Şimdi Ara

All-New All-Different Invincible Iron Man #1 (2015) TÜRKÇE ÇEVİRİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • All-New All-Different Invincible Iron Man #1 (2015) TÜRKÇE ÇEVİRİ
    Seri çıkalı 1-2 ay oldu. Çok çok güncel bir seri.
    İyi Okumalar
     All-New All-Different Invincible Iron Man #1 (2015) TÜRKÇE ÇEVİRİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morty Lindemann -- 15 Kasım 2015; 15:05:56 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

All-New All-Different Invincible Iron Man #1 (2015) Çizgi Romanı

Marvel Comics'in 2015 yılında yayınlanan "All-New All-Different Invincible Iron Man #1", Invincible Iron Man serisinin yeniden başlatılmış ilk sayısıdır. Brian Michael Bendis tarafından yazılan ve David Marquez tarafından çizilen çizgi roman, Tony Stark'ın Iron Man olarak yeni maceralarına odaklanmaktadır.

Hikaye, Tony Stark'ın Extremis virüsünden kurtulduktan sonra, geçmişteki hatalarından ders çıkardığını ve Demir Adam zırhını yeniden tasarlamak için çalıştığını göstermektedir. Yeni zırh, Stark'ın daha önceki modellerine göre daha güçlü, daha hızlı ve daha çok yönlüdür.

Çizgi roman, Stark'ın klasik düşmanları Mandarin ve Whiplash'in yanı sıra yeni düşmanlarla da yüzleştiği aksiyon dolu bir hikaye sunmaktadır. Ayrıca, Stark'ın Riri Williams adında genç bir dahiyle olan etkileşimi de yer almaktadır. Williams, sonunda Demir Yürek olarak tanınacak olan kendi Demir Adam zırhını yaratır.

"All-New All-Different Invincible Iron Man #1", Marvel Comics'in en popüler karakterlerinden birinin yeni bir bölümünün başlangıcıdır. Çizgi roman, Demir Adam hayranları ve çizgi roman meraklıları için ilgi çekici bir okuma deneyimi sunmaktadır.

Çizgi romanın PDF formatını şu adreste bulabilirsiniz: [invincible çizgi roman pdf bağlantısı]

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet öyle yaparsam daha iyi olacak :)
    Bundan sonra paylaşıcaklarımı tek bir ana konuda toplarım :)
  • Bayağı iyiymiş yeni seri. Teşekkürler. Devamını bekliyoruz.
  • Teşekkür ederizzzz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahmud Asrar çizmemişmiydi bunu?
  • mahmudhudavendi kullanıcısına yanıt
    O Superior Iron Man. Yıldıray Çınar çizmişti. All New Different Avengers'in kapağını Mahmud Asrar çizmişti.
  • Siteden kaldırılmış bu seri sanırım , pm ile paylaşabilecek arkadaş arıyorum 4 gündür aradım aradım bulamadım .....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seri benim bildiğim kadarıyla bu seri arkabahçe tarafından telifliydi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirmiş olan upload edip linkleri atabilirmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.