Şimdi Ara

Günde 5 saat uyusam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günde 5 saat uyumayı deneyen var mı gençler ?
    Ya da siz kaç saat uyuyorsunuz ?
    4,5 gün uyguladıktan sonra alışabilirim gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bünyeden bunyeye degisir dene bakalim bi ama oglen 30-60 dk arasi uyumassan sana o gunun bi gram faydasi olmaz oglen 1 saat uyu mutlaka

• Bence de kişiden kişiye değişir.Yarım saat uykumu alamasam bile gün boyu zombi gibi dolaşıyorum, uyumak istiyorum.

Gün boyu böyle olacağıma geceden 2-3 saat feda ederim.

• Günde toplam 8-9 saat uyuyarak 4.5k oldum kasmaya gerek yok doğru çalışırsanız.
  • 5 saate 5-6 günde alışamazsın 1-2 ay gerekir, gerçi bu tüm uyku düzenleri için geçerli. sana tavsiyem 6 saat tam kararı, ancak en önemli nokta bunu deliksiz ve gece uyuyacaksın 11-5 12-6 en ideali
  • Günde 5 saat uyusam ?
  • Günde en az 6.5 7 saatten az uyursanız unutkanlık oranınız artar kalbiniz ve diger organlarınız dinlenmez bağışıklığınız zayıflar daha çok hastane de zaman kaybı yaşarsınız hormonlarınız duzgun salgılanmadığı için daha sinirli asabi belkide dikkatsiz olursunuz

uykudan kısmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulfly86 -- 23 Ağustos 2017; 19:52:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 9 saat ders çalışmak.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sağlığını bozacak hiçbir şey yapma YGS lys senin sağlığından önemli değil

• katusha_ kullanıcısına yanıt
    Admin ban lütfen bu şahıs durmadan konuları trollüyor ve YGS/LYS bölümüne siyaset alet ediyor.Gereğinin yapılmasını arz ederim.
  • Judoo kullanıcısına yanıt
    dilekçe yazsaydın
  • Yorumlar için teşekkürler.
    11-5 yapıyordum. 12-5 yı denemeyi düşünüyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben günde 6.30 7 saat uyuyorum bende küçüklükten beri alışkanlık kendini alıştırmayı dene ama olmasa da fazla zorlama 5saat degilde 7saat uykuyla başla sonra yavaş yavaş azalt aniden azaltma uyku saatini.

EDİT: yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac. -- 23 Ağustos 2017; 20:26:55 >
  • ahhaha çok çalışcam diye sapıttınız gari
  • Bünye ve nefis meselesi.
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    Değişik bir bakış açısı.

Teşekkür edilesi bir yorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunde 3 saat okuyan biri vardi tip konusu açmıştı onla görüş derim konu ismi tip 1 lere tavsiyeler miydi neydi, ben inanmiyorum hala 3 saat uyuduğuna da yani yersen diye

• İlk sınavına 6 ay var daha. Yani konu yetiştirme vs gibi bir paniğin yok. Ne gerek var buna? 5 saat uykuya alışana kadar geçireceğin onca verimsiz güne ne olacak? Tamam 6-7 saat iyidir. Ama geçici bir sınav için kalıcı rahatsızlıklar edinmeyin.

http://azimliyazar.blogspot.com.tr/?m=1 ygs-lys bölümünde uyku ile ilgili bir yazı da var. Diğer konular için de yardımcı olur sana.

• Sen üsttekilere bakma ygs lys sağlığından daha önemli 3-4 saate alış. Rakiplerin de 8 saat uyuyor bir farkın olsun

• YGS-LYS'nin olayı nitelikli çalışmak. çok çalışmak daha doğrusu çalışıyor gibi yapmak değil. 7-8 saat uyku iyidir.
  • Uykuyu sevmiyorum. Mümkünse hayatımdan silip atayım. Bir insanın 20 yılı uykuda geçiyor. Şaka gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.