Şimdi Ara

1.5 milyona araba tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1.4 milyon üst sınır olmak kaydıyla bütçem var. Aklımdaki modeller 2023 veya 2024 model 2. el seçenekler, acaba hangisinde karar kılmalıyım? Araçtan ilk beklentim sorunsuz bir şekilde yetkili servis bakımlı olarak binebilmek. Sürekli bir problem yaratan bir araç istemiyorum. Bekar olarak tek başıma bineceğim herhangi bir üst düzey performans beklentim yok. Sakin düzeyde 110-120 civarı kullanan biriyim. Teknolojik manada dolu olması ve güncel teknolojileri içermesi benim için tercih sebebi.

Opel Mokka GS Paket

Seat Arona FR Plus Paket

Peugeot 2008 Allure Paket

Hyundai Bayon Elite Paket

Opel Astra GS Paket

Seat İbiza FR Paket

Polo Life Paket

Hyundai İ20 Elite Paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack76 -- 29 Aralık 2024; 1:33:52 >

• Polo

• Bu paylaştıklarının içinden ben mokka gs paket aldım çok memnunum çok şükür
  • xhakan23 X kullanıcısına yanıt

Hocam kronik sorun olarak söylenen tavan problemi ve malum 1.2 puretech motor hakkında herhangi bir problem yaşadınız mı acaba? Genel hissiyatınız nasıl? Açıkçası Seat Arona Fr Plus ve Mokka GS arasında git gel yaşıyorum.

• jack76 J kullanıcısına yanıt
    Hocam tip olarak mokka cidden parasının üstü daha kaliteli ve şık duruyor. Ben ilk olarak tarzını beğendiğim için tercih ettim hocam gerek iç gerek dış tasarım. Ben alırken sizin gibi araştırdım.Kayış problemini çok umursamadım açıkçası nasıl olsa yetkili serviste bakımı yaptıracağım için.Tavan sorunu içinde ben aracı alır almaz komple ppf kaplattım.Belki ilerde ppf sökülürken sorun olur mu bilmiyorum.Çokta umursamıyorum açıkçası.

Hocam peki Astra ve Mokka arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz bir Opel kullanıcısı olarak? C segmentinin çok bir fark yaratan durumu var mı yoksa maddi olarak hiç zorlanmadan Mokka tercih edilebilir mi? Arada yaklaşık 100 bin liralık bir fark ile Astra da alabiliyorum.

Benim arada kaldığım 2 araç buydu.Eşimde kullanacağı için biraz yüksek olsun istedim ve mokka aldım.Bozuk yollarda dahi içim rahat sürtmeyeceğini bilerek gidiyorum.Yüksek arabada güzel rahatlık.Ama astrada çok şık hocam.Cam tavanlı astrada kötü olmaz tercih sana kalmış hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.1 milyona araç öneriniz
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Cevaplarınız için çok teşekkürler hocam.

• Bu paraya chery tiggo alınır teknoloji dersen

C segment çok fark yaratır net söyleyeyim size bunu

Garantiden yana endişe varsa Citroen C4 tercih edilebilir,5 yıla uzayan garantisi var ve çok konforlu bir araç.

Yerden yüksekliği de SUVlari aratmaz

• 1.5 milyon ver kibrit kutusu poloya bin. İyiymiş
  • Hocam bu paraları bu segmenti düşük araçlara vermeyin derim, c crossover kia xceed ya da c suv kia sportage öneririm, kesinlikle çok daha memnun eder diye düşünüyorum
  • Merhaba,

Benzinli PSA gurubu araçlarda sorun yaşayabilirsin.

Saydıklarının arasından;

Dizel düşünür isen Peugeot 2008 en iyi tercih olacaktır.

Dize araç düşünmez isen 1.0 TSI Seat Arona en iyi tercih olacaktır.

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

Çok sağolun hocam sanırım tercihimi Arona'dan yana yapacağım. Hocam aynı fiyata 2024 Leon Style Paket var sizce o mu tercih edilmeli yoksa Arona Fr Plus paket mi?

• 1550-1590 aralığında 408 veriyor bayiler f/p aracı

Merhaba, rica ederim.

Leon C segment bir araç, Arona B segment.

Arona yerden biraz daha yüksek ama bir SUV değil.

Göreceli olarak Leon daha şık bir tasarıma sahip şahsi fikrim.

Ayrıca, kalite ve izolasyon olarak Leon, Arona'dan 1 tık önde olacaktır.

İlla crossover olması gerekmiyor ise Leon tavsiye ederim.

• Bu saydıklarınız arasında sadece Astra C segmenti. Sürüşü keyifli bir araç. Bunun dışında Leon C segmenti, Kia Xceed C crossover.

• illa küçük araç alma takıntınız yok ise sınıfının en prestijli olanı nı tavsiye ederim.

Makyajlı kasa Tiguan.

2020/2021/2022 model 30000km ile 70-80 bin km arasında model ve araca göre değişiklik gösterir.

life paket en boşu evet, eksi özellik olarak döşemesi bence özensiz, daha iyi olabilirdi ve bu pakette anahtarsız giriş ve çalıştırma yok. onun dışında boş olan pakette led far, hız sabitleme ve sınırlama var, katlanır ayna ve yağmur sensörü mevcut. ha birde ayak aydınlatma var.

yakarı uzun yolda kuzu kuzu 90-100 le gidersen 5,5-6 civarı, 110-130 civarı agresif kullanımda 7-7,5 civarı. şehir içi 8 seviyesinde yakar. yakarı muadil benzinli rakiplerinden iyi.

bu konfor ve ses izalasyonunu rakip benzerlerinde bulamazsınız. daha fazla donanımlısı kesinlikle vardır ama bu ayarda konfor vermez ve izalasyon yok.

vw grubu karow yada seatın ateca bile bu konforu vermez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.