Still Wakes the Deep Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) Yama Bilgileri Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur. Türkçe yama Steam/Gamepass/Korsan bütün platformlarda çalışır. Türkçe Yama Düzenlenmiş makine(DeepL) çevirisidir. Türkçe Yamanın v2 sürümü ile birlikte çeviride iyileştirmeler yapılmıştır. Emeği Geçenler MissyGesserit / VolkTyson Kurulum Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz. Yamayı kurduktan sonra oyun içi ayarlardan, oyun dilini English (United Kingdom) yapmanız lazım. Yama Kaldırma Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki StillWakes_GamePass_YamaKaldır.exe veya StillWakes_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz. NOT NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz. NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir. NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor. NOT 4: Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir. LİNKLER Türkçe Yama v2 Link: https://www.mediafire.com/file/p7uzi43ldl57r2n/Still+Wakes+The+Deep+T%c3%bcrk%c3%a7e+Yama+V2.rar/file Discord Link: https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Oyun İçi Görüntüler Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 25 Haziran 2024; 13:51:0 > |
Still Wakes The Deep Türkçe Yama
-
-
Çok teşekkür ederiz hocam
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
vay be kardesim ne desek yapıyorsun kırmıyorsun cok tesekkur ederim iyi bayramlar=)
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Oyun cidden güzel, belli bir kalitenin üzerinde, özellikle grafiklerin Unreal Engine 5 olması görsel açıdan tatmin edici. Konu, işleniş, sürükleyicilik, diyaloglar, birden çok karakter, heyecan, korku, tempo iyi düzeyde ve çok aşırı uzun değil ama kıvamında. Daha fazlası sıkardı. (Hatta bazı yerlerde bir parça tekrar düştüğünü hissedip sıkıyor ama az.) Ben genel olarak sevdim, yaklaşık olarak 3 saatlik bir oynanışı var. (gameplay videosuna göre, belki sizin biraz daha uzun olur.) Saçma sapan tonla korku oyununun olduğu ortamda Türkçe yamasıyla deneyimlemeye cidden değer, tavsiye ederim.
-
Teşekkürler hocam iyi ki varsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WooDy.WooDPeCKeR -- 20 Haziran 2024; 18:30:2 > -
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Teşekkürler, rica ederiz. İyi oyunlar
-
Elinize sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
teşekkürler . emeğe saygı
-
Rica ederiz iyi oyunlar
-
Türkçe yama v2 sürümüne güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride iyileştirmeler yapıldı. Konu içerisindeki linkler güncellendi. V2 linkinden güncellenmiş yamayı indirebilirsiniz. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz
-
Teşekkürler hocam emeğinize sağlık.
-
Rica ederiz iyi oyunlar
-
Merhaba, Oyunu GamePass'den indirdim. 1.2 sürümü ancak Yama ne yapsam olmadı. Bunun bir çözümü var mıdır ? Yardım lazım.
-
Yama güncelliğini koruyor mu? Yakın zamanda oynamak istiyorum. Elinize sağlık.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Oyun cidden güzel, belli bir kalitenin üzerinde, özellikle grafiklerin Unreal Engine 5 olması görsel açıdan tatmin edici. Konu, işleniş, sürükleyicilik, diyaloglar, birden çok karakter, heyecan, korku, tempo iyi düzeyde ve çok aşırı uzun değil ama kıvamında. Daha fazlası sıkardı. (Hatta bazı yerlerde bir parça tekrar düştüğünü hissedip sıkıyor ama az.) Ben genel olarak sevdim, yaklaşık olarak 3 saatlik bir oynanışı var. (gameplay videosuna göre, belki sizin biraz daha uzun olur.) Saçma sapan tonla korku oyununun olduğu ortamda Türkçe yamasıyla deneyimlemeye cidden değer, tavsiye ederim. |
Benzer içerikler
- nfs unbound türkçe yama
- democracy 4 türkçe yama
- makine çeviri rdr2
- a plague tale requiem türkçe yama
- diablo 2 resurrected türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X