Kolay gelsin,heyecanla bekliyoruz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KroXx -- 26 Ocak 2025; 18:51:38 > |
Final Fantasy 7 rebirth 23 ocak Türkçe yama istek (2. sayfa)
-
-
kolay gelsin hocam ücretsiz mi olcak
-
Evet ücretsiz olacak ve forumda yayınlanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 26 Ocak 2025; 18:28:40 > -
Zamanında çok fazla denedim öğretmeyi ama genelde hep olumsuz sonuçlandı. Öğretmeye başladıklarımın bir çoğu ya zor geldiği için bıraktı, bırakmayanlarla da yolları ayırmak zorunda kaldık. Öğrettiklerim benimle olmasa da kendi başlarına devam ediyorlar bir şekilde, örneklerinden biri de Story Master zaten, yolları ayırdık ama devam ediyor kendisi, geçenlerde tekrar birilerine öğretmeye çalıştım ama zor geldiği için bırakmak zorunda kaldılar. Tekrar bu yola girer miyim bilmiyorum, boşa vakit kaybı gibi geliyor artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizinde elinize sağlık kolay gelsin.
-
Bir çok yamanızı kullandım.Kararınız ne olursa olsun şimdiye kadar verdiğiniz emekten dolayı teşekkür ederiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KroXx -- 26 Ocak 2025; 19:4:5 > -
kapat kardeşim siteyi o zaman. sitelik ne durumunuz var ki boşuna domain hosting parası veriyorsunuz. daha önce siteniz yoktu discord üzerindne tıkır tıkır çalışıyordunuz. volktyson gibi yapın sizde amacınız hizmet degil mi ? ben bunları yemiyorum açıkçası. bir işin içinde para varsa art niyet vardır kusura bakmasın kimse. elle çevirirsin bi meblağ koyarsan ona da okeyim sonuçta zaman harcıyorsunuz. ama oyle bi durumda yok. kopyala yapıştır çeviri bitti gitti. 1 ay sonra bedavaya düşmesi de geçerli bi sebep degil ayrıca. oyunun esamesi de kalmaz 1 ay sonraya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi condemned890 -- 26 Ocak 2025; 20:3:33 > -
sende olmasan halimiz harap @storymaster allah razı olsun.
-
story master 4 gundur yama beklıyorum acaba bır kac saate cıkarım mı yoksa cuma gunune kadar oyunu oynayamıcam sınırlerım bozuldu kusura bakmayın en son oyunu gerı ıada edecem artık neden se hemen cıkan yama benım sevdıgım oyunda 4 gundur yok
-
Her oyun birbirinden farklı olabiliyor malesef yoksa ilk günden gelirdi.Beklenilen bir oyunu çıkışında dil sorunu yüzünden oynayamamak keyifsiz bir durum.Bende bu duruma elimden geldiğince el atıyorum.Düzenlenmesi gereken çok satır var o yüzden derli toplu olmasını istiyorum dişini sıkman gerekecek.
-
eyvallah kolay gelsin kral
-
ozaman yarına inşallah çevirimiz hazır olur. herkesin kandili mübarek olsun hayırlı akşamlar
-
Bu oyuna bu kadar talep olması beni çok mutlu etti. Çeviren, ilgilenen herkese teşekkürler.
-
Bazılarına göre bu oyun, 2024 yılının en iyi oyunu idi. 4090 sahibi biri olarak ve PS5 almaya gerek duymayan biri olarak şahsen bayadır bekliyorum. İngilizce başladım biraz ilerledim ama Türkçe gibi sarmıyor. Çok konuşma diyalog var. Onları takip ederken oyundan kopabiliyorum. Bilmediğim kelime çıkınca onu öğrenesim geliyor ve oyun zevki düşüyor.
-
@Story Master Son durum nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KroXx -- 27 Ocak 2025; 18:49:12 > -
Font desteği ile uğraşıyordum ama sanırım sandığımdan daha uzun sürecek.Birazdan beta olarak yayınlayacağım desteklenmeyen harfleri farklı sembollerle değiştireceğim.Normalde birkaç gün sonra yayınlamayı düşünüyordum font sorunundan dolayı.
-
Bekliyoruz en azından oyuna bir şekilde bir başlayalım sonrası Allah Kerim :D
-
Türkçe yamayı kaç gündür yapacaksınız diye bekliyorum ne zaman yapacaksınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/final-fantasy-vii-rebirth-turkce-yama-deepl--160567007 BETA olarak yayınladım isteyen bakabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X