Şimdi Ara

USDT/BTC ve USDT/TRY hakkında çok önemli bir sorum var. Çift taraflı kazanabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben btc turk te TL ile işlem yapıyorum. Global piyasalarda btc/usd %5 deger kazansa btc/try %3 anca deger kazanıyor. Bunun için tether yani dolar bazlı USDT/BTC almaya karar verdim fakat sizler ne düşünüyorsunuz. Sizce mantıklı mıdır ? USDT/BTC ye dönsem global piyasa fiyatlarına daha yakın karlar elde etmiş olacağım öyle degil mi ? TL ile işlem yapınca eger btctürkte alıcı fazla olmazsa fiyat yükselmiyor anladıgım kadarıyla. Aynı durum USDT/BTC içinde geçerlimi ? Yani btctürk te USDT/BTC alıcısı olmazsa fiyat yükselmez mi yoksa global piyasaya yani dolara baglı oldugu için fiyat yükselmek zorunda olur mu ?
    İkinci sorum ise şu. USDT/BTC aldıgımda tl dolar karşısında deger kaybedince ve btc artınca hem USDT yi bozarken bir nevi dolar bozdugum için hemde btc yükseldigi için ikili kar yapmış olacağım dogru muyum ? TL ile btc alınca doların yükselişinden ve düşüsünden de etkilemem degil mi ?

Bu iki soru benim için çok önemli. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi condemned890 -- 24 Mayıs 2019; 22:35:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.