Şimdi Ara

Twin Mirror (4.22.3.0) Türkçe Yama (v4) ~%97 [OpenAI GPT-3 Translate ] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
10.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yamayla ilgili değil ama oyunda "The UE4-EUL Fatal error" diye bir hata alıyorum ve oyun kapanıyor çözümünü bilen var mı?

• Merhaba,

Yamayı indirmek için nexus sitesine üye oldum. İndirdim ve googledrive a yükledim.

linki buraya ekliyorum ki yamayı indirmek için üyelik ihtiyacı olmasın. Yamayı çıkartan arkadaş eğer isterse bana özelden ulaşırsa drive linkini kaldırırım. Ben sadece kolaylık olması açısından tıkla indir sisteminin daha iyi olacağını düşündüm.

EDIT: Arkadaşlar yama sahibi arkadaşın ricası üzerine google drive linkini kaldırıyorum. Yasal sorumluluktan dolayı mod sitesinden paylaşıyormuş kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakoPlay -- 3 Aralık 2020; 16:31:56 >
  • Çok güzel oyun gerçekten türkçe yama güzel olmuş

• Tebrikler. Orta iyi seviye İngilizcem var Bu yamalar sayesinde oyunu İngilizce dinlerken Türkçe okuyorum ve genellikle çeviriler anlaşılır oluyor. Mafia 1 ve valhalla yamalarını yükledim oynadım. Bunu ve anno 1800i de yüklerim
  • Yamayı oyuna attım epic launcher sürekli 'LS-0013' bu hatayı verdi. Dosyaları doğrulattım tekrar açtım açıldı, yamayı attım yine bu hatayı verdi. Yabancı bir forumda epic i yönetici olarak başlatın diye aynı hata koduna sahip yorum okudum denedim ve oyun açıldı. İlginç... Böyle bir hata alan olursa yönetici olarak çalıştırsın.

***SPOİLER İÇEREBİLİR***

Oyunu pek beğenmedim, sırf süresini uzun tutmak için o kadar çok gereksiz seçenekler, araştırmalar, yazılar eklemişler ki insan yeter artık diyor. Arayacağın bağlantı 1 tane etrafta 60 tane gereksiz bağlantı var. Çöp kutusuna yazı ekle, dal parçasına yazı ekle, olayla hiçbir alakası da yok. Oyunun konusu okuyup öyle başladım, oyun başında kafamda 2 tane şüpheli vardı. Sonunda bir baktım ki şüphelendiğim 2 kişi, 2si de şüpheli. Kısaca tahmin etmesi kolay sonu başından belli bir oyun. Türü sevenler alıp oynayabilirler. Bir Heavy Rain, Beyond two Souls değiller. Hatta bazıları kızacak belki ama, telltale oyunları bile bundan 10 kat daha güzel.

Çeviri bazı yerlerde çok saçmalasa da genel anlamda anlamanızı sağlıyor. Zaten diyaloglarla pek işiniz yok sürekli bir yürüyüş ve araştırma halindesiniz. 10 saatlik oyunun hepi topu 3 saati ara sahne ve diyalog gerisi, yürüyüş, zihin sarayında kayboluş, araştırmalar, vs.

Yama için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azor ahaii -- 4 Aralık 2020; 1:16:5 >

• yamayı kurdum gayet güzel çalışıyor. teşekkürler

• Yama gayet anlaşılır olmuş 2 saat oynadım çökme sorunu vs yaşamadım eline sağlık.

• Yama için teşekkürler. İnşallah güzel oyundur.

• saçma sapan çevirmiş yapay zeka. insan bildiği ingilizceyi de unutur bu çeviride

• kingofbet K kullanıcısına yanıt

''Türkçeyi unutuyoruz bu makine yamaları yüzünden'' diyen çok gördüm de,

ingilizceyi unutacak olanı ilk defa görüyorum. Aman tanrım didim.

tabi unutabilmek için önce ingilizceyi bilmek lazım bu da ayrı bir mesele :)

• Forzeal YT F kullanıcısına yanıt

merak etme ingilizce seviyem gayet iyidir. Bir yandan diyalogları dinleyip diğer yandan altyazıları okuyunca benim bildiğim ingilizce bu değil diyorsun doğal olarak.

ve sadece senin gibi ingilizce bilmeyenler benim cümlemi böyle anlar

• kingofbet K kullanıcısına yanıt

yama altlarına yorum yazman ne kadar bildiğini gösteriyor, bilip bilmediğim hakkında böyle yorumlar yaptığına göre merak edilmesi gereken asıl olay senin aklın akıl sağlığın.

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

onun konusunu göremedim

• Oyun 1 aralıkta çıkmış...Acaba torrente var mı dedim. Varmış.

Acaba Türkçe yaması var mıdır diye aratım dedim.

O da varmış ya la....

Acayip bayılırım bu tür oyunlara....Bu iyi oldu... Ellerine sağlık.

• Aga yamayı bi elden geçirsen. Çoğu cümle o kadar devrik ve anlamsız ki yukarda arkadaşın dediği gibi bildiğim ingilizceyi unuttum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.