Şimdi Ara

KENKO KK 613D KRONOMETRE KULLANIM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
104.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunu yeni aldım üstünde 3 tane tuş var M D S diye nasıl başlatcam ayarlıcam falan bilen var mı teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

KENKO KK 613D Kronometre Kullanım Yardımı

KENKO KK 613D Kronometre, çok yönlü özellikleriyle sporcular, antrenörler ve zaman tutması gereken herkes için ideal bir araçtır. Bu kullanım kılavuzu, kronometrenin temel işlevlerini ve ayarlarını anlamana yardımcı olacaktır.

KENKO Saati Ayarlama

• "MODE" düğmesine basarak ayar moduna gir.
    • "SELECT" düğmesini kullanarak ayarlanacak öğeyi seç (saat, dakika, saniye, AM/PM).
    • "START/STOP" düğmesine basarak öğeyi ayarlamak için sayıları artır veya azalt.
    • "MODE" düğmesine tekrar basarak ayar modundan çık.

KENKO Kronometre Sıfırlama

• Kronometre çalışırken "SPLIT/RESET" düğmesine basarak sıfırla.
    • Kronometre durdurulmuşken "SPLIT/RESET" düğmesine basarak ilk tura dön.

KENKO Kronometre Ekran Kapatma

• Kronometre çalışırken "LAP/LIGHT" düğmesine basarak ekranı kapat.
    • Ekranı tekrar açmak için "LAP/LIGHT" düğmesine tekrar bas.

KENKO KK 613D Kronometre Kullanım Kılavuzu

KENKO KK 613D Kronometre için tam kullanım kılavuzuna resmi web sitelerinden erişebilirsin. Kılavuz, kronometrenin tüm işlevleri ve ayarlarıyla ilgili ayrıntılı talimatlar içerir.

KENKO Kronometre Ayarlama

Kronometrenin ayarlarını yukarıda belirtilen adımları izleyerek ayarlayabilirsin. Doğru ayarlar, kronometrenin doğru ve güvenilir zaman tutmasını sağlayacaktır.

KENKO Kronometre Nasıl Kullanılır

Kronometreyi kullanmak için aşağıdaki adımları uygula:

• "START/STOP" düğmesine basarak kronometreyi başlat veya durdur.
    • "LAP/LIGHT" düğmesine basarak tur zamanlarını kaydet.
    • "SPLIT/RESET" düğmesine basarak kronometreyi sıfırla veya ilk tura dön.

KENKO Kronometre Kullanımı

KENKO KK 613D Kronometre, spor antrenmanlarından, laboratuvar deneylerine kadar çeşitli uygulamalarda kullanılabilir. Kolay kullanımı ve hassas zaman tutma özellikleriyle performansını iyileştirmene ve zamanı etkin bir şekilde yönetmene yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam s ye bastıkça mod değişiyor. saat, koronometre, saat tarih ayarları vs
    kronometrede d ye basınca başlatıyor ve duraklatıyor. duraklatmışken m ye basınca sıfırlıyor.
    Önce m sonra d basınca (tersi de olsa farketmiyor sanırım) alarımı açıp kapatıyor.

Birde bazen sayıları eksik gösterebiliyor vurunca geçiyor

İyi çalışmalar
  • teşekkürler hocam saolun bide bant gibi bir şey sıkışmış dedim bozuk mu arkada bi çektim çıkınca ekrana geldi sayılar şimdilik yaptık bakalım
  • Pilin önüne plastik koymuşlardır bitmesin diye. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: permaduman

hocam s ye bastıkça mod değişiyor. saat, koronometre, saat tarih ayarları vs
    kronometrede d ye basınca başlatıyor ve duraklatıyor. duraklatmışken m ye basınca sıfırlıyor.
    Önce m sonra d basınca (tersi de olsa farketmiyor sanırım) alarımı açıp kapatıyor.

Birde bazen sayıları eksik gösterebiliyor vurunca geçiyor

İyi çalışmalar

Gün ayarlarıni falan ya da saat ayarlarını nasıl yapıyoruz

• linay_0 L kullanıcısına yanıt
    Ilk aldigimda yapmıştım şuan hatırlamıyorum. Mod değiştirerek farklı tuş kombinasyonlarını felan deneyin ben öyle bulmuştum

• Hocam bende bu model değilde farklı bir kronometre var mode tuşuna arka arkaya birkaç kez bastıktan sonra ayar yapma menüsü gelir start tuşuna basarak sayilari arttirabilirsin reset yaparak degistirdigin seyler arasinda (saat dakika vs) gecis yaparsin tekrar mode a bastiginda kaydeder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.