Şimdi Ara

Twin Mirror (4.22.3.0) Türkçe Yama (v4) ~%97 [OpenAI GPT-3 Translate ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
10.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam emeklerinize sağlık GPT-3 zamanla akıllanan daha da öğrenen bir yapay zeka diye duymuştum. Kelimeleri daha mantıklı çevirmeye başlıyor vs diye siz bununla ilgili gözler görülür bir şeyler fark ettiniz mi ? Söyledikleri gibi kullandıkça daha mantıklı kelimeler üreten bir yapay zeka mı gerçekten ?

• Daha indirmeye açılmadı :(
  • Eline sağlık

• Oyunu indirdim giriş bölümünü oynadım biraz kapadım güzel başladı TR Yamayı bekliyorum.  

• link güncellendi nexusmods oyunun mod sayfasının açacakda oyunu eklicekde ooo :DD: tellmewhy üzerine eklendi mod bu arada .

• CSGSERKAN C kullanıcısına yanıt

Geçenlerde haberlere konu olmuştu. Bir forum sitesinde bir çok konu hakkında konu açıp insanlarla bu konular hakkında yazışmış. Yüzlerce mesajı var ve kimse robot olduğunu anlamamış. Ta ki mesaj atma sıklığının normal bir insanın yapamayacağı kadar hızlı olduğunu farkeden kişiler anlayana kadar. Gerçekten korkutucu ama kendi başına yazdığı ve yayınlanan makaleleri bile varmış ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanapaydin

Geçenlerde haberlere konu olmuştu. Bir forum sitesinde bir çok konu hakkında konu açıp insanlarla bu konular hakkında yazışmış. Yüzlerce mesajı var ve kimse robot olduğunu anlamamış. Ta ki mesaj atma sıklığının normal bir insanın yapamayacağı kadar hızlı olduğunu farkeden kişiler anlayana kadar. Gerçekten korkutucu ama kendi başına yazdığı ve yayınlanan makaleleri bile varmış ;)

Valla ben şuan o kadar devrimsel bakamıyorum Türkçe Yamayı adam gibi çıkarsın yeter :D

• Dosyayı indirebileceğim üyelik gerektirmeyen bir yer var mı acaba? Rica etsem farklı bir dosya upload sitesine yükleyebilir misiniz?

• Oyun daha tam çıkmadan çeviri yapan adam dünyanın en hızlı çeviri yapan adam helal olsun eline sağlık :)

• EN US olayları yüzünden bazı sürümlerde oyun çökmeler oluyor dosyayı günceliyorum şu an

• Tell Me why Çeviriside varmı acaba?

• adamsın adam. helal olsun.

• çökme sorunu oyun ile alakalı bazı pc lerde sorun oluyor çöküyor bazılarında sorunsuz çalışıyor test edenler geri dönüş yaparsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: reedhcici100

Tell Me why Çeviriside varmı acaba?

apex çeviriyor %80 lerde biter yakında oda

• helal olsun valla

• teşekkürler.

• Teşekkürler ama herozon zero downu bekliyoruz özellikle

Bn insanlar, ayirt edemeyecek dedigimde olmaz oyle sey diyolardi. 😁 daha betadayiz, hatta betanin betasi , cidden btc ile birlikte tum gekecege yon verecek bu yapay zeka

Blockchain teknolojisi ve yapay zeka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 4 Aralık 2020; 1:42:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yakinda dublaja bile baslar.

Dusunsene ogunda ki karakterin, karakterine ve tipine gire ses tonu belirliyor

Bunlarin hepsi olacak hepsi hemde sanilandan kisa surede

Bu arada emeklerine sagkik zartzurt

Harbi hakkin odenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 3 Aralık 2020; 6:17:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.