Şimdi Ara

AUDİ A3 HONDA CİVİC OPEL ASTRA VW GOLF HANGİSİNİN YEDEK PARÇASI DAHA UCUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu dört araçtan sıralama yaparsanız hangisinin ya da hangilerinin yedek parçası ucuz
    sonuçta araçö aldığımızda aldığımız araç sürpriz yapabilir ve sorun çıkarabilir
    he bir de garantsi bitmiş 2. el araç alındıysa

• arkadaşlar fikirleriniz benim için önemli
  • Hiç biri
    Şaka bir yana bu araçlar oldukça yeni araçlar sürekli bir yerlerininde bozulacağını zannetmiyorum. Zaten kasko yaptırman gerekli bir kaza sırasında yedek parça fiyatı kaskonun problemi bence yedek parça dışında başka özelliklerinden dolayı seçim yapman daha yerinde bir karar olacaktır
  • Civic'in diğerlerine göre tabiki daha ucuz. Sanırım sıralamada en pahalısı golf, sonra astra, sonra civic..
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhany

Civic'in diğerlerine göre tabiki daha ucuz. Sanırım sıralamada en pahalısı golf, sonra astra, sonra civic..

golf un parçası a3 den dahamı pahalı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

Civic'in diğerlerine göre tabiki daha ucuz. Sanırım sıralamada en pahalısı golf, sonra astra, sonra civic..

Bunu teker teker tespit etmek zordur ama golfün parçasının a3 ten aşağı kalacağını zannetmiyorum yakın değerdedir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 8 Nisan 2010; 22:05:31 >
  • quote:

quote:

Audi yi görmemişim.. Farkındaysanız yaptığım sıralamada audi yok, biraz düşünürseniz audi yi görmediğimi algılayabilirdiniz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Civic vs Octavia
    8 yıl önce açıldı
    Civic vs corolla
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Audi yi görmemişim.. Farkındaysanız yaptığım sıralamada audi yok, biraz düşünürseniz audi yi görmediğimi algılayabilirdiniz..

en başta audi yazıyor nasıl gormedınız hayret

• Gözümden kaçmış. Audiyide sıralamaya katarsak a3 ile golf yarışabilir yedek parça fiyatında.
  • şaşırdım açıkcası ben a3 ü açık ara başı çeker dıye duşunmuştum
  • audinin parçaları vw golf ile aynı mı acaba
    bu arada audiyi açık ara farkla elersek
    astra ile civic arasında baya bir fark olur mu
    bu arada herkes honda civic iiçin parçası uzakdoğudan geliyor
    hondanın parçaları vw den pahalı olur diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

audinin parçaları vw golf ile aynı mı acaba
    bu arada audiyi açık ara farkla elersek
    astra ile civic arasında baya bir fark olur mu
    bu arada herkes honda civic iiçin parçası uzakdoğudan geliyor
    hondanın parçaları vw den pahalı olur diyor

Şimdi burada şöyle bir hata var evet civic parça fiyatları çook ucuz değildir fakat VW den kesinlikle ucuzdur. Vw leri de diğer avrupa araçlarla karşılaştırma lütfen avrupalılar içinde en pahalı parça fiyatı da vw dedir.
    Direksiyon kutusuna 5000+işçilik ösdeyen birisini tanıyorum
  • Hondanın parçalarının vw den pahalı olmasına imkan yok. Audiyi açık ara farktan eleme boşa, audi ile vw yarışır parça fiyatı konusunda. Sonuçta aynı firmalar. Opel servisi honda servisine göre daha pahalı. Öyle uçuk bi fark yok ama daha pahalı. Bu araçlar arasından hangisini alırdın dersen eğer en düşük donanımlısı değilse audi a3 derdim.
  • bunyemızde audı, alfa romeo ve vw araclar oldugundan orjınal yedek parca fıyatında vw ve audı aynıdır. alfa bıraz daha ucuzdur. cıkma parca ve bakım konusunda audı vwdn bıraz daha pahalı (dogus oto) alfa ıse daha pahalıdır (yurtıcınde pek parca olmyor alfa tutmadıgından) ben bır a3 sahıbıde olarak kalıte bakımından kesınlıkle a3u secerdım. 2. tervıhım ıse golf olurdu. eger 2 el kaygınız yoksa alfa 147 de dusunebılırsınız mukemmel performans ve tasarım sunmakta. ancak parca ve yakıt olarak hepsınden pahalıdır.
  • a3 ve yeni astra en güzeli ama a3 sorun çıkardı mı bir anda ödemesi zor olur benim için
    yeni astra- honda civic arasından hangisni tercih ederdiniz
  • a3 derim
  • a3 iyi hoş güzel de yedek parçası pahalı
  • Arkadaşlar bende civic var ve servise falan götürmem sanayide mükemmel bi tamircim var. Birgün ben ordayken Alfa geldi, tanıdık rica etti bakıver şuna dedi. Sonra hava filtresinin kapağını çıkaramadılar daha önce görmemişler Alfa dediler kırılacak elimizde kalacak, bi arayalım servisi fiyat soralım, servisi aradılar o kapak için sercis 3000 TL dedi. Direk kaputu kapattılar al abi sen bunu başka yere götür dediler. Sonra araştırdım ki yedek parça konusunda kimse Alfa nın eline su dökemez. Sizin sorduğunuz araçlar arasında en pahalı Audi. En ucuz Civic unutmayın Civic Türkiye'de monte ediliyor.
  • quote:

a3 iyi hoş güzel de yedek parçası pahalı

Dostum kriterlerini belirlemen gerekiyo ozaman. Ne kadar ekmek, o kadar köfte..

Ucuz istiyosan Civic , para sorun değil diyosan a3. Bu arada civic e kesinlikle laf etmiyorum gayet güzel araba ama a3 le kıyaslarsan a3 alınır.

Madem a3 ün yedek parçasına para veremiceksin niye listene a3 ü koydun. Uğraştırma milleti boşa. Ortada kaldıysan astra al. Ucuz parça istiyosan civic al. Yok parasını veririm diyosan a3 veya golf al.

Daha da sorman anlamsız her şeyi yazdık buraya parana ve isteklerine göre bi seçim yap uğraştırma milleti.
  • quote:

quote:

a3 iyi hoş güzel de yedek parçası pahalı

Dostum kriterlerini belirlemen gerekiyo ozaman. Ne kadar ekmek, o kadar köfte..

Ucuz istiyosan Civic , para sorun değil diyosan a3. Bu arada civic e kesinlikle laf etmiyorum gayet güzel araba ama a3 le kıyaslarsan a3 alınır.

Madem a3 ün yedek parçasına para veremiceksin niye listene a3 ü koydun. Uğraştırma milleti boşa. Ortada kaldıysan astra al. Ucuz parça istiyosan civic al. Yok parasını veririm diyosan a3 veya golf al.

Daha da sorman anlamsız her şeyi yazdık buraya parana ve isteklerine göre bi seçim yap uğraştırma milleti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.