Herkese selamlar saygılar, Öncelikle belirtmeliyim ki: Efsunkâr Çeviri ekibinin yapmış olduğu %50 olan yamasının üzerine translate yaparak oyunun tamamını Türkçeleştirdim. Oyun şuan oynanabilir düzeydedir. Türkçe olabilecek kısımların tamamı Türkçe'ye çevrilmiştir. Translate çeviri olduğu için; Oyun içeriğinde birkaç devrik cümle olabilir fakat bunlar oyuna hiçbir olumsuz etki etmiyor. 5 Sezon üst üste birinci oldum. Zaten verilen kararlar, belli oranlar üzerinde olduğu için bir sıkıntı yaşamazsınız. Bunu neden paylaştım derseniz üç nedeni var. 1: Diğer yamayı beklerken ben kendime çevirisini tamamlamak istedim ve bu tamamladığım çeviriyi sizlerle paylaşmak istedim. 2: Diğer yama henüz oynanabilir düzeyde bir çeviri bulundurmuyordu. En azından ben fazla anlayamadım oynarken. 3: İsteyen diğer çeviri yamasını bekler, isteyen buradan indirip oynayabilir. Oyun içerisinde bulunan ''Efsunkâr Türkçe Çeviri'' cümlesini emeklerine olan saygımdan dolayı kaldırmadım. Kendilerine çok teşekkür ederim. Güncellenme: 08.11.2020 - Eğitim kısmı Türkçe olmuştur. Güncellenme: 28.11.2020 - Soru işareti olan yerler düzeltilmiştir. İndir: https://www.gamekral.com/democracy-4-turkce-yama-0-translate/ Kurulum: Dosyayı oyunun bulunduğu yerdeki translations klasörüne atın. Oyunda dil ayarlarından Turkish seçin. İyi oyunlar dilerim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProFLighTR -- 29 Kasım 2020; 0:2:57 > |
Democracy 4 Türkçe Yama: %100 Çeviri
Democracy 4 oyununun Türkçe çeviri yama dosyası ile artık oyun keyfini kendi dilinizde sürebilirsiniz. "Democracy 4 Türkçe Yama" veya "Democracy 4 TR Yama" olarak bilinen bu yama, size oyunun tüm metinlerini Türkçe olarak sunar.
Yamayı indirdikten sonra kolayca kurabilir ve oyununuzun dil ayarlarını Türkçe olarak değiştirebilirsiniz. Bu yama sayesinde oyundaki tüm menüler, diyaloglar, haberler ve diğer tüm metinler Türkçe olarak görüntülenecektir.
Yama, hem orijinal oyun hem de "Türkiye Modu" eklenti paketi ile uyumludur. "Democracy 4 Türkçe Yama Epic Games" sürümü özel olarak Epic Games Store üzerinden satın alınan oyun için tasarlanmıştır.
"Democracy 4 Türkçe Yama İndir" diyerek yamaya ulaşabilir ve Türkçe çeviri keyfini çıkarabilirsiniz. Kurulum işlemi basittir ve yamayı yükledikten sonra oyununuzu hemen Türkçe olarak oynamaya başlayabilirsiniz.
Yama, oyunun en son sürümüyle uyumludur ve düzenli olarak güncellenmektedir. Böylece oyun deneyiminizi geliştirirken herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Türkçe yama sayesinde Democracy 4'ün keyfini dil engeli olmadan çıkarın!