Şimdi Ara

1.2 - 1.3 Milyon Araba Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki araçlar arasında kararsızım. Herkes hepsine bir sıkıntı buluyor :) Kesinlikle sıfır olmasını istiyorum. Aralarından en sıkıntısız olup 2.elde en hızlı satabileceğim araç hangisi olur acaba ? Genişlik, konfor, problem çıkarmama bunlar en büyük beklentilerim.

Siz hangisini tavsiye edersiniz ?

Astra Edition - 1400 Nakit

C4X Shine - 1350 Nakit

Seat Arona Fr Plus - 1390 (250K 0 Faiz)

Hyundai Bayon Elite 1.0 - 1290

Clio Techno Alpine - 1230 (110K 0 Faiz)

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet44445 -- 8 Aralık 2024; 19:46:29 >

• 2. Elde hızlı satayım sorunsuz olsun= corolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır düşünüyorum. Corollada sıfır kampanyaları pek iyi değil.

• Bende alpine , i20 ve bayon arasinda kaldim bayonda karar kildim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben golf aldım 1300 e bulabilirsin tabi otomatik derdin yoksa

• ahmet44445 A kullanıcısına yanıt

Yılsonu olduğu için fırsat bulabilirsiniz, sorun derim

Alternatif model egea cross

• opeli geç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Seat Arona Fr aldım. Finansman avantajı sebebiyle. Normalde Faiz oranları araçlarda %2 civarında. Bu durumda 250.000'e 12 ayda toplamda 317.000 ödersin. Yani kredi kampanyası olmayan araçlara 67.000 daha ekleyin.

Ben böyle düşündüm Arona mantıklı geldi. Bayon da fiyatına göre doluluk ve hacim olarak uygun ama ben tasarımını beğenmiyorum.

• mozart85 M kullanıcısına yanıt

Hocam peki memnun musunuz şuan ? Fr plus niye tercih etmediniz ? Bir de son olarak 2.eli nasıl olur sizce ilerde sıkıntı çıkarır mı, bu Seat'ın kapanma ihtimali mevzusu falan filan. Sadece bundan dolayı bir tık aklım bayona gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet44445 -- 8 Aralık 2024; 23:8:51 >
  • ahmet44445 A kullanıcısına yanıt

Fr plus için en uygun 1395 TL fiyat aldım. O fiyata çıkamıyorum. Şehir içi kullanacağım için plusta gelecek özellikleri çok da kullanmayacağım. Bayii kapanmayacak diyor. Bu segmentte Cuprada araç yok diyor. Servis konusunda zaten sıkıntı olmaz. Biraz soru işareti yaratıyor tabiki.

Eğer tasarımını beğeniyorsanız bu fiyata Bayon'un cam tavanlısı alınabiliyor sanırım. O zaman onu tercih edebilirsiniz. Veya C4x Shine da aynı fiyata tercih edilebilir. Ama ben onun da tasarımını beğenmiyorum.

• mozart85 M kullanıcısına yanıt
    Hangi bankadan aldiniz kredi oranini yada bankalarin sifir arac kredileriyle ilgili oranlarini arastrdiniz mi elinizde ornekler varsa yazar misiniz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu_rock01 kullanıcısına yanıt

bayiler oran veriyor. Opel 250 bin %1.99 verdi. Vw 250 bin %2,59 verdi. Renault 200 bin %1,99 verdi. Tabi modele göre de değişebiliyor. Tek tek aramak lazım. Yada bazılarının internet sitelerinde de mevcut.

• Bu araçlar için daha uygun fiyatlar alanlar var. Fiyatlarını iyi araştırın derim.

Sığarım diyorsanız Astra, sığmam diyorsanız c4x.
    Ucuz olsun diyorsanız elite değil style bayon.

Aroma yerine taigo daha tercih edilesi. Acc vs eklenmiş yeni araçlara.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.