Şimdi Ara

5+1 ses sistemi uzatma kablosu hakkında yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmzamda görülen logitech x-540 5+1 ses sistemini kullanıyorum. Sub woofer bilgisayar masasının altında yerde duruyor, konumunda bi sıkıntım yok ancak ön ve arka hoparlör kabloları kısa olduğundan onları bir türlü istediğim şekilde konumlandıramıyorum. Arkalar için 5m önler için 3m uzunluğunda uzatma kablosu almak istiyorum ancak hazır halde bulamadım.

Bunları hazır halde bulabileceğim bir yer biliyormusunuz internet üzerinde yada ankara da biryerlerde? Yada bunları yaptırmak istesem ne diye söylemem gerekiyor 2 tane elektronikçi ye gittim 2 side anlamadı nasıl oluyorsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 4 Kasım 2008; 18:38:35 >

• Böyle bi uzatma lazım ama havyan varsa sen de yapabilirsin. Bende de x540 var arkaları arkaya uzattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipp10 -- 4 Kasım 2008; 19:37:35 >
  • Havya yok işte olsa becericem de ama gel gör ki anlatma kabiliyetim yada karşıdakinin anlama kabiliyetinden dolayı bi türlü yaptıramadım.

Ben bunun hazır olarak satılıp satılmadığını sormuştum ancak neyse yarın hoparlörü götürüp gösteriyim bari yoksa " ustam hoparlör için 1 ucu erkek lale jak, diğer ucu dişi jak olacak şekilde uzatma kablosu" dediğimde gene karşımdaki bana boş boş bakmasın

Teşekkürler yinede
  • Arkadaşlar,Minton HTS808 5.1 ses sistemi alacağım,DVD player ile kullanacağım fakat acaba kablolarının uzunlukları ne kadardır diye düşünüyorum,eğer ki uzunlukları kısa ise muhtemelen uzatma kablosu alacağım,acaba yukarda söylendiği gibi bir ucu erkek bir ucu dişi kablo mu almam gerekir,

Hepinize teşekkürler,
    quote:

Orjinalden alıntı: Self Control

Böyle bi uzatma lazım ama havyan varsa sen de yapabilirsin. Bende de x540 var arkaları arkaya uzattım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.