Şimdi Ara

[ALINDI] BİLİMSEL HESAP MAKİNESİ Casio FX-991 ES Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar özellikle bu modeli aryorum Casio FX-991 ES Plus ancak başka marka model olan(fazör gösterimi olan integral hesaplayanından) varsa da mesaj atsın. Öncelikle Ankara içi arıyorum.

Edit : Alınmıştır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimican37 -- 16 Temmuz 2015; 22:41:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm
  • Casio fc 82 ms var elimde, ankara içi.. düşünürseniz pm atın lütfen
  • Pm...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fx 991 de var bir de algebra var ikisi de casio. mühendislik bölümleri için ideal. ne kadar verirsin ?
  • Texas Instruments TI-84 Plus var elimde. 1-2 ay kullandım kullanmadım sadece sınavlarımda gerekliydi. İyi bir fiyat verirsen satmayı düşünürüm.
  • Texas Instruments TI-83 Plus var bende de; çok temiz kullanılmıştır, sıfır ayarında;programlanabilir, 50x50matris çözebilir, grafik çizebilir ve daha bir çok özelliği vardır(bence pekte anlatmaya gerek yok Texas sonuçta).Güzel bir fiyat verilirse satarım. Sıfır fiyatı 240TL+Kargo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ti-83 o kadar ediyorsa demek ki benim Ti-Nspire bi 600 eder :)
  • Casio FX-991 ES var elimde... Teklifini özelden iletirsen değerlendirebilirim. Yer İzmir.
  • koy vitrine bak vitrine üniversitede lisans yıllarındasın çevir kafanı gerçek hayattasın
  • Merhabalar ben de Casio fx-991 es plus ya da matris çözebilen bilimsel hesap makinesi arıyorum. Elinde olan varsa pm atabilirse memnun olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.