Arkadaşlar bir diş protez klinigi için gece gündüz çalışacak bir sistem toplayacagız. Daha once kullandıgımız kasa midi atx ve havalandırması yeterli olmadgı için ayrıca power +80 olmadıgı için ve stok fan oldugu için kapandıgını düşünüyoruz. Bunun önüne geçmek için iyi sogutuculu bir kasa 600 watt civarı bir power ve kule tipi bir fan koruyucu önerisi yapabilir misiniz ? maximum bütçe 5000 tl civarında olacak. Ama çok az daha artıraiblir. Benim incelemerim dogrultusunda msi m100r kasası ve 600w lik power ı işimi görür diye düşünüyorum ama sizin de önerilernize açıgım. İlgilenen arkadaşlara simdiden teşekrkürler.
İşlemci ryzen5 5500
Arkadaşlar bir diş protez klinigi için gece gündüz çalışacak bir sistem toplayacagız. Daha once kullandıgımız kasa mini atx ve havalandırması yeterli olmadgı için ayrıca power +80 olmadıgı için ve stok fan oldugu için kapandıgını düşünüyoruz. Bunun önüne geçmek için iyi sogutuculu bir kasa 600 watt civarı bir power ve kule tipi bir fan koruyucu önerisi yapabilir misiniz ? maximum bütçe 4500 civarında olacak. Ama çok az daha artıraiblir. Benim incelemerim dogrultusunda msin m100r kasası ve 600w lik power ı işimi görür diye düşünüyorum ama sizin de önerilernize açıgım. İlgilenen arkadaşlara simdiden teşekrkürler.
Yeni iphone ve icloud
Merhabalar. İphone 13 aldım ilk defa apple kullanıyorum. Apple kimligini gmail hesabımla mı kullanmalıyım yoksa icloud uzantılı bir mail açmam daha mı mantıklı olur ? arasındaki farklar nedir hangisi daha avantajlıdır ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Amerikadan iphone alan birisi varsa yardımcı olabilir mi ?
Arkadaşlar amerikadan iphone 13 aldıracagım. Apple.com dan hangi ödeme yöntemini seçersem telefon unlocked olarak gelir ve türkiye'de sorunsuz kullanabilirim. Verizon , tmobile gibi seçenekler var. bunları seçmem gerekiyor mu yoksa başka bir seçenecek mi seçmeliyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
bi ara amd serileri için a320 anakartlar için bios update yaptırma zorunlulugu vardı yoksa sistem görüntü vermiyordu. b450 cipset anakart ve ryzen 3100 işlemci düşünüyorum. anakart için update yaptırma zorunlulugum olur mu bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler sevinirim.
Yerli yada yabancı marka buzdolabı tavsiye edebilir misiniz ?
|
AÖF Web TAsarım okumak için çok acil yardım lütfen
|
i7 2600k işlemci için sadece 1155 çipsetli anakart mı uyumludur ?
|
|
|
11.11.11 |
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.412
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 34.006 (Bu ay: 450)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 123 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun