|
Bildirim
|
Test öncesi düzeltmeler yapılmış olup, proje teste geçmiştir! |
evet olayı abarttılar 15 tl ücretten zam yaptı onlarda u-crew 25'e çıkardı hitman'e 40 tl gerçekten abartı bu güne kadar savunuyordum ücret taleb edilebilir diyordum ama işin suyu çıktı
|
Yamalar bi süre sonra ücretsiz oluyormu acaba ?
|
Merhabalar teşekkürler. Plus çeviri ile daha önceden konuşup istişare etmiştik zaten. Ufak bir iletişimsizlik sebebiyle konusu açıldı. Daha sonra da hemen olaylar tatlıya bağlandı fark edersiniz. Tomb Raider, Metro ve Heavy Rain projelerimiz ücretsiz gerçekleşti. Zaman zaman ücretsiz projeler de gerçekleştireceğiz. Hatta şu an, şimdi olmasa bile, yakın zamanda gerçekleştirmeyi planladığım bir ücretsiz proje daha var. Lakin üstüne basa basa tekrar söylemek zorundayım, ekibin genişleyip daha fazla üretebilmesi için ücretli projelere ihtiyacı var. Yamaları ben de ücretsiz yayınlamak istiyorum emin olun, lakin bu benim elimde değil, takipçilerin elinde. Ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım.
@R-10 Desteğiniz için teşekkür ederiz. Yamayı en hızlı ve kaliteli şekilde çıkaracağımızdan şüpheniz olmasın :) Destekleyen herkese teşekkürler. |
Çeviri yüzdesi, %15 olarak güncellendi! |
Mad Max projesinin çeviri yüzdesi, %40 olarak güncellenmiştir :) |
Hatırla, hatırla, 5 Kasım'ı hatırla. Barut komplosunu ve ihaneti hatırla. İhanetin kalmaması için bir sebep göremem akılda. Mad Max, %95 Hitman 2016, %60 Hitman 2018, %65 |
Selamlar arkadaşlar, bir süredir suskunduk, suskun olunca projelere odaklanmışız demektir biliyorsunuz. Lafı uzatmadan hemen yeni bilgilere geçelim. Red Dead Redemption 2 projemizin ilk metinlerine ulaştık. Tam 1.600.000 kelime var. Bu sayı, tam dosyalara ulaşınca biraz daha artabilir. Son hazırlıklarımızı yaptık, çevirmenlerimize dinlenmeleri için bir müddet vakit verdik, bölümlerini dağıttık. Artık hazırız. Proje, 10 Aralık 2019 tarihinde başlayacaktır! Mad Max projemizin testi tamamlanmış olup, paketleme ve düzeltme işlemleri yapılmaktadır. Projenin çıkış tarihi 15 Aralık 2019 olarak belirlenmiştir. Hitman 2016 projemizin çeviri aşaması tamamlanmış olup, test aşamasına geçilmiştir. Hitman 2018 projemizin çeviri aşaması tamamlanmış olup, yakında test aşamasına geçilecektir. Hitman 2016 projemizin ücreti 25 lira olarak belirlenmiştir. Hitman 2018 projemizin ücreti 25 lira olarak belirlenmiştir. Hitman 2016 ve Hitman 2018'i birlikte almak isteyen, yani 2018'in içinde, DLC olarak bulunan 2016'yı oynamak isteyen arkadaşlarımız 40 lira ödeyerek iki projeye de sahip olabilecekler. Unutmayın, Anonymous desteklerinizle ayakta. Desteklerinizle üretmeye devam ediyoruz, siz destek verdikçe de üretmeye devam edeceğiz. Sevgiler. |
indirimden almıştım oyunu 14-15 TL civarına. Oyundan fazla parayı yamaya veremem üzgünüm.
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|