Şimdi Ara

1199 TL TCL BREEVA A2 WI-FI HAVA TEMİZLEYİCİ VE NEMLENDİRİCİ BEYAZ A111B11EU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Filtre maliyeti yüksek geldi bana. günlük 12 saat kullanımla 6 ay ömür vermişler filtreye.

• Şuan Vatan'da 1000 TL ye satılıyor, kullanan kimse varmı acaba yorumlarını merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArciheGates -- 11 Mayıs 2023; 22:47:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ArciheGates kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum. Sigara içtiğim odada duruyor gündüzleri ve sigara kokusunu temizliyor en azından eskisi gibi kokmuyor. Geceleride yattığım yere alıyorum ağzımı burnumu kurutmuyor sabahları daha temiz havayla uyandığımı hissediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BurnCooLz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu hava temizleme aletlerini araştırdım: astarı yüzünden pahalıya gelir atasözüne en güzel örnek oluşturacak bir cihaz gösterin dense, ilk sıralardan bu cihazları seçerdim çünkü filtre maliyetleri kısa sürede aleti elde ediş fiyatına geliyor ve zamanla da geçecektir. Bilerek filtreleri yıkanabilir özellikte yapmıyorlar. Ben de satın almaktan vazgeçtim.

TLC ye gelince... Müşteri hizmetleri yazılı sorulara cevap vermiyor ve yorumlarda TLC nin filtrelerinin piyasada servislerde bulunmadığı ve böylesine cins bir marka ile muhatap olmanın sıkıntısını dile getiriyorlar

• ArciheGates kullanıcısına yanıt

eyvallah çok sağolasın 6+2 taksitle aldım. beyazı olsaydı iyi olcaktı ama olsun.

xiaomi 4 lite kullanıyoruz salonda memnunuz. bunu da yatak odasına aldım, sürekli cihazı taşımaktan sıkılmıştım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende var. wifi ozelliği iyi, ancak açma kapatma zamanlayıcısı yok, sadece açıp ne kadar çalışacağını belirleyebiliyorsunuz.

Salonu temizlemeye yetiyor sensörlerin iyi çalştığını söyleyebilirim.

Mükemmel fark edilir bir hava kalitesi artışı söz konusu değil, bu cihazların hepsi böyleymiş, yani alplerde uyanmış gibi olmuyorsunuz bir çeşit aspiratör bunlar.

nemlendirme özelliği yok. Yani bildiginiz yok yüzde 1 bile katkısı yok. suyu hazneye koyun sabah kalkın aynı seviyede duruyor. bu fiyata ihtiyacı olan varsa alsın. filtre maliyeti denmiş ama diğerlerinin filtre fiyatına cihaz satıyorlar.

• Bu cihaz nargile sigara dumanını çeker mi ? Gücü nasıldır ? Xiaomi 3.nesil almıştık sensörü arızalanmıştı. Fiyatı iyi alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt

çeker çekmesine de ufak tip bu. 17m2 maksimum oda için diyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.