Şimdi Ara

Indiana Jones and the Great Circle™ Return to Product Selection Türkçe yama isteği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Oyun çıkış yaptı. Yama gelecek mi? DeepL anlamlı çeviriyor

• Anonymous başlamış çeviriye ama onların yaması beklenmez. Deepl ile çevirenlerden de şimdilik ses seda yok çeviriye başlandı mı ilerleme ne durumda belli değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Bence yanlışınız var. Böyle çok istenen ve popüler oyunların yamalarını çok kısa sürede çıkartabiliyorlar. Ekibin çoğunu geçici olarak kaydırıyorlar oluyor. Örneği çok. Mesajlarında en kısa sürede ibaresi de buna işaret ediyor zaten. En kötü ihtimalle el çevirisini beklemeye değer makul bir süre olacaktır.

Öncelik sırası: MORT otomatik çeviri, makine çeviri, el çevirisi. Sırayla ilkinden başlayıp gitmek uygun bir alternatif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 9 Aralık 2024; 17:45:32 >
  • lostideas L kullanıcısına yanıt
    “El çevirisi” :) tartışmayacağım hocam doğrudur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Düzenlenmiş makine çevirisinden kaliteli olması yeterli kısa sürede çıkan el çevirisi yamalar için. Bakın hep diyorum, karşımızdaki bir edebiyat şaheseri veya akademik makale değil. Buna göre bakmak lazım. Aşırı özenli olmayabilir kısa sürede yetiştireceğiz diye. Ama çok sayıda kişi yönlendirdikleri için, çok özenli olmasa da birkaç günde çıkarttıkları çok oldu. Ekipleri geniş neticede. Zaten düzenlenmiş makine çeviriden daha üst bir kalite sunmasalardı ve sunamazlarsa işlerini devam ettiremezler, ettiremezlerdi. Kimse aylarca bekleyip, düşük kalite ve yüksek fiyata (göreceli olarak yuksek fiyata) aboneliğini devam ettirmez. (ettirmezdi.)

Seçenek çok, isteyen tercihinde serbest. Ben genelde düzenlenmiş makine yama ile başlayıp, sonra el çevirisi yama çıkınca ona geçmeyi tercih ediyorum. Tabi o zamana oyunu çoktan bitirmemişsem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 9 Aralık 2024; 18:27:40 >

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.