Şimdi Ara

MİNTON HTS-9001 VE 9012 5+1 LER HAKKINDA YARDIM LÜTFEN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.minton.com.tr/html/urun.asp?grup=4&urun=466

MİNTON HTS-9012

http://www.minton.com.tr/html/urun.asp?grup=4&urun=653

Arkadaşlar bu iki sistemi kullananlar varsa aranızda sistemler hakkında yorumlarını alabilir miyim?

5 metreye - 15 metrelik bir salona ses sistemi kurmam lazım. Sistem müzik amaçlı olmayacak. Yukarıda ki sistemlerden birini düşünüyorum. Bu yüzden sizlerin sistemler hakkındaki yorumlarını merak ediyorum. Sizce bu sistemler işimi görür mü? Uzun vadeli düşünürsek tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaCHaY -- 12 Ekim 2006; 23:52:10 >

• Arkadaşım kalbini kırmak gibi olmasın ama 2 sistemde senin salonun değil birde ben bu sistemlerde alttakini dinledim bas hiç tatmin etmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Arkadaşım kalbini kırmak gibi olmasın ama 2 sistemde senin salonun değil

+

quote:

birde ben bu sistemlerde alttakini dinledim bas hiç tatmin etmiyor

quote:

Sistem müzik amaçlı olmayacak.

Kalbini kırmak gibi olmasın ama kafan iyi galiba arkadaşım...

• @KaRaCHaY,

yazdığın sistemlerin ikisinide dinledim,hatta 9001'de bizzat film izledim...gerçekten performansı çok düşük..Verdiğin paraya hiç bir şekilde karşılık vermiyorlar yani...uzun vadede düşündüğünü yazmışsın, bütçeni bilmiyorum fakat bence biraz daha yeni teknoloji ve daha güçlü sistemler seçmelisin..en azından bence Microlab olmamalı..en azından şöyle bir örnek vereyim,ben X-530 kullanıorm pc'de...Bu Home Theater diye geçen sistemin subwoofer'ı 20W, X-530'un subwoofer'ı 20W...
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoopcess

@KaRaCHaY,

yazdığın sistemlerin ikisinide dinledim,hatta 9001'de bizzat film izledim...gerçekten performansı çok düşük..Verdiğin paraya hiç bir şekilde karşılık vermiyorlar yani...uzun vadede düşündüğünü yazmışsın, bütçeni bilmiyorum fakat bence biraz daha yeni teknoloji ve daha güçlü sistemler seçmelisin..en azından bence Microlab olmamalı..en azından şöyle bir örnek vereyim,ben X-530 kullanıorm pc'de...Bu Home Theater diye geçen sistemin subwoofer'ı 20W, X-530'un subwoofer'ı 20W...

Saolasın

• quote:

Orjinalden alıntı: KaRaCHaY

quote:

Orjinalden alıntı: snoopcess

@KaRaCHaY,

Saolasın

rica ederim

• ben aldım bu setten inanırmısın aldım öbürgün sabahtan geri götürdüm önermem bu arada logitekin bası 25 wat rms
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.