Şimdi Ara

günde 8 saat ders calisarak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Günde 8 saat çalışıpta ilk 3-4 k ya giremezsen as kendini.Ayrıca çalışabileceğini düşünüyorsun biliyorum ama şimdiye kadar yapmadıysan bundan sonra günde 8 saat çalışamazsın.Haftada 1 gün tatil vererek günlük 2-3 saat çalış yeter kardeşim.Ayrıca bugün geç oldu yarın çalışayım dersen son 1 hafta kçın tutuşur haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: btlufk

quote:

Orijinalden alıntı: ormancı38

En fazla 200 bin e girebilirsin 100 bine girmen imkansiz 1 yilda ..

Yok artikk !! O kadarda deil

Inanma sen ona ben çok az çalışarak mf4 193 k yaptım benimde temelim kötüydü meslek liseliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • btlufk kullanıcısına yanıt
    Olursa super olur , ama bak soyle diyim % kaçı verimli olur ? Bence 2 saatten başla artırarak git.

• barajı bile geçemezsin zorlama
  • Günde 6 saat çalışan biri olarak söylüyorum ki 1 hafta çalışmasam 1 saat çalışmak ölüm gibi geliyor 8 saat hobaa başlarsan 2.gün nakavt olursun. Bu arada fen temelin yoksa tek çaren özel ders herkes diyecek inanırsan başarırsın ama ne kadar sürede ? Al dersini verilen ödevleri yap tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m217

Günde 8 saat çalışıpta ilk 3-4 k ya giremezsen as kendini.Ayrıca çalışabileceğini düşünüyorsun biliyorum ama şimdiye kadar yapmadıysan bundan sonra günde 8 saat çalışamazsın.Haftada 1 gün tatil vererek günlük 2-3 saat çalış yeter kardeşim.Ayrıca bugün geç oldu yarın çalışayım dersen son 1 hafta kçın tutuşur haberin olsun.

Tam iki aydir gunde 8 saat calismaktayim.1.ci ay 6.7.8 sinif derslerini bitirdim.2 ci ayda ise mat1 derslerinin temelini attim. Yarin 3. Ayin 1.ci günü mat 1 tekrar edicem ve geometri ye basliyacagim insallah.ha bu arada bu iki ayda 10 saat calistigimda oldu ama pazar gunleri haric 8 saatin altina hic dusmedim. Not.acikogretim meslek lisesi mezunuyum o yuzden temeli yeni attim

• hamamtellagi kullanıcısına yanıt
    Yok kardeş daha once basladim .simdi baslamiyacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

barajı bile geçemezsin zorlama

Yav he he ..

• 480mrt kullanıcısına yanıt
    günlük 1-2 konuyla oyun mu oynuyorsun kardeşim adam temelim yok diyor zaten günlük 1-2 konu bitirebilse potansiyelini anlar buraya konu açmaz ben çalışıyorum az çok temelim var bir konuyu adam gibi bir şekilde tüm sorularını çözerek en az 3 günde bitiriyorum matematikten mesela
  • Kaç bin olur bilmem ama önemli olan çok değil verimli calismak eğer o kadarsure verimli calisirsin çok iyi sonuçlar alirsin kismetinde de varsa :)

• 2 ay dayanamazsın

• şefkini kırmak istemem istisnalar her zaman vardır ama hep 8 saatle başlar pcyle son bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: btlufk

quote:

Orijinalden alıntı: xecutioner96

bnmde fendem temelim yoktu hocam bana kalırsa 8 saat full çalıştıgını varsayalım ve bunu hergün yaparsan abartmak istemiyorum ama rahat 15k bence

Peki fen temelini nasil attin kardess?

valla hocam 11 ve 12 de yüklendim biraz onun dışında sadece yazılılara calısan biriydim , 12.sınıfta fen temeli acısından dersane ve çalışma tarzı faydalı oldu - fizik soru çözerek kimya zırt pırt tekrar ederek ve organik kimyayı full hallederek , biyolojide de sistemler not cıkararak diger konularda azar azar tekrar yaparak calıstım - cok calıstıgım söylenemez ama bu sekildeydi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.