Merhabalar, maalesef ki üzülerek belirtmek isterim calypso ekibi şu anlık çevirilerini durdurdu.Bu zamana kadar verdikleri tüm emekler ve çevirileri için minnettarız. Diğer tüm çevirmen arkadaşlardan ricam var. Final fantasy 7 rebirth bugün çıkıyor türkçe yama yapanilir misiniz ?Makina çevirisi bile olsa sorun yok yeter ki böyle yüksek puanlı bir oyunu türkçe oynayabilelim. cevaplarınızı bekliyoruz. Sevgiler ve saygılar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Final Fantasy 7 rebirth 23 ocak Türkçe yama istek
-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de çok bekliyorum oyunu ama anonymusun çevirmesini bekliyeceğim ben makine çevirisi hızlı çıksa da düzgün çevirmiyor oyun zevkinin içine ediyor biraz.
-
up up up
-
Gelişme var mı
Ellere sağlık şimdiden
-
Sinnerclown tarafında çıkacakmış Türkçe yama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anonymous Discord kanalında duyurularda gördüğüm, dün yayınlanan mesaj:
"Birçok üyemizin beklediği ve anketimizin de galibi olan **Final Fantasy 7: Rebirth** çevirisine başladık! Oyuna olan yoğun talebinizin farkındayız ve en kısa sürede Üyelik sistemine eklemeye çalışacağız!"
Sinnerclown platformunda da yayınlanacağı ifade edilmiş fakat şu kayıt koyulmuş: "Şuan paketlemede sorun var çözülürse yayınlanacak." Emre rumuzlu arkadaşın yaptığı ifade edilmiş, eğer öyle olursa iyi bir yama olacaktır diye tahmin ediyorum.
İlk oyunun yaması her iki platformda mevcut. Anonymous platformundaki yama, Final Fantasy VII Remake Intergrade ile uyumlu.
-
sinnerclown erken erişim olarak yayınlayacakmış çeviriyi. Yapay zeka makine çeviri için 250 lira hayatta verilmez. Ücretsiz olarak el atabilecek bir arkadaş yok mu ?
volktyson arkadaşın çevirileri bırakması kötü olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claayns06 -- 25 Ocak 2025; 19:11:32 > -
Maalesef öyle @volktyson ‘un çevirileri bırakması beni de çok üzdü çok emeği var onun. :(
Sunucuda duyurduğum gibi henüz bir karar vermedim. Sadece biraz düşünmek ve dinlenmek için kendime zaman verdim. Önümüzdeki hafta bir karar verip, paylaşırım sizlerle
-
Emeklerin ve yerin ayrıdır DH ' topluluğunda ve kendi adıma konuşmak gerekirse yardım severliğin ve insanlara karşı yaklaşımın mükemmel birisin Volkan o yüzden her daim ben kendi adıma senin döneceğin günleri beklerim :)
-
kopyala yapıştır makine çeviriye 250 lira istemek nedir ya iyice kafayı yedi bu millet. yap işte bedava arkadaşım. senelerdir bedava yapıyorsun neyin eksildide simdi paracı oldun. anlaması imkasnız bu türk milletini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi condemned890 -- 26 Ocak 2025; 0:21:42 > -
Kardeşim bilmediğin çok şey var.Ayrica hala ucretsiz yapıyoruz sadece bir ay erken erişim de oluyor..Biz bir ekibiz zaman veriyoruz emek veriyoruz bir site işletiyoruz.Buda mı olur dediğin herşeyi gördük bir kulağımızın arkası kaldı.
quote:
Orijinalden alıntı: ömer9595Emeklerin ve yerin ayrıdır DH ' topluluğunda ve kendi adıma konuşmak gerekirse yardım severliğin ve insanlara karşı yaklaşımın mükemmel birisin Volkan o yüzden her daim ben kendi adıma senin döneceğin günleri beklerim :)
Teşekkür ederim, böyle düşünmenize sevindim. Böyle bir karar almak istemezdim zaten ama benim hatam kendime hiç vakit ayırmadan, uzun süre boyunca hem bu iş, hem kendi işlerimi yürütünce kafam kaldırmadı. 1 aylık bir tatil şuan kafamı resetledi zaten, bakalım dediğim gibi bu hafta bir iki haber bekliyorum. Ona göre de tam net belli olur.
-
Heycanla bekliyeceğim /bekliyeceğiz. ;)
Selamlar hocam daha önce soran oldumu size bilmiyorum ama bunun eğitimini vs vermeyi düşündünüz mü? veya tutorial yapmayı ?
-
Font sorunu çözülünce yamaya başlanacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Story MasterFont sorunu çözülünce yamaya başlanacak.
Elinize sağlık,tahminen ne zaman yayınlanır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KroXx -- 26 Ocak 2025; 17:47:51 > -
Font işi uzun sürerse ilk etapta fontsuz yayınlayacam, Fontu sonradan ekleyebilirim.Bugün yayınlamaya çalışıcam ama yarına da kalabilir çok satır var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 26 Ocak 2025; 18:6:15 >
Benzer içerikler
- dying light 2 türkçe yama
- ghost of tsushima türkçe yama
- mortal kombat 11 türkçe yama
- crusader kings 2 türkçe yama
- heavy rain türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X