< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 13 Nisan 2019; 13:40:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 13 Nisan 2019; 13:40:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ahmet candır, kızdırmayın kardeşimi. Ağzı olan gelip sallamasın. Şu an piyasada olan Türkçe yamaların hatrı sayılır kısmı onun sayesinde Türkçe oldu ve tek kuruş almadı. Şimdi karşılığını istiyorsa muhakkak haklı sebebi vardır.
|
Merhaba arkadaşlar, size bir kaç gelişme oldu onları açıklayayım.
Toolu Ahmet Çelik den evladı fatihan sayesinde temin ettik. Kendisi tek başına Tool ücretini karşıladı. 430 TL lik bir bütçeyi dün kendisi tek başına Ahmet Çelik e ulaştırdı. Kendisine buradan da tekrar teşekkür ediyorum. Çeviri ekibine toolu ulaştırdık. Çevirinin duyurusunu yakın zamanda konu olarak açacağız. Destek olmak isteyen arkadaşlar, Tool için değilde çeviriyi yapacak ekibe istediği bağışı yaparlarsa daha iyi olur. evladı fatihan ile konuştum. Kendisi herhangi bir karşılık beklemiyor. Destek olmak isteyen arkadaşlar çeviri ekibine destek olabilir. |
şu hayattan göçüp gitmeden Türkçe olarak oynamak istediğim 3 oyun var birisi rdr 2 diğerleri watch dogs 1 ve watch dogs 2 şuan watch dogs 1 in çevirisi devam ediyor ama çok uzun zamandır %34 de kaldı oyun inşallah bitişini görürüz ben bu arkadaşlara güveniyorum ve 100 liralık destek yapacağım tool için
|
Arkadaşımızın cömert davranışını takdirle karşıladım ve kendi adıma teşekkür ediyorum. 5-10TL yi gözünde büyütüp yama çıkınca yumulan kitleye örnek olması dileğiyle...
|
En baştan bu haklı eleştireye bir cevap vereyim :) Metro Exodus çevrilmeye devam ediyor, bu oyun için bizim bünyemizde farklı bir ekip çeviri yapacak.
Hitman için de şunu söyleyeyim, ilk başta wintersoldier hocam ile Hitman oyununu konuştuk, şu an olası gözükmüyor ne yazık ki. Ama ekip olarak unutmadık oyunu. Olası gözüktüğü an da çeviriye devam edeceğiz. |
walküre nin yanına şu açıklamayı da ben ekleyeyim. Ortada yanlış anlaşılma olmasın.
Hitman için Tool konusunda tecrübeli 2 kişi ile görüştüm. İlk görüştüğüm kişi dosyalara baktığını fakat dosyaların şifreli olduğunu ve çözülmeden Tool yapılamayacağını söyledi. 2. Görüştüğüm kişi de oyuna bakamayacağını söyledi. Bu yüzden şuanda çevirisi yapılamaz. İlerleyen günlerde Hitman için belki yabancı programcılar Tool yapar. |
Yahu o konuda sadece bir kişi "kardeşim bu yama bile değil niye burada paylaşıyorsun" dedi, adamda tek bir kişinin yorumundan ötürü sinir olup "parayla satıcam, hemde ucuz olmayacak" dedi. Tek bir kişi ile bir insanın fikrinin değişmesi bana mantıklı gelmiyor. En baştan zaten parayla satacaktı yani onu geçin efendim bir kere, Ahmet Çeliğin o kadar uğraşıpta bir toolu ortalık yerde paylaştığını hiç görmedim, parayla satmasa bile bildiği birine veriyor yani.
|
Destekleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Çeviri çalışmamızı birkaç gün içinde başka bir konu açarak duyuracağız. Takipte kalın :) Metro'da son hız devam ediyor, pazartesi yüzde güncellenecek bir sonraki haftaya da video gelecek :) Özel sorularınız varsa dm'den bana ulaşabilirsiniz.
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren Acar -- 10 Nisan 2019; 0:18:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 10 Nisan 2019; 13:27:17 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|