Şimdi Ara

YULGANG 2 ONLİNE TÜRKÇE (toyogames) 3 TEMMUZ - SAAT 18:00 AÇIK BETA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
17.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• TOYOGAMES FARKIYLA OYUN TÜRKÇE OLUYOR.ALFA TESTA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

KAYIT LİNKİ:https://alfa.yulgang2.com.tr/kanun/index.html

REHBER

Oyunun içeriğinden söz edecek olursak, çok geniş diyebiliriz. Order ve Chaos adı ile iki farklı taraf arasında geçiyor oyun. Her iki tarafında kendine has hikayesi var. Hikayelerinden başka, elbiseler ve silahlarda tarafa göre fark etmekte. Oyunda 35. seviyeden sonra verilen görevde tarafınızı seçebiliyorsunuz. Diğer içeriklerden olan PvP ve Arena modları, evcil hayvan sistemi, yetenek kombo sistemi, oyun kontrolleri ve benzersiz Air-Sprint sistemi ile göz doldurucu. Oyunun açık-dünya olması da ayrı bir güzellik katıyor. Yoğun olarak pvp içeriğinin yanı sıra, zindanlar ve raidler de bulunmakta. Mgame, oyunun çıkış tarihine az bir zaman kala içerikler hakkında daha detaylı bilgiler alabileceğimizden bahsetmiş.

Bazılarınızın kafasında “Air-Sprint sistem ne ya ?” diye bir soru kalmıştır. Açıklayacak olursak, Air-Sprint sistemi size yüzey üzerinde yapabildiğiniz hareket zincirlerini, bir defa zıpladıktan yada çifte zıplama yaptıktan sonra da devam edebilmenize olanak veren bir sistem. Yani dövüştüğünüz yaratığı yada başka bir oyuncuyu, havaya doğru bir darbe ile fırlattığınızda, sizde yanı şekilde zıplayıp havadayken kombolarınızda devam edebilir, rakiplerinizi yüksek hasarlar vererek yere çalabilirsiniz. Bununla beraber hareket hızınızı arttırıp, havada kaymanızı ve istediğiniz yere daha erken ulaşmanızı da sağlıyor. Oyunda uzakdoğu dövüş sanatlarından alınmış 15 adet Air-Sprint mod bulunmakta.

Oyunun Pvp’sinde ise düellolar olduğu gibi büyük grup savaşlarının yanı sıra 4v4 ve 1v1 arenalar da mevcut. Oyunda aynı zamanda PvP zindanları da mevcut. Bu zindanlarda Order ve Chaos grupları arasındaki savaşlara katılabiliyor, sergilediğiniz performansa göre ünvanlar alabiliyorsunuz. Pvp severlerin gözdesi olacağını düşündüğüm başka bir olaysa “Infinite Pvp“. Infinite PvP dediğimiz olayda iki farklı seçenek üzerinden oynayabiliyorsunuz. Birincisi “Faction Wars” olarak adlandırılan 4 saatlik savaşlar, diğeri ise “Friendly War (Ne demekse!)” 2 saatlik savaşlar. İlgi çekici başka bir özelliğinden bahsedersek, oyun içinde MOBA tipi savaşlar da var. Takımlar olarak katılabileceğiniz bu savaşlarda diğer takımlarla otomatik olarak eşleşebilecek ve savaşabileceksiniz. 3v3 veya 6v6 olarak girebileceğiniz bu savaşlarda göreviniz karşı takımın ana binasını yıkmak.

Oyunda 5 farklı sınıf var. Healer, Warrior, Mage, Archer şu anda kullanıma hazır sınıflar. Bir sonraki open-beta’da ise Assassin sınıfı oyunda dahil olacak.
    Warrior – Pala ve kılıç üzerine yetenekleri olan fiziksel anlamda çok güçlü savaşçılardır.
    Mage - Âsası veya ruh kontrolü ile düşmanlarına yüksek hasarda saldırılar yapabilen sınıftır.
    Healer – Yelpazesi veya kullanmakta usta olduğu müzik aletiyle (Zither) dostlarına destek olabildiği gibi düşmanlarına da hasar verebilen sınıf.
    Archer – Yay veya arbalet ile vur-kaç taktiğinde usta, uzun mesafede hızlı ve öldürücü sınıf. Assassin sınıfı hakkında şu an bildiklerimiz ise çift bıçak kullandıkları, gizlenme ve uzak mesafeye zıplama gibi yetenekleri oldukları. Tabiki her oyundaki suikastçi sınıfında olduğu gibi “Ölümcül.”

Oyunun kontrollerini de siz ayarlayabiliyorsunuz. Oyunda FirstPerson modu da var. Klavye veya Mouse kontrol seçenekleri dışında, gamepadlerde oyun içeriğine dahil olacak gibi.Oyunun sistem gereksinimleri ise günümüzün ortalama bilgisayarları için ayarlanmış. Çok abartı bir sisteme ihtiyacınız yok oynamak için.

NOT:Oyunun rehberi ALINTIDIR.Videoları kendim yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 30 Haziran 2014; 9:27:37 >

• Oyunun grafikleri çıkdığı döneme göre rezalet. Gameplay güzele benziyor ama keşke biraz görsellik katsalarmış.
  • oyunu indirdim aura kingdom oynarken bunu da denicem. Bu daha cok sararsa devam ederim büyük ihtimalle.
  • Güzel oyun.. Denemek lazım.. Özellikle Blade and Soul a benzerliği dikkat çekici
  • Evet grafikleri çok iyi olmasa da oynanabirliği açısında iyi duruyor.Hadi hayırlısı oyunu indireniz oldumu kaç gb oyun?
  • 9.5 falandı.
  • alivein forumundan birkaç arkadaş buluştuk bu oyunu oynayacağız bir arkadaşımızda ts3 serveri aldı, oradan haberleşeceğiz. gelmek isteyenler varsa adres: 37.247.96.181:3784 erken gelip oda üyeliği alırsanız oyuna kayıt vb konularda yardımcı olunabilinir. akşamları mutlaka birileri olur onun haricinde hersaat insan olabilir. Şimdiden iyi lagsız şanslı oyunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kolay gelsın arkadaslar dowland da bır sıkıntı yasıyorum 10 klasoru de ındırdım fakat exe yı calıstırdıgımda sıkıntı cıkıyor

Sebebı nedır acba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

Kolay gelsın arkadaslar dowland da bır sıkıntı yasıyorum 10 klasoru de ındırdım fakat exe yı calıstırdıgımda sıkıntı cıkıyor

Sebebı nedır acba ?

Nasıl bir sıkıntı yaşıyorsun exe çalıştırınca oyunu kurması lazım virüs proğramın varsa kapat öyle bir dene o da olmadı exe yeniden indir öyle dene.şunu unutma indirdiğin tüm dosyaları bir klasörde toplayıp öyle kurulum yapmalısın.
  • Error found from installation files.Devamında bırdaha ındırın dosyları kurulu ıse sılın yenıden yukleyın dıyor
    Boyle bır hata alıyorum ama ?
  • kurdum bekliom bende
  • Nasıl kurdun acaba bende kurum asamasında hata verıyor exe ye basınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekka

kurdum bekliom bende

Dostum nasıl kurdun anlatabılırmısın ?
  • valla normal bi şekilde indirdim kurdum herhangi bir sorun çııkmadı yani :)
  • eksik dosya indirmiş olmayasın dikkat et?
  •  YULGANG 2 ONLİNE TÜRKÇE (toyogames)  3 TEMMUZ - SAAT 18:00 AÇIK BETA

YULGANG 2 ONLİNE TÜRKÇE (toyogames)  3 TEMMUZ - SAAT 18:00 AÇIK BETA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3925D0282 -- 12 Ocak 2014; 21:33:26 >
  • Oldukça güzel bir oyun aslında grafikleri göz ardı edilirse akıcı ve zevkli pvp ve pve açısından doyurucu gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu oyun ingilizcemi? yoksa kore dilindemi oynucaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Peki bu oyun ingilizcemi? yoksa kore dilindemi oynucaz

İngilizce oynayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

Error found from installation files.Devamında bırdaha ındırın dosyları kurulu ıse sılın yenıden yukleyın dıyor
    Boyle bır hata alıyorum ama ?

İndirdiğin tüm partları ve installer.exe dostasını tek klasöre at öyle çalıştır sorun olmaması lazım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.