Şimdi Ara

Satılmayan araba Fiat Linea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2014 model 1.3 urban paket linea aracım var. 93600 km'de fazla binilmiyor. Aracı satıp otomatik vites bir araç almayı düşünüyorum ama aracı arayan soran yok. Fiyatı sahibinden sitesine göre belirledim. 24-25 bin civarı tramer var. Eski sahibinden sol arka kapı değişmiş, sağ arka çamurluk boyalı. Bende tek kazası oldu ufak. Kaskodan kaputla sol ön çamurluğu değişti ki değişmese de olurdu. Fiyat olarak ne yazılmalı sizce?

• Sahibinden de Linea fiyatları fazlasi ile şişik maalesef, herkes birbirinden ilham alıp onunki öyleyse benimki de böyle diyerek fiyat giriyor sonuç olarak hep birlikte beklesip duruyorlar çünkü girdikleri fiyatlara 3-5 daha eklendiğinde neredeyse Egea alınıyor. Araç alacak hiç kimsede Egea parasına Linea almaz bu nedenle Linea fiyatları genel itibariyle biraz sanal.

Sizin aracınıza gelirsek satamadiginiza göre 500.000 liranın üzerinde bir fiyatla ilan girdiğinizi düşünüyorum ve
    500.000 liranın üzerindeki bir fiyatla aracınızın bence satılması çok zor.

Aracınızın eder fiyatı bence 480 artı eksi 10.000 bin liradır.
  • Genelde en ucuz muadil ilanın altında satış oluyor. Km düşük ama 3 değişen var ki biri piyasanın kırmızı çizgisi kaput. Sıfır fiyatları artarken 2. el fiyatları pek kıpırdamadı ama karşılığında piyasa bir miktar hareketlendi. Dizel orta paket lineanın satılamama gibi bir durumu olamaz, bariz fiyatı pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 8 Eylül 2024; 13:37:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaput değişen bir linea. Ayrıca 2014 model ama 94 binde. Akla ilk gelen araçta hile hurda olabileceği ihtimali. Açıkcası ben arabayı almak istemezdim fiyatı uygun olsa bile.
    Ayrıca linealarda taksi çıkması çok oluyor bu da ekstra düşündürüyor. Üzerine ekleyebilen egea tercih ediyor.

• Araç 4 senedir bende. Aldığımda 59 bindeydi. 2. sahibinden aldım. Kaput değişimiyle alakalı yazdığım gibi sol farın oradan ufak kazası vardı. Kasko direk değiştirdi. Resimleri mevcut

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Hasar kaydı TL bazında tek başına bir kriter değildir,hasar kaydı tarihi önemlidir, 2015 senesindeki 25 tl hasar kaydı ile 2020 senesindeki 25 tl hasar kaydı bir değildir.Hasar kaydı tarihi ne zaman?Eğer 2020 öncesi ise yüksek bir rakam.

Kaput değişmiş tamam da içerisi ne halde?Nereye kadar etkisi olmuş o kaputu değiştiren kazanın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 8 Eylül 2024; 14:51:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

Sol ön far tarafından duran araca çarpmıştık. Kaza tarihi 2024 ocak. Kasko düzeltmeyle güzel gözükmez diye değişti

Kaskonun arabanın görünüşünü umursadığını pek sanmıyorum ama neyseSatılmayan araba Fiat Linea 

şase de işlem var mı o kazanın şiddetini belirleyebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Renault twingo neden alınmaz ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir araba satılmıyorsa ederinden pahalıya ilandadır.
    Piyasa bozuk olsada eder fiyatını yazdığınızda mutlaka satılır. Size tavsiyem bir kaç galeri ile wavacars gibi yerlerden fiyat alıp üstüne yüzde 15 ile 20 fiyat yazarak satmanız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    İlan no varmı bakayım

• Sahibinden de Linea fiyatları fazlasi ile şişik maalesef, herkes birbirinden ilham alıp onunki öyleyse benimki de böyle diyerek fiyat giriyor sonuç olarak hep birlikte beklesip duruyorlar çünkü girdikleri fiyatlara 3-5 daha eklendiğinde neredeyse Egea alınıyor. Araç alacak hiç kimsede Egea parasına Linea almaz bu nedenle Linea fiyatları genel itibariyle biraz sanal.

Sizin aracınıza gelirsek satamadiginiza göre 500.000 liranın üzerinde bir fiyatla ilan girdiğinizi düşünüyorum ve
    500.000 liranın üzerindeki bir fiyatla aracınızın bence satılması çok zor.

Aracınızın eder fiyatı bence 480 artı eksi 10.000 bin liradır.

• 2 hafta önce babama 2014 linea 2 parça değişen 2 parça boya 210 bin km ilk plakası bir araç aldım. 340 bin tl ye arabanın tüm ağır bakımları yapılmıştır. 4 lastik sıfırdı.

koltukları tertemizdi. parça parça 10k hasar kaydı vardı. 1 hafta boyunca 25 tane linea baktım 4 adet temiz linea buldum 1 ini aldım. 380-420k arası ilanlara baktım hep

385k ilanı pazarlıkla 340 a aldım. sizin araç km orjinalse 400-420k arası gider. ilandaki çoğu araç duruyor hatta benle pazarlığa oturmayan ilanlar bir bir kendi fiyat düşürüyor.

ilanınız gördüm o fiyatlara imkansız o fiyatlara 2016-2020 pejo 301 - citroen c elysee 1,5 dizel veya 1,6 dizeller mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q6600 -- 8 Eylül 2024; 17:10:10 >
  • Satılmıyor = haddinden pahalı
    Pahalı olmamasına rağmen satılmıyor = aracın kusurları olduğu halde piyasadaki diğer araçlarla aynı fiyata koyarsanız satılmaz.

• en uygun yazılan fiyatlı arabalar satılıyor sadece , gerisi 3 -4 ay bekliyor

• Bu paralara 2020 ve uzeri 1.3 egea aliniyor o yuzden satamiyorsun fiyatin uzerinde en az 100.000₺ köpük var

Satılmayan araba Fiat Linea

• Bu fiat satan arkadaşlarda garip bir fiyatlandırma piskolojisi var. Kalitesi vs bilindiği üzere vasat bir araç.

Özellikle egea fiyatları anlamsız yüksek.

Egeanın 2025 den sonra üretilmeyecegini bilmiyorlar sanırım.

490 tl yazarsanız ilana 475-80 tl den alıcı gelir .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanlış anlamayın ama lineaya 400 bile verirken iki kere düşünürüm ve muhtemelen başka alternatiflere bakarım. 500 yüksek. 400-430 bandında edebilir belki.

• 1 ci ve en önemli etken fiyat gardaşım fiyat bir araba satılmıyorsa fiyatı yüksektir.Herkesin malı kendine değerli

2 o fiyat bandında daha modelli daha oturaklı egea var.

• arabam.com dan teklif al.

• 450 bini teklif ettim kabul etmedi arkadaş

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.