< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
gün yetmiyor değil,
köle gibi çalıştırma süresi fazla! |
O 3 saatte Survivor izlemelisin.
|
İnsanlar buna çözüm olarak 8 saat uyumak yerine 4-5 saat uyuyor.
Saçma ama böyle |
hocam işe yakın yere taşın 1er saatten 2 saat yolu kurtardık tamam mı bu 2 saat cepte
sıra uykuda burada da 8 saat sürekli şart değil. ben 3-4 saat uykuyla bile günü geçirdiğimi bilirim aynı verim olmasa da ölmüyorsun sonuçta. bu durumda sana şöyle bir reçete yapıyorum 1 gün 4 saat uyu ertesi gün 8 saat uyu. 2 gün için 4 saat de burdan arttırdık mı. hadi günlük 2 saat de yoldan da 2 kısmıştık etti 4 sana da 3 kalıyordu zaten etti 7 maddi durumu bilmiyorum ama tek başına evde yemek yapıp yemek çok ucuza mal olmaz eğer adamakıllı şeyler yiyorsan. dışarıdan 10-15tllik yemek sipariş ver 1 saat de burdan kurtardık etti 8 8 saatle yetinmeye çalış bir süre. bu da yetmezse bana gel yeni bi reçete yaparım iyi günler |
bana da fazla geliyor. birgün keşke 3-4 saat olsa. geçmiyor kodumun ömrü.
|
işin korkunç tarafı 60lı yaşlarımıza kadar böyle devam etmemiz gerekiyor inanabiliyormusun şu hayatın saçmalığına bakarmısın ve bunun çözümü yok
|
İnanır mısın günde 4 saat uyurum ve hala yetmiyor.
Artık çaresizlikten kuantom çekirdeği icat edip zamanda kırılma meydana getireceğim. Yalnız bu durumda bile yaşlanmamı engelleyemeyeceğime göre benim için pek de bir faydası olamayacaktır. |
Bende bugün aynı şeyi aklımdan geçiriyordum valla, iş yerlerinin hapishaneden bizlerinde köleden bir farkı yok.
07:00 Kalk-Hazırlan 08:00 Servise bin 09:00 İş yerine varış ve mesai başlangıc 18:00 Servise bin 19:00 Eve varış, yemek ye, bulaşık 20:00 Çocukla ilgilen 21:00 Çocuk uyur ve özgürlük Genelde 00:00 da uyuyorum işte günlük 3 saat kendime vaktim var. Onda da eşim ilgi bekliyor iki pc açıp oyun oynasak sıkıntı oluyor, Şimdi ben kime yaşıyorum, ben benmiyim ondan bile şüpheliyim. |
Kolelikten baska bir sey degil
9 14 arasi tatilsiz 4 gun calisilmali 3 gun tatil olmalı Ama iste duzen kurulmus calisansan kolesin paran yokken calismiyorsan koleden bin betersin İnsanlar bu yuzden komünist oluyor ekim devrimi bosa olmadi isverenler sadece son damlasina kadar çalışani da musteriyi de somurmek istiyor https://www.google.com/amp/s/www.evrensel.net/amp/338443/sovyetlerde-isci-olmak-neden-guzeldi |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Raistlin_Majere_ -- 7 Şubat 2019; 1:25:23 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanaat34 -- 7 Şubat 2019; 7:8:20 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |