Avowed Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) (DEEPL PRO) ![]() Yama Bilgileri Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur. Türkçe yama bütün platformlarda çalışır. Türkçe Yama Düzenlenmiş makine (DeepL) çevirisidir. Türkçe Yama v4 olarak güncellenmiştir. V4 ile birlikte çeviri sıfırdan çevrildi ve yeni dosya sistemiyle yapıldı. Çevrilmesine rağmen İngilizce kalan yerlerin sorunu çözüldü. Gamepad tuşlarının gözükmeme sorunu çözüldü. Bazı belgelerin kod şeklinde gözükme sorunu çözüldü. Emeği Geçenler VolkTyson / Sweaty Kurulum Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz. Yama Kaldırma Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki Avowed_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz. NOT NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz. NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir. NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor. NOT 4: Gördüğünüz veya karşılaştığınız çeviri hataları olursa, bize bildirmeniz durumunda yamaya güncelleme vereceğiz. Oyunu kendimizde oynadığımız için, yama sürekli güncellenecektir. **V4 YAMASINI KURMADAN ÖNCE V3 YAMASINI KURMUŞ OLANLAR, V3'Ü YAMASINI KALDIRMALARI GEREKİYOR. V3 KALDIRILDIKTAN SONRA V4 KURULMASI GEREKİYOR!!!** LİNKLER Türkçe Yama V4 Link: https://www.mediafire.com/file/oo4agcmb5m434hp/Avowed+T%c3%bcrk%c3%a7e+Yama+V4.rar/file Discord Link: https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Oyun İçi Görüntüler ![]() ![]() Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 4 Mart 2025; 16:38:15 > |
Avowed Türkçe Yama

-
-
Tekrar ve tekrar bunu yazıya dökmek isterim. Arkadaşlar DH ekibi olarak görmeliyiz ki volkanın desteği işini gücünü bizler için askıya alarak oyunları Türkçeleştirme çabası takdire şayan her daim volkan ve volkan gibi oyunları Türkçeleştirmeye çalışan kişilere desteğinizi devam ettirin.Volkan tekrardan senin de eline emeğine sağlık.Allah razı olsun.Sayende türkiye şartlarında 1-2 gr da olsa oyunlarla keyif alabiliyorsak sayende kendi dilimizle oyunları tamamen anlayarak oynuyoruz.Çabanı ve emeklerini kimsenin gölgelemesine, ideallerini ve hevesini bu yolda kimsenin kırmasına izin verme.Her boşluğa düştüğünde mesajımı ve sana diğer yüzlerce dua eden ve seni destekleyen bizleri düşün. 😇
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok tesekkurler,artık oyuna baslayabiliriz.Emeginize saglık simdi girip test edicem.
-
Teşekkürler emeğiniz için. Bakalım nasıl bir oyunmuş.
-
Güzel sözlerin ve desteğin için teşekkür ederim. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz her zaman
-
Rica ederiz, oyun beni biraz ikilemde bıraktı açıkçası, biraz dinlendikten sonra sıfırdan başlayıp bende biraz oynamayı düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PowerGrab244Teşekkürler emeğiniz için. Bakalım nasıl bir oyunmuş.
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
sevgili kardesim cok ama cok tesekkur ederim=)
-
elinize sağlık teşekkürler emeğiniz türk oyun camiasına büyük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atretha -- 15 Şubat 2025; 22:33:22 > -
2:Oyun Bulunamadı hatası alıyorum. Xbox üzerindeki oyunun üstüne kurmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor. exe nin olduğu konumu da buldum ama kurmuyor.
-
Emeginize Saglık .Yamayı kurdum fakat windows 11 sistemimde türkçe karekter sorunu yaşiyorum ...oyunu flt sürüm üzerinden oynuyorum ..yamayı kurupta bu sorunu yaşayan başka kimse varmı ??
-
Ayni sorun bende de var, oyunda turkce karakterler duzgun gozukmuyor.
-
Eline sağlık. Teşekkürler.
-
Elinize kolunuza sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunumdan bir Görüntü grafikler gayet iyi bu arada bayıldım.
