Şimdi Ara

Watch Dogs 2 Türkçe Çeviri İçin Tool Alındı - Çeviri Ekibine Destek Olabilirsiniz [Anonymous Çeviri] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet doğru, şimdi aklıma geldi siz söyleyince.Tahminimce yakın zamanda teste geçtiklerinde dedikleri gibi sürpriz yapcaklardır.İnşallah öyledir.
  • Ahmet candır, kızdırmayın kardeşimi. Ağzı olan gelip sallamasın. Şu an piyasada olan Türkçe yamaların hatrı sayılır kısmı onun sayesinde Türkçe oldu ve tek kuruş almadı. Şimdi karşılığını istiyorsa muhakkak haklı sebebi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byflash -- 11 Nisan 2019; 7:30:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "İyilikten maraz doğar."

Şu eskiler hep mi haklı çıkmak zorundalar?

"Çat çat çat - Kel Behzat... Yaşasın kötülük, ha haa!!"

• 1- Ücretler nereye yatacak?

2- Anonymous Çeviri ekibinin sitesi var mı?

3- Yama için çok bekler miyiz? 1 sene gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizamanda

1- Ücretler nereye yatacak?

2- Anonymous Çeviri ekibinin sitesi var mı?

3- Yama için çok bekler miyiz? 1 sene gibi?
    Ücretler ya direk Ahmet Çelik in hesabına atılır tek tek. Yada Anonymous ekibinden proje yöneticisinin hesabına atılır, oradan da toplu olarak tek seferde Ahmet Çelik e yollanır Tool u da bu şekilde almış oluruz.

Anonymous un şuanda sitesi yok herhalde. Facebook sayfaları mevcut.

Yama için çok bekleyeceğimizi sanmam. Ekip daha ince Shadow of The Tomb Raider ı çok kısa sürede çevirdi. Şuanda da Metro Exodus u çeviriyorlar ve %40 ta çeviri. Watch Dogs 2 de 50K satır mevcut. En kısa zamanda Türkçe olacaktır.

• 1- Ekip altyapısı tam anlamıyla ciddi bir şekilde oluştu mu?

2- Oluştuğu takdirde İBAN nerde? Ve size nasıl güvenebiliriz? İban varsa ve ekip ciddi ise kendimce desteğimi vereceğim.

3- Proje gereken miktara ulaşmazsa iptal olur mu?

4- Başarılı olursa nerden indireceğiz?

Not: Sorgu gibi oldu, kusura bakmayın. Amacım kötülemek ya da sorgucu tavır değil. Soruları düzgün ve netleştirmek için soruyorum. Hem yararlanacak olan başkalarınada yararlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizamanda -- 11 Nisan 2019; 16:36:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizamanda

1- Ekip altyapısı tam anlamıyla ciddi bir şekilde oluştu mu?

2- Oluştuğu takdirde İBAN nerde? Ve size nasıl güvenebiliriz? İban varsa ve ekip ciddi ise kendimce desteğimi vereceğim.

3- Proje gereken miktara ulaşmazsa iptal olur mu?

4- Başarılı olursa nerden indireceğiz?

Not: Sorgu gibi oldu, kusura bakmayın. Amacım kötülemek ya da sorgucu tavır değil. Soruları düzgün ve netleştirmek için soruyorum. Hem yararlanacak olan başkalarınada yararlı olsun.
    1 Konuyu açmadan önce konuştuğumuzda ekip konusunda sıkıntı yoktu.

2 IBAN ı Ahmet Çelik kendisi konuya bırakacak. Siz ona gondereceksiniz. Eğer 500 TL ye ulaşırsak. Liste de 500 TL yi gördüğümüz zaman başlayacağız istemeye. Güven konusunda ise daha ince Far Cry 5 için de aynı konuyu oluşturdum ben. Herkes listeye ne kadar verebileceğini yazdı ve miktara ulaştığımızda 2 3 gün içerisinde %80 oranında herkes gönderdi. %20 oranı ise 1 hafta içinde gönderdi ve toolu temin ettik. Güven konusunda bence sorun yok.

3 iptal olmaz konu sürekli açık kalır. Gereken bütçeye ulaşana kadar devam eder

4eger başarılı olursa çeviri başlayacak ve buradan yama bitince yayınlanacak.

• Kesinlikle çeviri gelmesi gereken bir oyun umarım üstesinden gelirsiniz

• 50 tl destek benden arkadaşlar eger gerçekten yapılacaksa türkçe yama için ben varım
  • Para verecekleri liste olarak oluştur katılım olur ise toplanmaya başlansın.

Her zaman o kadar laf yesem de bu tarz çeviri işlerine destek oldum olmaya da devam edeceğim 50 tl benden çıkar duruma göre 100 tl daha verebilirim..
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Üstadım iyilikten bu dünyada maraz doğabilir ama diğer dünyada çok güzel şeyler olabilir :) Şu metal gear solid v tpp yi paylaşsanız da dualarımızı alsanız çok güzel olur bence :) Bi şansımı deneyeyim dedim:)
  • atessivas kullanıcısına yanıt
    Aldığım dualar yeter, artık hak ettiğimi/hak ettiğinizi alma zamanı
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Saygı duyarım, peki belirlediğiniz bir fiyat varmı?
  • Merhaba arkadaşlar, size bir kaç gelişme oldu onları açıklayayım.

Toolu Ahmet Çelik den evladı fatihan sayesinde temin ettik. Kendisi tek başına Tool ücretini karşıladı. 430 TL lik bir bütçeyi dün kendisi tek başına Ahmet Çelik e ulaştırdı. Kendisine buradan da tekrar teşekkür ediyorum. Çeviri ekibine toolu ulaştırdık. Çevirinin duyurusunu yakın zamanda konu olarak açacağız.

Destek olmak isteyen arkadaşlar, Tool için değilde çeviriyi yapacak ekibe istediği bağışı yaparlarsa daha iyi olur. evladı fatihan ile konuştum. Kendisi herhangi bir karşılık beklemiyor. Destek olmak isteyen arkadaşlar çeviri ekibine destek olabilir.

• Arkadaşımızın cömert davranışını takdirle karşıladım ve kendi adıma teşekkür ediyorum. 5-10TL yi gözünde büyütüp yama çıkınca yumulan kitleye örnek olması dileğiyle...
  • evladı fatihan kullanıcısına yanıt
    Bazı sivri dilli mesajlarınızı tasvip etmesem de bu erdemli davranışınız için teşekkür ederim. Liste oluşunca ben de destekte bulunacaktım tool için. Ekibe destekte bulunuruz artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yama yapma hakkında bir kaç şey sorabilir miyim ??
  • Sonunda ya inşallah bir an önce watch dogs 2 yi türkçe oynarız :) hayatımda herşeyden çok türkçe oynamak istedigim rdr 2 ve watch dogs 2 var şimdiden kolay gelsin
  • Destekleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Çeviri çalışmamızı birkaç gün içinde başka bir konu açarak duyuracağız. Takipte kalın :) Metro'da son hız devam ediyor, pazartesi yüzde güncellenecek bir sonraki haftaya da video gelecek :) Özel sorularınız varsa dm'den bana ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.