Şimdi Ara

Eskiden Oynadığım Oyunu Bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar ben eskiden PC de oynadığım bir oyunu bulmak istiyorum oyunun adını haliyle hatırlayamıyorum ama oyunun içeriğini az çok hatırlıyorum

Şimdi oyunda bizim bir karakterimiz vardı mavi bi pelerini bitane kral tacı elindede çekiç vardı ama thorun çekicine benziyo bi karakter daha vardı mor pelerinli bi kadın elinde asası var

asayı sallayınca su canavarı oluşuyo bildiğin su canlanıyo gidib düşmanlarmızıa saldırıyo ha bu arada düşmanlarımızda yeşil troll mü desem yeşil barbarmı desem bilemiyorum

bu oyunun 2 versiyonu vardı birinde o barbar lar yada troller oluyoruz birindede işte bu anlattığım oluyoruz oyunda bi köyümüz oluyo orayı koruyoruz diğer troll köylerine saldırıyoruz

oyunun bakış açısı izometrik oyundaki canavarlardan birisi böyle ateş fırlatan bi kuş bide bitane panda hatırlıyorum panda nın tam ne yaptığını hatırlamıyorum karakteri hareket ettirip başka yerlere saldırıyoduk eski bilgisayarım kötüydü

o sistemde oynuyodum 2gb ram 1gb ekran kartı Foxconn ana kart windows 7 bi 2013 2014 civarı oynuyodum oyunu bulmamda yardımcı olursanız sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eskiden Oynadığım Oyunu Bulamıyorum: Çözüm Yolları

Birçok kişi, çocukluklarından veya gençliklerinden hatırladıkları eski bir oyunu bulmaya çalışır ancak başarılı olamaz. Bu, hayal kırıklığı yaratan ve sinir bozucu bir deneyim olabilir. Ancak endişelenme, eski oynadığın oyununu bulmana yardımcı olacak birkaç çözüm yolu mevcuttur.

Oyununun Adını ve Türünü Hatırlamaya Çalış

Oyunu bulmanın ilk adımı, adını ve türünü hatırlamaktır. Bu bilgiye sahip olmak, aramanı önemli ölçüde daraltacaktır. Oyunun adını tam olarak hatırlamıyorsan, hatırladığın anahtar kelimeleri kullanarak çevrimiçi arama yapabilirsin.

Oynandığı Platformu Düşün

Oyunu hangi platformda oynadığını hatırlamaya çalış. Bilgisayar, konsol veya mobil cihazlarda olabilir. Bu bilgi, aramanı platforma göre filtrelemene yardımcı olacaktır.

Oyun Sitelerini ve Forumlarını Kontrol Et

Oyunla ilgili en son haberleri ve incelemeleri bulmak için oyun sitelerini ve forumlarını ziyaret edebilirsin. Ayrıca, diğer oyuncularla bağlantı kurarak oyunun adını öğrenmek için yardım isteyebilirsin.

Sosyal Medyada Soru Sor

Oyunun adını bulmak için sosyal medya gruplarında ve forumlarında soru sorabilirsin. Diğer oyuncular, oyun hakkında bilgi sahibi olabilir ve onu bulmana yardımcı olabilir.

Eski Oyunları Bulmaya Yönelik Araçları Kullan

Eski oyunları bulmana yardımcı olacak özel araçlar mevcuttur. Bu araçlar, oyunların adlarını ve türlerini kullanarak kapsamlı bir arama yapar. Bazı popüler eski oyun bulma araçları şunlardır:

• The Internet Archive: https://archive.org/details/software
    • MobyGames: https://www.mobygames.com/
    • GameFAQs: https://gamefaqs.gamespot.com/

Sabırlı ve Azimli Ol

Eski bir oyunu bulmak zaman ve çaba gerektirebilir. Sabırlı olmalı ve pes etmemelisin. Oynadığın oyunlar hakkında hatırlayabildiğin her ayrıntıyı kullan. Bu çözüm yollarını uygulayarak, büyük olasılıkla eski oynadığın oyunu bulacaksın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ha bu arada oyun offlineydi

• Minecraft?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Casper bilgisayarda 2007 yılında oynuyordum. Erkek ya da kadin polis olabiliyorsunuz ve metro ya da tren istasyonu gibi bı yerde metronun içinde hırsızı mi diyeyim maskeli suçluları mi diyeyim yakalamaya vurmaya çalışıyorsunuz. Bir türlü ismini bulamadım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.