Şimdi Ara

A Quiet Place: The Road Ahead Türkçe Yama [DeepL]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
4
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A Quiet Place: The Road Ahead Türkçe Yama [DeepL]

BİLGİ

Yama Düzenlenmiş DeepL çevirisidir.

Tüm sürümlere uyumludur.

Çeviri,olabildiğince uygun kelimeler kullanarak daha anlaşılır bir seviyeye getirilmiştir.

Hatalı veya anlamsız yerler olabilir ,gördüğünüz yerleri bildirmekten çekinmeyin.

Hatalı yerler bulundukça yamaya güncelleme gelecektir.

Arayüz türkçe karakter sorunu özel font eklenerek düzeltilmiştir.

Destek olan kişilere şimdiden teşekkür ediyorum.

KURULUM

Rardan çıkan dosyayı A Quiet Place The Road Ahead\AQuietPlace\Content\Paks içine atın.

ÖNEMLİ:Yamanın aktifleşmesi için oyuna her giriş yaptığınızda

Gameplay>Options>Language kısmına gelerek İtalyacanyı seçip o dile geçin ve onaylayın sonra tekrardan English diline geri dönün."

YAMA SİLME

A Quiet Place The Road Ahead\AQuietPlace\Content\Paks içine attığınız dosyayı silin.

EMEĞİ GEÇEN

Story Master

DESTEK OLMAK İSTERSENİZ

İBAN:TR65 0011 1000 0000 0122 3450 50

Emrullah Elik

İNDİR

A Quiet Place The Road Ahead Türkçe Yama

VİRÜSTOTAL SONUÇ

TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 19 Ekim 2024; 1:57:36 >

• Benim oyun kanalım var. Senin sayende izleyenler de teşekkür ediyor rahat takip ediyor. Ve mail olarak yamayı iletiyorum. Yada açıklama kısmına ekliyorum oradan indiriyorlar. Benim adım Ali Emre. Sana çam sakızı çoban armağını bir miktar destek olmaya karar verdim. Ayrıca yine ilk bölümde övgü olarak kısa yer ayıracağım.

Teşekkürler.

• teşekkürler sevgili kardeşim=)

• Helal. Tam oyunu kurdum buraya girdim baktım yama gelmiş.

• kardeş sana zahmet olmazsa Unknown 9 Awakening tr yamasını da çevirirmisin=)lutfen.

• dicey ahmet D kullanıcısına yanıt

Baya bi çevirmiştim ama oyun baya sıktı beni ve font eklemekten sıkıldım oyuna.Vazgeçtim o yüzden benden yama gelmez o oyuna.Başkası illa yapacaktır.

• Eline sağlık kardeşim.

• pekii sagol cevabın icin

• 10 dakika oynadım. Düzeltilmesi gereken cümleler bol.

Grafikler fsrde daha güzel ve daha az kasıyor. Optimizasyon kötü biraz. Kontroller bayağı detaylı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

Düzenlenicek zamanla.Optimizasyon kötüydü bende de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 19 Ekim 2024; 0:37:39 >
  • Story Master kullanıcısına yanıt

Tamam. Bu arada metin belgesinde yazdığın başka dile geçip İngilizceye geri almaya bende gerek olmadı. İlk sıfır açılışta Türkçe açıldı.

Bende türkçe açılmıyor ilginç bi şekilde,dil değişince düzeliyor sadece.Bu arada kabaca gördüğün ve gözüne batan yerleri topluca atabilirsin özelden.Bir yandan bakıyorum bende ama oyunu sabah akşam kontrol edip oynamam imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 19 Ekim 2024; 1:38:57 >
  • Oyun içi menüde ki türkçe karakter sorunu özel font eklenerek giderilmiştir.Konudaki linkten tekrar indirebilirsiniz.

• Benim oyun kanalım var. Senin sayende izleyenler de teşekkür ediyor rahat takip ediyor. Ve mail olarak yamayı iletiyorum. Yada açıklama kısmına ekliyorum oradan indiriyorlar. Benim adım Ali Emre. Sana çam sakızı çoban armağını bir miktar destek olmaya karar verdim. Ayrıca yine ilk bölümde övgü olarak kısa yer ayıracağım.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameHunterTV -- 19 Ekim 2024; 2:52:25 >

Elamigos repackte sorun yok.

Bu arada carx street i çevirme imkanın varmı?

Not aldım.Aklına yatmayan herhangi bir kelimeyi yazabilirsin.Geri bildirimler önemlidir benim için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emeğine sağlık dostum hakkın ödenmez

• Hocam yine yine eline emeğine sağlık :)

black ops 6 çıktığında Türkçe yama yapma düşüncen var mı ?

• sevgili kardeşim Evotinction oyununun tr yamasını yapabilirmisin=)

• ylönen kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim ,seriyi sevmem pek,şuan için bir fikrim yok açıkçası.

Oyuna güncelleme geldi. İlk sürümde normal açılışta Türkçe açılıyordu ama güncellemeden sonra hep İngilizce açılıyor. Elle başka dil seçip tekrar İngilizce seçmek gerekiyor artık.

GERİ de İ varken METNI GIZLE de İ yerine I var. Bu tip kelimeler elden geçirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 19 Ekim 2024; 23:7:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.