Şimdi Ara

SORUN ÇÖZÜLDÜ 5+1 ses sistemi kurulumu yardım lazım(mikado md-66)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
29.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

www.sibertek.com
    sibertek.com - sibertek shopping mall Kaynaklar ve Bilgiler.
    http://www.sibertek.com/pinfo.asp?pid=8980

Arkadaşlar bugün linkteki üründen aldım .Daha önce 5+1 im olmadığı için bağlantıda sıkıntı yaşıyorum. 5 tane speakeri wooferin output kısmına bağladım. PCden gelen tek kabloyu inputa takıcam ama nereye ? Sub a takarsam sadece subwooferden ses geliyor,center sağ veya sola taktığımda ise sadece orlardan ses geliyor.Hepsi birden nasıl olacak,bilen varsa yardım bekliyorum

Şimdiden teşekkürler...

ekleme : ses kartı onboard Realtek

edit: tamamdır hallettim.forum silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 28 Ekim 2009; 22:11:17 >

• aynı sorun bendede var ne yapabılırım ?
  • aynı ürünse kumandadan 2ch veya stereo yazan düğmeye basın. 5.1 de iken sadece 2 kanaldan ses gelir.
  • hocam kumanda yok bende nasıl yapcaz ...
  • ses siteminizin modeli nedir.
  • md-66
  • hocam benm sorunum yukarda yazılan arkadasın sorunuyla aynı hıc bı fark yok ... kabloyu bıyere takıom bırınden gelıo baska yere takıom sadece subdan gelıo çözemedım .s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öndeki düğmelerde stereo 2ch 5.1ch gibi düğmeler var mı?
  • 5.1 ch dıye bır tus var ama basıorum bır işlev gormuor ...
  • 2ch veya stereo gibi bir tuşta olması lazım. ön panelin yazıları okunacak şekilde olan bir resmini koyabilirmisin.
  • bı dk hocam
  • mute
    5.1 ch
    stereo
    mode tusları var

5.1 chstereo
    front
    rear
    cen
    sub ısıkları var..
  • stereo^ya basınca birşey olmuyormu. tek kabloyla bağladıysan stereo ya basınca hepsindende ses gelmesi lazım
  • hoparlore 2 kablo gelıo bırını suba takıorum dıgerını nereye takarsam takıyım tek hoparlor calısıo sadece degıstrdıgımde farklı hoparlorler calısıor...
  • eğer arkdaki bağlantı girişi şemadaki gibi ise en üstteki 2 taneye takın ve önden stereo düğmesine basın.

SORUN ÇÖZÜLDÜ      5+1 ses sistemi kurulumu yardım lazım(mikado md-66)
  • eywallah yardımcı oldugunuz ıcın tesekkurler ....
  • sorun çözüldü mü ?
    çözülmediyse arka panelin bi resmini ve kablonun resmini ekleyiniz.
  • çözüldü hocam sorun tesekkurler ... calısıo suanda ...
  • arkadaşlar SÜPER BİŞEY YAPTIM.5+1MİKADOYLA. LEAF 4+1 İKİSİNİ Bİ BAGLADIM. COK SÜPER SES VERİYO 9+2 OLDU. EV DİSKO GİBİ OLDU:S
  • mikado md 66 5+1 bendede var arkadaslar çok güzel 1 ses sitemi ama subwoofer ı direk yere koymayın arkadslar yani o alttaki hava deiliği en azından 1 karıs yüksekte dursun yoksa hiç vurmuyor gibi şimdi öle bi yere koydum evin camlarını felaket titretiyor bide bunu üzerindeki mode tuşu ne işe yarıyor onu çözemedim önemli bişemi yardım!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.