-
Yamayı tekrar indirip dener misin
-
Rica ederiz, iyi oyunlar. Nasıl bir karakter sorunu yaşıyorsun ? Görebilir miyim
-
İşletim sistemi (win11) ingilizceydi, az önce türkçe yapıp denedim ama bir faydası olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silex -- 15 Şubat 2025; 23:19:56 > -
Windows ayarlarında dil bölümünde yönetici dil ayarlarında sistem yerel ayarını değiştir kısmında "Beta : Dünya çapında dil desteği için unicode utf-8 kullan " kısmının tikini kaldırmaları gerekiyor ayrıca yine o kısımda geçerli sistem yerel ayarının Türkçe olması gerekiyor
-
Kusura bakmayın pc başında değildim cevap yazamadım o sebeple bir alt mesajdaki @silex in attığı ekran goruntusundeki aynı problemi yaşıyorum bende win 11 x64 yüklü sistemde..sistem dilini turkce ve İngilizce olarak değiştirip denedim aynı sorun devam ediyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Tekrar ve tekrar bunu yazıya dökmek isterim. Arkadaşlar DH ekibi olarak görmeliyiz ki volkanın desteği işini gücünü bizler için askıya alarak oyunları Türkçeleştirme çabası takdire şayan her daim volkan ve volkan gibi oyunları Türkçeleştirmeye çalışan kişilere desteğinizi devam ettirin.Volkan tekrardan senin de eline emeğine sağlık.Allah razı olsun.Sayende türkiye şartlarında 1-2 gr da olsa oyunlarla keyif alabiliyorsak sayende kendi dilimizle oyunları tamamen anlayarak oynuyoruz.Çabanı ve emeklerini kimsenin gölgelemesine, ideallerini ve hevesini bu yolda kimsenin kırmasına izin verme.Her boşluğa düştüğünde mesajımı ve sana diğer yüzlerce dua eden ve seni destekleyen bizleri düşün. 😇
|
Oyuna gelen son güncellemeden sonra Türkçe yama herkes de stabil çalışmıyor. 3 4 gündür herkes için stabil çalışacak bir yama hazırlıyorum. Düzenleme aşamasındayım şuanda, sıfırdan çevirdiğim için, eski yamada bildirilen her şeyi tekrar düzenleyip, aynı seviyeye getirmek biraz zamanımı aldı ama bugün paylaşmış olurum. |
Arkadaşlar biraz sabretmeniz gerekiyor. Uzun süre Avowed ile ilgilendim ve v3 verdiğimde herhangi bir sorun yoktu. Bir kaç yerde notların gözükmemesi vardı sadece ki onu çözüyordum. Bu sırada diğer çıkarttığımız Lost records oyunun yamasını bitirip güncelleme verdik. İki gündür de uzun süredir güncelleme vermediğim ve bildirilen spiderman ile uğraşıyorum. Bugün spiderman de bittikten sonra oyuna girip teste başlayabilirim. Net bir şey yok çünkü bende oyun hala düzgün çalışıyor diyende var, atıyor diyende var. Aynı not başkasında gözükürken diğerinde gözükmeme de var. Bildirilen yerlere göre hareket ettiğim zaman, oyunu düzgün çalışan tarafta sorun oluyor. O yüzden hatalarla benim karşılaşmam gerekiyor. Sanırım orijinal oynayanlarda son güncellemeden sonra bir sıkıntı oldu. Bu gece veya yarın test edeceğim. Hatayla karşılaşırsam halletmeye çalışırım. Hatalarla karşılaşamazsam, duruma göre bakacağız. Hata alanlara bağlanmam gerekebilir. İlerleyişim bu şekilde olacak. Bilgileri şimdiden veriyorum, çünkü bir iki gündür yetiştirmek için fazlasıyla yoruldum. Foruma çok fazla bakamadım. O yüzden tek seferde açıklamak istedim. |
Herkes de olan bir durum değilmiş zaten şuan onu fark ettik. Arkadaşımda denettim, onda da aynı senin gibi hiç bir fark yok ama bende de 10 15fps fark ettirdi. Sanırım sistemden sisteme fark ediyor. Güzel haber şu ki, düzelttik. V2 ile birlikte o sorun çözülecek. Bende de orijinal ile aldığım aynı fpse getirdik şuanda |
Rica ederiz, oyun beni biraz ikilemde bıraktı açıkçası, biraz dinlendikten sonra sıfırdan başlayıp bende biraz oynamayı düşünüyorum. |
Rica ederiz, iyi oyunlar |
En başta sandık olması gereken yerler niye hala göğüs sinir etti beni zaten ve ayrıca oyunun yapısı gerçekten biraz sıkıntılı olduğu için v1de olan hataları düzeltip v2 verdik, v1de düzgün olan yerlere etki etti. V2 de bildirilen yerlerin hepsini düzelttik, bu sefer v3de v2de düzgün olan yerlere etki etti ama işin garibi şu, dün not gözükmüyor diyen arkadaştan belgelerimde not duruyorsa save atar mısın dedim ve baktığında şimdi gözüküyor demin gözükmüyordu diye geri dönüş aldım. Yani oyundan kaynaklı mı yamadan kaynaklımı gerçekten kafam çok karıştı ama artık 1 ay boyunca beklediğim bir oyun olmadığı için şu son çıkartmış olduğumuz 3 oyunu bende oynamaya başlayabileceğim artık sonunda, o yüzden bugün ben başladıktan sonra daha düzgün bir şekilde her yer için çözüm bulacağımı düşünüyorum. Ama şu sandık olayına sinir oldum |
Benzer içerikler
- baldur"s gate 3 türkçe yama
- daily lives of my countryside
- a plague tale requiem türkçe yama
- taxi life a city driving simulator türkçe yama
- mort translate
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X