Herkese merhaba, Aşağıdaki linkteki Hp victus 16 laptopu önerir misiniz? Herhangi bir ısınma ya da başka bir problem yaşayan var mıdır? Victus kullanan ya da genel olarak yorum yapmak isteyen arkadaşlar cevap verebilirse çok sevinirim.
Herkese merhaba, Aşağıdaki linkteki ASUS laptopu önerir misiniz? Herhangi bir ısınma ya da başka bir problem yaşayan var mıdır? ASUS kullanan ya da genel olarak yorum yapmak isteyen arkadaşlar cevap verebilirse çok sevinirim.
Playstation 5 Açılmıyor
Merhaba, Kullanmış olduğum ps5 bir kaç gün bekleme modunda kaldı. Sonrasında açmaya çalıştığımda açılmadı. Şu an açmaya çalıştığımda önce mavi ışık yanıyor 3 5 saniye sonra beyaza dönüyor ve bu şekilde kalıyor. Cihazın garantisi yok. Sizce benim yapabileceğim bir durum var mıdır ya da bu durum neden kaynaklanıyor olabilir?
Herkese merhaba, f1 manager 22 oyununda unreal engine is exiting due to d3d device being lost hatası alıyorum. Bilgisayara format attım tüm drivelar güncel, internette yazan her şeyi denedim fakat çözüm olmadı.Isıyla alakalı bir durum da değil çünkü oyun sırasında aşırı bir ısınma olmuyor. Ekran kartı nvidia 1650.Bu hatanın başka oyunlarda da olduğunu gördüm fakat çözümünü bulamadım. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir?
Exper laptopda ram ile ekran kartı yükseltme
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.866 (Bu ay: 168)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar