< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 24 Eylül 2020; 20:43:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 24 Eylül 2020; 20:43:42 > |
Ana menü'nün 2019 yılında (2020 dönemi) değişmemesi tam bir skandal dır..
Uygulamaların dark moda girip, ana menü - dashboard ui ux inin girmemesi mühendislik faciasıdır. Dünyada bir tek yazılım söyleyin ki 6-7 yıldır ana menü ui-ux değişikliği yapmasın. 2013 yılında iOS 7 ile gelen simgeleri her sene önümüze sürüyorlar. 2019 yılı itibarıyla iOS, androidin gerisindedir. Olacağı buydu. |
iOS bilmem kaçtan beri dark mode bekleniyor, evdeki hesap makinesine bile dark mode geldi bu iosa gelmedi
|
Arkadaşlar yeter artık bitsin şu 5s muhabbeti. 2013 yılında çıkan telefonlardan Samsung S4, LG G2 gibi telefona sahip olan kişileri neredeyse kalmamışken; sizin şu yaptığınız Samsung S4 ün neden One UI almadığı için feryat etmeye benziyor. Profil ya da yenilikler işin her girdiğimde sayfada hala 5s mesajları görmekten gına geldi artık. Ne 5s miş arkadaş.
|
Video cozunurlugunu kamera ekranindan degistirmeyi sadece 11 serisine getirmisler.
Bu kadar salakca bi hareket olamaz. Diger cihazlar 3310 seviyesinde mi ki bunu yazilimla herkese versen kullanamayacak? Oldukca umutluydum bu ayari herkese vereceklerinden ama saka gibi bi hamle geldi. |
Tüm forumdaşlarımın Cumhuriyet Bayramını kutlarım..
|
Gönüllü olarak hergün aktif olan başka birisi yoksa eğer ,bencillik gibi yanlış anlaşılmasın ama ben her gün en az 5 defa konuya girip takip ediyorum ,ve bu sorumluluğu alabileceğimi düşünüyorum. Varsa başka arkadaşlar belirtsin seçimimizi yapalım.
|
Başlık "iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - 13.4 Yayında ! " olarak değiştirildi ve 13.4 sürümüne dair eklentiler ilk mesaja eklendi.
Kullanıcıların önümüzdeki zamanlarda 13.4 sürümü için bulundukları şikayetler de ilk mesaja eklenecek. İyi forumlar |
Hepinize teker teker teşekkür ederim ,olursa bi şikayetiniz gözümü dört açtım okuyorum hepsini.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 3 Haziran 2019; 22:11:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |