Şimdi Ara

1günde 24 saat yetmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
179
Cevap
6
Favori
10.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    temel ıhtıyacları karsılamaya bıle yetmıyor o kalan 4 saat
    geriye 6+ saat kalması gerekıyor ve en fazla 6 saat uyuyabılıyoruz o yuzden
    ayrıca uykusuz gecen omur omur degıldır herkes uykuyu bosa gecen omur olarak gorur fakat tam tersı o uykudan eksıltılen 2-4 saat yuzunden karlı degıl tamamen zarardayız
    sahsen 6 saat uyuyup 18 saat uyanık oldugum vakıtte kolelık ve amelelık dısında hıcbır sey yapamıyorum beyın kapasıtesı yarıya ınıyor ne uykuyu almıs oluyorum ne gun ıcı bır halt yasayabılıyorum 24 saatın 24 u de cop oluyor yanı 100% zarar
    tabii herkesin uyku ıhtıyacı ve hayat tarzı farklı ama 8.5-9.5 saat uyuyup hem uykuyu almıs hem de dınc olarak gunu gecırsek 24 saatın tamamından verım almıs oluruz ama maalesef bu rakamlar ozel sektor ıcın ımkansız
    hadı butun bunlara alısıp yasasak bıle ulkede alınan ucretler cekılen ezıyetın yanında bır hıc oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolelikten baska bir sey degil

9 14 arasi tatilsiz 4 gun calisilmali 3 gun tatil olmalı

Ama iste duzen kurulmus calisansan kolesin paran yokken calismiyorsan koleden bin betersin

İnsanlar bu yuzden komünist oluyor ekim devrimi bosa olmadi isverenler sadece son damlasina kadar çalışani da musteriyi de somurmek istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 7 Şubat 2019; 2:42:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanaat34

çok uzun yazdım telefon dondu.kısaca uykunu azalt ve buna alış.yapamam dersen kendine plan yarat ve o günler az uyu.düzenli olduktan sonra uyku saatini azaltınca birşey olmuyor eğer 5 saatin altına düşmezsen
    Korkunç

• Hergün 2 saatim yolda geçiyor benimde , eskiden 8 saat uyurdum artık 6-6.30 arası uyuyorum. Aslında 5 saate indirmek istiyorum ama bu seferde cok zorlanıyorum sabahları.

8-9 sene önce bir tane zayıflama hapı kullanmıştım içinde bir etken madde erken uyanmanı sağlıyordu ve inanılmaz zinde oluyordun , sonra yasaklandı hap , keşke öyle bir ilaç olsa

Uykuyu azaltmadan yasadıgımız hayattan bir zevk alma şansımız yok maalesef.
  • samimi bir arkadaş gurubun olsa o 2-3 saat o kadar güzel olur ki. hepimiz benzer hayatlar yaşıyoruz. ama aksam 2-3 saat cay icip pisti tarzı oyunlar oynayıp sohbet edebilcek zamanı bulabiliyoruz. psikolojik sağlığın icin böyle aktiviteler lazim. bilgisayarla diziyle yine yalnız kalırsın.

• Ben bu yüzden daha 21 yasında bosluga düştüm. 1 2 sene sonra hayatım boyle olacak. Bilgisayar Mühendisliğini bırakıp boyle farklı şeylerle ugrasmalımıyım diye düşünüyorum. Kucukken spora sanata vericektik kendimizi. Hem daha cok para hem daha eglenceli hayat. Bu sekilde 60a kadar iş ev hayatımız gecicek. 65de emekli olup olmeyi bekleriz sonra. Bir çözüm bulmalıyız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha güzeli var.

06.15 kalkış

06.30 servis biniş

08.00 işbaşı

18.30 paydos

20.30 eve varış

20.30 - 21.00 El yüz yıkama, üst değiştirme, yemek

21.00 - 23.00 çocukla ilgilen oyna

23.00 yatış

1 yıldır neredeyse hayatım bu şekilde geçiyor. Bittim okeye dönüyorum ama ıstakamda okeyin olmadığından bile haberim yok.
  • aşırı iç karartıcı bir konu ve bir okadar da gerçekçi...
  • Piramidin ne derece altinda oldugun sosyal statunu belirleyen etmendir
    Ne yazık ki

Sağlam bi balyozum ve zamanim olsa yemin ediyorum giza pramidini tuz ile buz edebilirim ama bu pramit başka aga

• 8 saat uyku hmmm iyiymiş
  • Hocam beterin beteri var diyerek kendimizi fakir tesellisi ile teselli edeceğiz. Büyük ihtimalle cumartesi pazar çalışmadığınızı düşünüyorum. Bunu cumartesi çalışıp sadece pazar tatil yapanları düşünerek fakir tesellisi yapabiliriz diye düşünüyorum
  • Köle gibi çalıştıran bu sistemde tabiki 24 saat az gelir . Çocukluktan gençliğe kadar oku,evlen,çocuk yap,işe gir çalış,çocukları büyüt,torunları büyüt,yaşlan,emekli ol. Noldu şimdi? asgari ücret kadar emekli maaşınla eşinle veya tek başına kaldın. Çocukların seni zaten çoktan bırakmıştır. Yakında huzur evine yatırırlar seni. Noldu,yoksa hayallerin bu değilmiydi güzel kardeşim . Sonsuz bir döngü gibi. Üst tabakadakiler hayatın keyfine bakarken alt tabaka için bu durum değişmiyor.

• Kardeş senin değil herkesin böyle mesela suan çalıştığım yer bazen 1saat 1bucuk saat sokuyor fazladan ama fazla parami vermiyor üstüne yatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan-37

8 saat uyku hmmm iyiymiş
    Zaten olması gereken bu düşük standartlı hayatınızı normalden sayıp 8 saat uykuya mı şaşrıdınız?

• valla kardeşim iş dünyası böyle genelde, pek yapacak bir şey yok.
    işte haftasonlarını ve yıllık tatilleri ve bayram izinlerini dolu dolu geçirip motive olmaktan başka.
  • Yillik izinleriyle motive olup butun yil onla calisabilen insanlari tebrik ediyorum kafasi rahat insanlarda olur bu tur seyler

• Hocam ömür yetmiyor ömür. 50-60-70 yıl yaşıyorsun bir bakmışsın ölüm kapıda. Yetmiyor ki ...
  • 3 senedir alışamadık, erken yaşta (17-18) iş hayatına atılsak zorluk çekmezdik belki. Lisanstan sonra başlayınca zor geliyor.

30 yıl sonra torunlarımız siz ne malmışsınız bu kadar çalışılır mı diyecekler eminim bundan
  • Sabah 6 da kalkip ise gidip, aksam 8:30 da evdeyim. Senin ki gibi olsa keske 17 de bitse isim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • insan herşeyden sıkılır

surekli boş vakti olan insanda bundan sıkılır

surekli çalışan insan zaten sıkılır

işin ortasını bulmak gerek

burdada iş seçimi önemli

lakin turkiyede pekte iş seçme luxu yok daha doğrusu saat olarak

bazı ulkeler bu konularda daha esnek seçenekler sunabiliyor

turkiyede maaşlar oldukça da duşuk yoksa parttime çalışmada seçilebilir

yani uzun lafın kısası turkiye rezil bir ortadoğu ulkesinden başka birşey değil

aöa yuruyun kahramanlarım ceenet mezarın altında ona buna oy verin cennete gidin diyince neden koşuyorlar

sanıyorsunuz

turkiyede zaten çoğu insan cehennemi dunyada yaşıyor

ee adamlarda uyanık ceenneti vadediyorlar

imkanı olan yurtdışına gitsin

bu dunyada böyle ortadağıu ulkesinde vakit geçerimekle uğraşmayın

turkiyede mutlu olmak biraz hayal utopya

elbette yurtdışındada sorunlar var ama turkiyede çoğu kişi cehennemde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.