Şimdi Ara

Twin Mirror (4.22.3.0) Türkçe Yama (v4) ~%97 [OpenAI GPT-3 Translate ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
10.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twin Mirror (4.22.3.0) Türkçe Yama (v4) ~%97 [OpenAI GPT-3 Translate ]

Çeviri OpenAI GPT-3 ile yapılmıştır.

GPT-3 kısaca

''Generative Pre-trained Transformer 3 kısaca GPT-3, insanların yazdığı metinlere benzer içerik üretmek için derin öğrenmeyi kullanan özbağlanımlı dil modelidir.''

çeviri yapay zeka ile yapıldığı için Türkçe ye uygun cümle yapıları vardır. yaklaşık 800gb data dan oluşuyor db yapısı.

makine öğrenme ile çeviri yapıldığı için özel isimler ve Türkçe eş anlamlı kelimler filtre edilmesi lazım bunu içinde tespit kelimeler API tanıtılarak bütün çeviri

içindeki kelimeyi tespit ederek cümle yapısını değiştiriyor.

tabii bunun için hatalı ve Türkçe anlamı yanlış olan kelime listesi oluşturmak lazım oyun yaklaşık 7bin satır ve 83bin yakın kelimeden oluşuyor.

Eksik yanlış ya da komik yerleri resmini çekerek ya da not alarak bildirirseniz düzeltme yaparım. Yaklaşık olarak %87 gramer yapısına sahiptir çeviri.

Yama versiyon v4

4.22.3.0 içindir EN ve US

apexceviri tarafından çıkmımıştır

https://apexceviri.com/twin-mirrortryama/

İNDİR

https://www.nexusmods.com/tellmewhy/mods/2

EN US olayları yüzünden bazı sürümlerde oyun çökmeler oluyor dosyayı günceliyorum şu an

not: tellmewhy mod üzerine eklendi siteye Twin mirror bölümü açılmadı gitti :D sonra düzeltirim

Yama versiyon v4

Oyun versiyon 4.22.3.0

KURULUM

rar dosyası içindeki bütün dosyaları oyunun kurulu olduğu yere kopyalayın ve hepsini değiştir deyin.

Oyunun ayarlar menüsünden alt yazı ve seçeneklerinden alt yazıyı açmayı unutmayın.

tekrar ingilizce için aşağıdaki dosyayı silin.

TwinMirror\LOA\Content\Paks\pakchunk0-WindowsNoEditor_P_.pak

_______________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 5 Ocak 2021; 14:31:41 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Twin Mirror Türkçe Yama (v4) ile Gizemleri Keşfet

Twin Mirror, sürükleyici hikayesi ve gizemli atmosferiyle beğeni toplayan bir oyundur. Türkçe yama (v4), oyunu %97 oranında Türkçe'ye çevirerek Türk oyuncuların da bu büyüleyici macerayı kendi dillerinde deneyimlemelerini sağlıyor.

"Twin Mirror Türkçe Yama (v4)" araması yaparak yamanın son sürümünü edinebilirsiniz. Kurulumu kolay ve hızlıdır, böylece kısa sürede oyuna Türkçe altyazılarla erişebilirsiniz.

Türkçe yama sayesinde, oyunun diyaloglarını, anlatımını ve arayüzünü kendi dilinizde takip edebilirsiniz. Bu, hikayeye daha derinlemesine dalmanızı, karakterlerle bağlantı kurmanızı ve oyunun karmaşık gizemlerini çözmenizi kolaylaştıracaktır.

Yama, oyunun atmosferini ve sürükleyiciliğini bozmadan, tüm metinleri doğru ve akıcı bir şekilde Türkçe'ye çevirmiştir. Türkçe yama ile Twin Mirror'ı tam anlamıyla deneyimleyebilir, gizemleri çözmeye çalışabilir ve unutulmaz bir maceraya dalabilirsiniz.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Twin Mirror Türkçe Yama (v4)
    • Twin Mirror Türkçe yama
    • Türkçe yama
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Helal be valla tek başına bir ordu gibisin hocam
    Horizon zero dawn a bi el atsan
  • Helal olsun bu ne hız eline sağlık.

• Çok teşekkür ederim daha bugün konu açmıştım (istek olarak) beni çok mutlu ettinTwin Mirror (4.22.3.0) Türkçe Yama (v4) ~%97 [OpenAI GPT-3 Translate ] Teşekkürler.

• Vay arkadaş bu iş nasıl bu kadar hızlı olabiliyor aklım almıyor... Helal olsun çok teşekkür ederim

• Eline sağlık hocam

• Eline sağlık ama yamayı indiremiyorum?

• helal hocam oyunu daha yeni gördüm.yok mu yaması acaba demeden konu çıktı karşıma.

• link eklerseniz sevinirim. teşekkürler

• Sağolasın kardeşim yav.Sayende türkçe yama sorunumuz kalmadı. Oh be

• Tebrikler. Horizon zero dawn' ı da çevirir misiniz boş zamanınız olursa? Başarılarınızın devamını diliyorum

• Eline sağlık, sağolun hocam.
  • Eline sağlık kardeşim. Horizon Zero dawn yaması içinde bi çalışman olursan çok hayıra geçersin.

• Ne zaman yayınlanır ?

• link eklenmiştir gün içinde nexusmods oyunun sayfasını açtığında link erişime açılır otomatik şu an kapalı.

• Tekrar teşekkür ediyorum. Yapay zeka çevirisi olduğu için soruyorum. Yamayı deneyen oldu mu? Anlamsız cümleler yada oyunun keyfini kaçıracak hatalar göze çarpıyor mu?

• Oyunu bilen varmı almaya değer bir oyunmu.

• Elinize sağlık çalışmalarınızın devamını diliyorum sağlıklı günler kolay gelsin.

• Hocam teşekkürler ilgi alakan icin emeğine sağlık.
  • Sabah gördüm oynuyodyn ne ara çevirdin xd
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.