Merhabalar. Bu iki model arasında gidip geliyorum. Maksimum bütçe 1250. Sizce hangisi ve neden?
Örnek ilanlar
Türkiye çok oahalı
6 poşet gıda ne kadar tutabilir sizce?
Merhaba arkadaşlar. Bütçe bu şekilde daha üstüne çıkamam. Çok fazla seçenek var bu fiyatlarda. Örnek ilanları koyuyorum tavsiyenizi alırım
Merhabalar. Oyun çıkış yaptı. Yama gelecek mi? DeepL anlamlı çeviriyor
Merhabalar. Mevcut oyunla beraber yama gelir mi?
Merhaba arkadaşlar. 2014 model 1.3 urban paket linea aracım var. 93600 km'de fazla binilmiyor. Aracı satıp otomatik vites bir araç almayı düşünüyorum ama aracı arayan soran yok. Fiyatı sahibinden sitesine göre belirledim. 24-25 bin civarı tramer var. Eski sahibinden sol arka kapı değişmiş, sağ arka çamurluk boyalı. Bende tek kazası oldu ufak. Kaskodan kaputla sol ön çamurluğu değişti ki değişmese de olurdu. Fiyat olarak ne yazılmalı sizce?
Merhabalar. Saat 02.00 civarı internet gitti. Bursa/Merkez
Merhaba arkadaşlar. Malum fiyatlar hepsinde uçtu. Mevcutta ftth 100 netbone kullanıyorum. Netgsm fiyatları güzel duruyor. Var mı kullanan
Merhaba arkadaşlar. Sakarya çıkışlı karadeniz sahil yolunu kullanarak tüm karadenizi gezmek istiyoruz ailecek. Tavsiyeler öneriler nelerdir? Artvin, rize, trabzon ve samsun da konaklamayı düşünüyorum. Aracım 2014 fiat linea 1.3 multijet. 4 büyük 1 çocuk olarak geziyi yapacağız.
Meslek: Kan Analist Uzmanı
İlgi Alanları: Bıçaklar
iPhone 14 PRO MAX 256 GB
Gainward Ghost RTX 4070 AMD Ryzen 5 7500F Asus Prime A620M-K Corsair 16x2 Vengeance 5200 mhz WD Blue 500 GB Gigabyte G27Q - Logitech G502 Proteus Spectrum - Logitech G103-Bloody G570 7.1 |
Psn kardeşlik referanslar: must33_35, cocobongo555 , ^beetlejuice, woldemort.26 , genpoker, terlix, ibrahimrt27, zorbeykurt , s3rhatt, casper04, gorkem.ix , guguras, nmdbllc, chosen1903 , kazimerd89, @zencefilli_cay @Loklikelance95 , emrekesk1n , xreaLy , pausell, Scorpioleo, PlayforFun , kriskrosss, burak1237, Tusunami., ozen_91 ve daha niceleri |
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 18 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.640
İkinci El Bölümü Mesajları: 268
Konularının görüntülenme sayısı: 184.733 (Bu ay: 4.002)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.363 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic