Merhaba belli bir miktar ücret bile olur lütfen şu oyunun çevirisini biri yapabilir mi?elimde pokemon scarlet XCI formatında dosya var emülatörde oynayacağım ama türkçe yaması olsa oyunu anlayarak daha zevkli oynardı insanlar, yardımcı olacak biri var mı?
Merhabalar lego marvel super hereos 2 gerçekten yarı açık dünyası ve konusu ile oldukça başarılı bir lego oyunuydu Türkçe yamasını yapabilecek biri var mı ?Translate veya makina çevirisi dahi olsa müthiş olur.lütfen rica ediyorum
Saygılar
Merhabalar malum lego serisinin son oyunu çıktı star wars evrenini konu alan çok geniş çaplı bir oyun ve oyun inceleme sayfalarından yüksek puanlar alıyor.Bu lego oyununu makina çeviri veya translate bile olsa çevirebilecek biri var mı ?Lütfen rica ediyorum
arkadaşlr rica ediyorum pokemon sowrd/pearl için biri türkçe yama yapabilir mi translate bile olsa olur yardım da ederim veya nasıl yapabilirim biri anlatabilir mi ?emülatör ile oynuyorum türkçe şekilde emülatör de oynamak çok istiyorum.
Just cause 4 için makina çeviri yapabilir misiniz ?
Merhaba arkadaşlar,just cause 4 oyununu makina çevirisiyle çevirebilir misiniz lütfen olmadı bende yardım ederim aksiyonu bol güzel bir oyun Türkçe hikayeyi anlayarak oynamak istiyoruz.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 34
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.189 (Bu ay: 880)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun