . her yıl yaza kalarak geçen biri olarak söylüyorum bunları.
şimdi kitabı aç ve çalışmaya başla . eğer şimdi başlamazsan hiç başlamazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: btlufk
Günde 8 saat ders calisarak 1 yil boyunca temeli az olan biri mf den en fazla kac siralama yapabilir ? Lutfen calisamazsin ayaklarina yatmayin :))
Benim de temelim kötü ama 1 yılda 8 saat çalışir isen rahat yaparsin yani ben en kötü 100k diyorum ki senden 70k ya bile girersin zorlarsan 50 40k dahi gelir milletin yok 200 e zor girersin dedigine bakma bende daha calismaya başlamadım ama öyle zor değil amaç ne 8 saat ne de 12 saat verimli olarak 3 saat çalışsan dahi yeter
Yok dostum motivasyon degil gercekleri duymak istiyorum .basaran varmi bunu istiyorum
temelim az derken ne demek istiyosun mesela eksi ile eksinin çapımının artı olduğunumu bilmiyosun d duruma göre 100K ya da girebilirsin 10K YADA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atg40 -- 9 Temmuz 2014; 20:07:18 > -
50 bin olur.Ama temeli olmayan birinin bir sene boyunca düzenli olarak 8 saat çalışacağını sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: atg40
temelim az derken ne demek istiyosun mesela eksi ile eksinin çapımının artı olduğunumu bilmiyosun d duruma göre 100K ya da girebilirsin 10K YADA
Yok ya o kadarda degil.. uslu sayilar koklu sayilar ebob ekok carpablari ayirma bunlari az cok yapiyorum .sadece fenden temelim yok
Bu durumda tahminin nedir .?kac siralama olabilir
Mezun değilsen günde 8 saat ÇA-LI-ŞA-MAZ-SIN. -
İlk 10 bin girersin. Çünkü günlük 8 saat diyorsun ki bu da dinlenecek vakit kalmıyor sayılır.( Okul varken) -
Mezunum arkadaslar..okul yok
günde 8 saat çalışmak çok zor. Ama belli bir tempo tutturursan baya iyi şeyler yaparsın. Fen temelim yok demişsin. Ösym fen kısmını kolay soruyo türkiye ortalaması çok düşük. Düzenli çalışırsan fene +25 yaparsın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: donanimcinı
günde 8 saat çalışmak çok zor. Ama belli bir tempo tutturursan baya iyi şeyler yaparsın. Fen temelim yok demişsin. Ösym fen kısmını kolay soruyo türkiye ortalaması çok düşük. Düzenli çalışırsan fene +25 yaparsın.
Tsk ederim ygs fen halledilebilir ama lys ? O cok canimi sıkıyo
Saat sınırı koyarak bakmayın şu olaya, sen direk 8 saat çalışarak başlarsan 2 gün sonra takatin kalmaz. Aç konu anlatımlıyı, hangi konuların eksikse çalış sırayla. Aç teknofemden videosunu izle, otur soru çöz. Günlük 8 saat sınırı yerine günlük 1-2 konu bitirme gibi hedefler koy. Yazın çalışmadım ben ama yıl içinde öyle yaptım hep. -
ygs yi hemen bitir. Lys fen biraz ayrıntılıdır. Ama oda çok zor degildir. Çalışırsan yaparsın. Ama lys feni çok geçe bırakma
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet . Ama sorumlulugum oldugu icin iyi derece yapmam gerektigi icin boyle hesaplar icerisine giriyorum;))
Böyle çalışarak da iyi derece yapılır gayet, tabi iyi dereceden kastın ilk 100 değilse. -
Ilk 40 bin desem :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- lise mezuniyet belgesi e-devlet görünmüyor
- çan sistemi olan üniversiteler
- kenko saat ayarlama
- mrna da hidrojen bağı var mı
- apotemi fonksiyonlar zor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X